» »

Podrli bodo tovarno ROG

Podrli bodo tovarno ROG

Temo vidijo: vsi
««
11 / 23
»»

Nedasemiveč ::

Mi smo za red in pravila. Ti pa za krajo tuje lastnine :)

Samael ::

Nedasemiveč je izjavil:

Pravi nekdo, ki razlaga, da bo ponovno volil tistega, kako že pravite zanj "saj vemo da krade, ampak naredi pa tudi kaj za nas" aneda.
Ko bi bil v svojem pisanju vsaj konsistenten. Pa ne gre, a? :)
Samael != Samuel

solatko ::

Samael - Lahko se zahvalim svoji pameti in načinu življenja, da dejansko nimam nikakršnih problemov, niti v družinskem življenju niti na splošno. Na koncertih so umetniki in ustvarjalci, samo nastopajoči, tisti, ki se znamo pod odrom dret in skakat, to, vsekakor niso. Torej, če je na koncertu 100 gledalcev in 5 natopajočih, je to ustvarjalcev koliko? Če nekdo zna zabrisat superge na telfonski drat, to še ni umetnik,....
Glede na to, da morda to sceno poznaš, mi seveda lahko imenuješ nekaj ustvarjalcev, ki v svetu alternative, nekaj pomenijo v mednarodnem merilu in so bili stanovalci Rog-a, jaz pa ti bom naštel 10 stalnih obiskovalcev te scene, ki so se hodili tja opijat in drogirat, velja.
Delo krepa človeka

IL_DIAVOLO ::

Po principu "tako dolgo smo ze tu, da smo ze kar lastniki, čeprav ne placujemo ne prispevkov, ne vzdržujemo stavbe, ne placujemo najemnine in nimamo papirjev"

Kdo pa ste vi, da boste samooklicane lastnike metali ven iz stavbe.

THAT IS JUST BIZZARE!
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!

Mi kolega posredoval zapis na facebooku:

"Gospodje, sam živim z direktnim pogledom na dvorišče. In sem vesel, da se končno vse skupaj uredi. Umazanija, ves čas kreganje, občasno kaksen pretep, nabijanje glasbe, predvsem pa dretje posameznikov ... Zvok se žal širi navzgor direkt v nas. Ko bi bila zadeva kulturna, me ne bi motila. Pa ni. Dol sem videl stvari, ki bi bile zrele za prijave na policijo. In to veste. Vsak posameznik, ki je tam.
Pred vhodom je viselo obvestilo, da je zaradi COVID19 območje zaprto. Obesili so ga "umetniki" sami. Kljub temu se tega niso držali.
Skratka; veseli smo, da se končno premika k urejanju območja."

solatko je izjavil:

Samael - Lahko se zahvalim svoji pameti in načinu življenja, da dejansko nimam nikakršnih problemov, niti v družinskem življenju niti na splošno. Na koncertih so umetniki in ustvarjalci, samo nastopajoči, tisti, ki se znamo pod odrom dret in skakat, to, vsekakor niso. Torej, če je na koncertu 100 gledalcev in 5 natopajočih, je to ustvarjalcev koliko? Če nekdo zna zabrisat superge na telfonski drat, to še ni umetnik,....
Glede na to, da morda to sceno poznaš, mi seveda lahko imenuješ nekaj ustvarjalcev, ki v svetu alternative, nekaj pomenijo v mednarodnem merilu in so bili stanovalci Rog-a, jaz pa ti bom naštel 10 stalnih obiskovalcev te scene, ki so se hodili tja opijat in drogirat, velja.

V mednarodnem merilu? Si mi postavil pa visoke standarde, glede na to da v mednarodnem merilu nihče ne pomeni niti v Mladinskem lutkovnem gledališču, pa ga zato še ne podremo. Če je na koncertu 100 gledalcev in 5 nastopajočih je ustvarjalcev v tem primeru seveda 5, ampak ostali (gledalci, obiskovalci koncerta) so pa po tvoje drogeraši? Kako je šele v Operi ali kje drugje, kjer je obiskovalcev kar tisoč na tistih par nastopajočih. Neko čudno logiko imaš ti tu.
Še vedno pa ne vem od kje si dobil tiste številke (iz kje si jih potegnil, koliko ljudi tam ustvarja) oz. kaj želiš z njimi povedati.

