Forum » Loža » Napihnjena baterija
Napihnjena baterija
mare_ ::
Hej,
napihnila se mi je baterija v power bank-u. Kam zdaj s tem? Lahko vržem v zbiralnik za baterije?
napihnila se mi je baterija v power bank-u. Kam zdaj s tem? Lahko vržem v zbiralnik za baterije?
aborko ::
Jp, samo še za v smeti je, oz če si spreten lahko zamenjaš celice, ker vezje je veretno še ok. Verjeno si imel no-name powerbank, ponavadi so priznane znamke ala Xiaomi, Anker na dolgi rok cenejše...
OZZY ::
Hej,
Odvisno kakšno baterijo imaš notri. Če gre za klasične 18650 potem lahko zamenjaš z malo znanja. Če pa je kaka ploščata potem pa je samo za v smeti.
Go with the flow.
koyotee ::
Verjetno gre za lipo baterijo ja.
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Power Bank za telefon/tablico (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Kaj kupiti | 80383 (9253) | Karen |
» | Prenosna baterija, cim ceneje?Oddelek: Mobilne tehnologije | 2786 (936) | Samael |
» | Kateri Power pack / power bank ? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 32124 (12914) | k4vz0024 |
» | Power bankov ne pošiljajo!Oddelek: Kaj kupiti | 3710 (2929) | fujtajksel |
» | Tesla odpira patentni portfelj (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Industrijska lastnina | 30186 (26522) | iosox |