Forum » Mobilne tehnologije » Sogovornik sliši sam sebe....
Sogovornik sliši sam sebe....
solatjek ::
Živijo. Velikokrat mi kateri od sogovornikov reče, da hrešči in da sliši sam sebe, ko se preko mobitela pogovarja z menoj. V čem je težava, v mojem aparatu, slabem signalu, verjetno nimajo vsi sogovorniki aparata zanič, iščem napako na moji strani.
Če uporabim bluetooth slušalko, pravijo da je zvok OK, prav tako, če aparat preklopim na zunanji zvočnik, torej težava je le pri pogovoru, ko imam aparat na ušesu. Aparat je LUMIA 950.
Kakšna ideja?
Če uporabim bluetooth slušalko, pravijo da je zvok OK, prav tako, če aparat preklopim na zunanji zvočnik, torej težava je le pri pogovoru, ko imam aparat na ušesu. Aparat je LUMIA 950.
Kakšna ideja?
Unknown_001 ::
Problem je v mikrofonu ker zazna zvok integriranega zvočnika. Se to dogaja stalno oz. od nekdaj?
Jaz bi rekel, da se vibracije prenesejo na mikrofon. Razrahljano ohišje?
Jaz bi rekel, da se vibracije prenesejo na mikrofon. Razrahljano ohišje?
Wie nennt man einen Moderator mit der Hälfte des Gehirnis ?
Begabt
Begabt
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Unknown_001 ()
solatjek ::
To mi govorijo v zadnjem času, sem pa v tem času tudi menjal operaterja. Se mi pa zdi, da ni odvisno od GEOlokacije, ampak bolj od sogovornika, pri nekaterih se to dogaja vedno, drugi pravijo, da je OK.
Mohimm ::
Isti problem na Nexusu 6p -> bumper/ovitek telefona. Očitno se naredi neka čudna interferenca do zvočnika za nižanje hrupa.
Če ga uporabljaš kakršnkoli ovitek poskusi brez njega.
Če ga uporabljaš kakršnkoli ovitek poskusi brez njega.
shadeX ::
Kolega ima isti problem. Poslal na servis 2x, pravijo da vse deluje ok.
Telefon je prodal in kupil drugega.
Telefon je prodal in kupil drugega.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | POZOR: Servis mobitela - Toptime, Simobil - stik s tekočino, uničenje telefona na ser (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 107336 (56370) | next3steps |
» | Kaj se dogaja s simobilom?Oddelek: Mobilne tehnologije | 6884 (3626) | zmaugy |
» | NOKIA LUMIA 920 (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 117822 (54894) | Machete |
» | HTC nepričakovano z višjo izgubo (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Rezultati | 29550 (27513) | hojnikb |
» | Objavljen predlog Pravilnika o opremi in vmesnikih za zakonito prestrezanje komunikacOddelek: Novice / Zasebnost | 4923 (3316) | BigWhale |