Nedasemiveč je izjavil:

Mi kolega posredoval ...

Me veseli, da greš tu pa tam izven svoje cone udobja in pogledaš še kaj drugega ;-)
Samael != Samuel

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Samael ()

So plačali najemnino? Zakaj ne vržejo denarja "vkup" in si najamejo prostore, kjer bodo lahko izvajali svoje dogodke?

Zgodovina sprememb…

Nedasemiveč je izjavil:

So plačali najemnino?

Komu? Če pravite, da so razmere neprimerne za bi(va)ti tam. Matr, si ti čuden. Daj odloči se že, kaj želiš povedati.
Samael != Samuel

Samael je izjavil:

Nedasemiveč je izjavil:

So plačali najemnino?

Komu? Če pravite, da so razmere neprimerne za bi(va)ti tam. Matr, si ti čuden. Daj odloči se že, kaj želiš povedati.

In MOL bo prostore preuredil, umetniki bodo notri dobili nove prostore pa tvoj mozag tega ne dojame.

Ponavljam, zakaj ne zberejo denarja in najamejo prostor za svoje dogodke?

Ponavljam. Komu? Če pravite, da so razmere neprimerne za bi(va)ti tam.
Samael != Samuel

Samael je izjavil:

Ponavljam. Komu? Če pravite, da so razmere neprimerne za bi(va)ti tam.

Rog ni edina stavba v Ljubljani. Zberite denar in plačujte najemnino za večji prostor primeren za dogodke. Kje je problem? Ker ni free 8-)?

Glede na vso kulturno presežnost o kateri govoriš, verjetno padajo cekinčki ane?

Zgodovina sprememb…

Še vedno nisi razložil. Po eni strani trdite, da razmere niso primerne za biti tam, da je nevarno itd, po drugi strani pa sprašuješ, če so plačali najemnino. Torej, komu? Če pravite, da so razmere neprimerne za bi(va)ti tam. Prosim, zberi se zdaj in končno razloži.
Samael != Samuel

Samael je izjavil:

Še vedno nisi razložil. Po eni strani trdite, da razmere niso primerne za biti tam, da je nevarno itd, po drugi strani pa sprašuješ, če so plačali najemnino. Torej, komu? Če pravite, da so razmere neprimerne za bi(va)ti tam. Prosim, zberi se zdaj in končno razloži.

Rog pripada MOL-u, torej naj plačujejo najemnino v mestno blagajno, simple as that.

Še vedno mi nisi odgovoril, zakaj se ne odstranite iz stavbe, kjer NIMATE PRAVICE bivati? Zakaj je MOL morala v zadnjih petih letih neštetokrat opozarjati, da bo prostor izpraznila in zdej se sprenevedate in čudite, ker so poslali policijo. LOL!

Še vedno mi nisi odgovoril niti tega, zakaj si ne poiščete normalnega objekta primeren za prireditve, ga pošteno plačate in tam širite svojo subkulturo?

Nedasemiveč je izjavil:

Rog pripada MOL-u, torej naj plačujejo najemnino v mestno blagajno, simple as that.

Če pravite, da razmere niso primerne za biti tam, da je nevarno itd. A se ne moreš odločiti med enim pa drugim?
Samael != Samuel

Zakaj se izmikaš odgovoru Samael? Sem ti povedal, da razmere niso primerne in zato bo MOL obnavljal, je lastnik in ima pravico!

Zakaj si ne poiščete normalnega objekta primeren za prireditve, ga pošteno plačate in tam širite svojo subkulturo?

