Forum » Sedem umetnosti » Josh Groban
Josh Groban
freejack ::
Kaj pravite na tega tipa? 21 let, naravni glasbeni talent. Mogoče se ga kdo spomni iz Ally McBeal. Skratka, njegova stran. Čekirajte 3 sample, ki so na strani.
Tip je car.
Tip je car.
Ziga Dolhar ::
Da -- tudi sam sem zanj pred leti izvedel v nanizanki Ally McBeal in nekaj dni kot nor iskal komad "You're still you". Kaj naj rečem -- njegov glas mi je blazno všeč in skladbe takisto [še posebej, ker črpa Morriconeja]. Kvalitete besedil ne morem komentirat (ne razumem preveč), mi pa kljub potencialni patetičnosti deluje veliko bolje kot večina ostalega popfla.
Nekje so ga označili za "mladega Bocellija" ...
Nekje so ga označili za "mladega Bocellija" ...
https://dolhar.si/
Jap, ironično je svojo "kariero" začel kot njegova zamenjava. Ker tipa ni blo, so pa njega poklicali. Sn skor crknil od smeha, ko je pravil, da so se to na hitr zmenil, da še prepustnice ni dobil. In pol je (kot 17-letnik) razlagal enemu varnostniku, da ga more not spustit, ker poje z Celine Dion.
Hmm, link? Če misliš, kje sem to gledal, je bla Oprah... Ok, ok, načeloma ne gledam, sam sn glih zravn priletel...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zdravniški pregled pred zaposlitvijo (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 87112 (17455) | destroyer2k |
» | Musk spet v težavah zaradi izjav na TwitterjuOddelek: Novice / Ostale najave | 13615 (8997) | Zheegec |
⊘ | Živčne točke in borilne veščineOddelek: Loža | 4529 (4129) | jype |
» | ŠvicaOddelek: Loža | 10096 (9031) | antonija |
» | Bedasti "filmi" na Kanal A (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 26179 (25000) | fRiK0 |