Forum » Pomoč in nasveti » Pozna.kdo waidant.com?
Pozna.kdo waidant.com?
Jerry000 ::
Je to legit stran? Poleg rednih cen imajo neke akcije:
http://waidant.com/on-sale-c-13/
Jaz sicer mislim d je fake ampak mi notranji glas pravi da naj vseeno vprasam
http://waidant.com/on-sale-c-13/
Jaz sicer mislim d je fake ampak mi notranji glas pravi da naj vseeno vprasam
Seljak ::
Kolikor vidim imajo to obnovljene in rabljene PC-je. Kaj pa vem, jaz prvič slišim za to stran. Vidim pa, da ima navaden link. Jaz ponavadi kupujem samo tam, kjer je spletno kupovanje varno (https). Ne vem, takšen pač sem.
Jaz naceloma tudi, ampak so cene tako mikavne :). Mi je pa res.malo sumljivo da je toliko poceni, tudi ce je rabljeno.
rozman ::
Ob kliku na izdelek ti pod gumbom za Add to cart piše: WE USE 256 BIT ENCRYPTED SSL SECURITY TO ENSURE THAT ALL YOUR INFORMATION IS 100% PROTECTED. + slikca vseh certifikatov, ki naj bi jih spletna stran imela.
O SSL enkripciji ne duha ne sluha, ker tko kot je Seljak rekel, nikjer HTTPSja.
Je pa spletna stran kar dobro narejena glede na to, da je najverjetneje scam
O SSL enkripciji ne duha ne sluha, ker tko kot je Seljak rekel, nikjer HTTPSja.
Je pa spletna stran kar dobro narejena glede na to, da je najverjetneje scam
Ales ::
Samsung Galaxy S8 s popustom 78% za 159,99 USD?
Pa kaj vam dogaja, ljudje božji, kaj je tukaj sploh za spraševat?
Pa kaj vam dogaja, ljudje božji, kaj je tukaj sploh za spraševat?
shintaro ::
nategnli te bojo in boš še dobil transeksualca za dostavljalca k te bo nategnu
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: connel ()
Lepo in prav je, da se je uporabnik tukaj še dodatno pozanimal, če kdo pozna to stran, kajti nekateri bi brez oklevanja poskusili kaj kupiti. Saj vsi vemo kaj bi se zgodilo. Ljudi je potrebno osveščati, ker veliko jih ne ve oz. ne prepozna goljufije.
AlphaOne ::
Kaj se boš opravičeval, saj nisi nič narobe naredil.
Definiraj kaj te moti pri mojem vzdevku.
Lepo in prav je, da se je uporabnik tukaj še dodatno pozanimal, če kdo pozna to stran, kajti nekateri bi brez oklevanja poskusili kaj kupiti. Saj vsi vemo kaj bi se zgodilo. Ljudi je potrebno osveščati, ker veliko jih ne ve oz. ne prepozna goljufije.
Tvoj nick ti povsem ustreza.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Seljak ()
Kaj se boš opravičeval, saj nisi nič narobe naredil.
Tvoj nick ti povsem ustreza.
Sicer je bil sarkazem ampak je zalostno hkrati. Sicer ti dam 100% prav. Zgleda da ni OK ce vprasas in ni OK ce ne vprasas.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Na parkirnem prostoru mi je nekdo ruknil avtoOddelek: Na cesti | 7326 (5361) | jero_no1 |
» | Zdravniški pregled pred zaposlitvijo (THC) (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 38884 (33568) | St235 |
» | Vožnja z oklepnikom?Oddelek: Na cesti | 3946 (2547) | gruntfürmich |
» | Kako jim uspe vdreti na Facebook?Oddelek: Informacijska varnost | 35720 (33699) | Grizzly |
» | Ameriška policija testira program za predvidevanje lokacije kaznivih dejanjOddelek: Novice / NWO | 9850 (7911) | Blisk |