Forum » Problemi človeštva » Izrael ponuja denar in palico ilegalnim imigrantom ??
Izrael ponuja denar in palico ilegalnim imigrantom ??
#000000 ::
Je tole res al je reuters plasiral fake news ?
https://www.reuters.com/article/us-isra...
Če je res, lahko MORDA pričakujemo da se bo ta val poznal tudi v SLO, pomojem DA.
EDIT: aja čudno se mi zdi ker se ta nOvica nikjer v slo medijih ni pojavila, pomojem je fake pa zato.
https://www.reuters.com/article/us-isra...
Če je res, lahko MORDA pričakujemo da se bo ta val poznal tudi v SLO, pomojem DA.
EDIT: aja čudno se mi zdi ker se ta nOvica nikjer v slo medijih ni pojavila, pomojem je fake pa zato.
- zaklenilo: zee ()
Furbo ::
Res je. Naši mediji imajo oprane glave, oziroma sledijo EU navodilom glede poročanja o migrantih.
i5-13600K, Noctua NH-D15, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC
tikitoki ::
Zakaj se cudis? Mislis, da so klici k bojkotu Izraela in njihovih produktov neosnovani?
So imeli tudi program za preprecevanje rojstev otrok temnopotih židov.
Osebno se mi zdi, da so njihove moralne vrednote poden od podna.
So imeli tudi program za preprecevanje rojstev otrok temnopotih židov.
Osebno se mi zdi, da so njihove moralne vrednote poden od podna.
fikus_ ::
Čisto možno. "Maščevanje" za nepodporo Jeruzalema kot glavnega mesta Izraela. Nekateri so pripravljeni marsikaj storiti, če ni po njihovem.
Nissan_GTR ::
Židi hočejo svojo državo etnično čisto, na drugo strani pa židovski lobi dela sto na uro, da preplavi zahod z migranti iz tretjega sveta. In potemm se židi čudijo zakaj jih imajo vsi za hipokrite in jih nihče ne mara.
zee ::
Premalo za temo in pod nivojem.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Nehumanost populizma (strani: 1 2 )Oddelek: Problemi človeštva | 12435 (10963) | jype |
⊘ | Dr. Drumpflove (strani: 1 2 3 4 … 33 34 35 36 )Oddelek: Problemi človeštva | 262183 (222202) | OmegaBlue |
» | Facebook in Google se borita proti lažnim novicamOddelek: Novice / Ostale najave | 6346 (4626) | nagobčnik |