Forum » Pomoč in nasveti » Miner iz Mlacoma
Miner iz Mlacoma
fsp mrph ::
Zdravo,
je kdo raziskal kaj za ena zadeva je tale miner, ki ga prodajajo pri Mlacom?
https://www.mlacom.si/crypto-mining-sis...
Zanima me Modul A. Ima kdo kakšne izkušnje?
je kdo raziskal kaj za ena zadeva je tale miner, ki ga prodajajo pri Mlacom?
https://www.mlacom.si/crypto-mining-sis...
Zanima me Modul A. Ima kdo kakšne izkušnje?
Heavy ::
Obična strojna oprema na regalu iz Obija + marža od prodaje.
Raje si sam sestavi, boš ceneje prišel skozi.
#TeamFelix
chungaXI ::
Kaj pa spec Modul A: ?5% 183 MH/s / , poraba 800W, je to realno?
Pozdravljen,
s prijatelji smo našli cenejše možnosti celotnega sistema, ki je skoraj povsem enak kot mlacomov modul B in skoraj pol cenejši.
Tako, da če te mogoče zanima, mi lahko napišeš na zasebno sporočilo. Drugače ima pa kolega modul A pri sebi in ga lahko povprašam o zadevi.
Lp
Uporabnik ::
Loocas ::
Kaj pa spec Modul A: ?5% 183 MH/s / , poraba 800W, je to realno?
Pozdravljen,
s prijatelji smo našli cenejše možnosti celotnega sistema, ki je skoraj povsem enak kot mlacomov modul B in skoraj pol cenejši.
Tako, da če te mogoče zanima, mi lahko napišeš na zasebno sporočilo. Drugače ima pa kolega modul A pri sebi in ga lahko povprašam o zadevi.
Lp
Ne verjamem, da je pol cenejši.. verjetno niti DDVja ne upoštevaš.
Matev - najslabši troll vseh časov
fsp mrph ::
Obična strojna oprema na regalu iz Obija + marža od prodaje.
Hmm, za ceno 2670 eur z ddv za 183 MH/s se tole po moje popolnoma splača. Je kje kakšna podrobnejša specifikacija tega riga?
Podrobnih spec nisem nikjer zasledil. Bi reku prvo da je porabe 800W mal nerealna, poleg tega tudi hash verjetno ni 183 (tut +/- 5% ne)...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Etherum mining (rudarjenje) (strani: 1 2 3 4 … 60 61 62 63 )Oddelek: Kriptovalute in blockchain | 501017 (109748) | Jagdpanter |
» | python osnovaOddelek: Programiranje | 2319 (1632) | detroit |
» | Prenos podatkov iz odrezanih koncev sveta preko SMS-ov, satelita, ?, ...Oddelek: Omrežja in internet | 2302 (1878) | mojca |
» | SSD alignment pri dual-bootuOddelek: Strojna oprema | 1385 (1206) | CyberPunk |
» | Novice iz sveta Bitcoina (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Kriptovalute | 18049 (15464) | kronik |