» »

Chrome X pomoč

Chrome X pomoč

Suly ::

V nastavitvah brskalnika Chrome imam nastavljeno, da če okno zaprem, da naslednjič nadaljuje prejšnjo (staro) sejo. Imam pa sledeč(a) problem(a).

1. Odprti imam dve okni v brskalniku google Chrome. V vsakem od teh oken imam po cca 10 zavihkov (dva okna = dve ločeni vsebini). Kar pomeni, da ob zaprtju (po pomoti klik na X) enega okna, se ob ponovnem odprtju okna ne pojavi stara seja, ampak je okno prazno. Za ta problem me zanima ali obstaja kakšna funkcija, ki bi me ob kliku na X kot varovalo vprašala, ali želite zapreti okno?

2. Drugi problem je podoben prvemu, le da gre tukaj za ponovni zagon računalnika. Ali je po ponovnem zagonu mogoče, da se mi ohrani vsebina obeh oken?

Hvala za pomoč.

andromedar ::

Ja, je mogoče. Klik na tri pikice desno zgoraj --> Zgodovina --> Nedavno zaprto ($stevilo zavihkov).
Eh?

Ta rešitev ne deluje 100% v mojem primeru. Res nikjer ni možnosti, ki opozori če želite zapreti okno, v primeru več zaprtih zavihkov?

crniangeo ::

Yes Chrome closes the tab if you are pressing the X button without any confirmation and it can be quite annoying if you accidently close it in order to do so. You can press CTRL + SHIFT + T To restore your previous session of all your tabs.
Convictions are more dangerous foes of truth than lies.

andromedar ::

Suly: kaj ne deluje v tvojem primeru?

CTRL+SHIFT+T je bližnjica za to, kar sem jaz predlagal.
Eh?

andromedar: Težava nastane ko npr brskam cel dan med zavihki v prvem oknu, potem pa preklopim na drugo okno in po pomoti kliknem X. Ko ponovno odprem drugo okno, le-to v tem primeru pokaže samo nedavno zaprto brskanje iz prvega okna, torej je ta opcija nekoristna.

Brez šale, ampak tolikokrat sem že pomotoma zaprl okno, da je že kar smešno. In da Chrome nima opcije ALI razširitve, da bi me vprašalo ali želim zapreti okno z več zavihki... groza.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

napaka pri nalaganju strani

Oddelek: Pomoč in nasveti
282033 (1261) jedateruk
»

Facebook s piškotki sledi tudi po odjavi

Oddelek: Novice / Zasebnost
4312687 (10208) Gregor Spagn
»