Zgodovina sprememb…

Zato, ker si se zapletel z nesmisli in te vlečem za besede, podobno kot (manj upešno) poskušaš ti "alter-ego" @HypoHypo.
Še vedno ne vem kaj dejansko želiš, da plačajo najemnino ali da gredo ven, ker je prostor neprimeren, nevaren, itd? Pri čem točno tu zdaj vstrajaš?
Samael != Samuel

Zgodovina sprememb…

Samael je izjavil:

Zato, ker si se zapletel z nesmisli in te vlečem za besede, podobno kot (manj upešno) poskušaš ti "alter-ego" @HypoHypo.
Še vedno ne vem kaj dejansko želiš, da plačajo najemnino ali da gredo ven, ker je prostor neprimeren, nevaren, itd?

Naj gredo ven, da lahko mestna občina Ljubljana zadevo sanira in prenovi kot je načrtni plan za ta objekt, občina JE LASTNIK (dojam že piz**). Potem pa naj ti kvazi umetniki plačujejo za bivanje, ob vnaprej napovedanih dogodkih pa naj imajo oder brezplačno.

Zgodovina sprememb…

IL_DIAVOLO ::

V sosedovi stali tudi ni ustrezno za bivat, pa ne smem tam krav met. Sicer se nisem probal, ampak ce bo hotel tam postavit bajto, bom po mojem mogel krave izselit ali pa jih bo sam ven nagnal. Ali pa ce mu senkam nakladalko sena.

Kaj mislis svobodomislec? :))
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!

Aja, potem naj plačajo, do zdaj je bilo pa ok, da niso?
Samael != Samuel

Samael je izjavil:

Itak, da ni ok. Zato so jih pa strpali policaji danes ven. Jaz sem imel pa nasmešek na obrazu :D. MOL je bila pač tako prizanesljiva, da jim je več let delala USLUGO.

Zgodovina sprememb…

Nedasemiveč je izjavil:

Samael je izjavil:

Itak, da ni ok. Zato so jih pa strpali policaji danes ven. Jaz sem imel pa nasmešek na obrazu :D

Zakaj ni ok, da niso plačali, če je pa zapuščena zgradba kot pravite, nevarna, neprimerna, praktično ruševina, kot beremo.
Samael != Samuel

Zgodovina sprememb…

Eh to je tvoj višek inteligence, ne znaš odgovoriti na simple vprašanje. Si edini v tej temi, ki ne dojame najbolj osnovnega pojma lastništva. Me pa veseli, da si res močno v manjšini.

Rogovci so upali, da bo MOL še naprej mirno gledala te drogeraše. Malo herkana v žilco, potem so jih pa še te nesramni policaji ob 7h šli budit. To se seveda ne bi zgodilo, če bi te narkiči imeli svoj lasten prostor za izvajanje svojih zombi zadev.

Bravo policija, bravo MOL za današnjo akcijo.

Nedasemiveč je izjavil:

Eh to je tvoj višek inteligence, ne znaš odgovoriti na simple vprašanje. Si edini v tej temi, ki ne dojame najbolj osnovnega pojma lastništva. Me pa veseli, da si res močno v manjšini.

Rogovci so upali, da bo MOL še naprej mirno gledala te drogeraše. Malo herkana v žilco, potem so jih pa še te nesramni policaji ob 7h šli budit. To se seveda ne bi zgodilo, če bi te narkiči imeli svoj lasten prostor za izvajanje svojih zombi zadev.

Bravo policija, bravo MOL za današnjo akcijo.

Ali pa če si najdeš dekle? ;-)
Samael != Samuel

solatko ::

Samael - Kje sem omenil, da so drogeraši, samo to, da gledalci niso umetniki in ustvarjalci, verjetno pa jih je na vsakem koncertu, kar nekaj zsdrogiranih, so bili na rock koncertih tudi, morda bi bil tudi jaz, če nebi bil pravočasno opozorjen na vso negartivnost in bedo drog. Številke so čisto normalne, v vsaki večji skupini ljudi, je le določen procent sposoben ustvarjanja, vsi ostali so priskledniki, ki računajo, da bodo v takem okolju skrili svojo nesposobnost ali ničevost. Važno je, da si poleg. Na morju se fantu ali dekletu, ki igra na kitaro, hitro pridruži večja skupina, ki ji je pomembno samo to, da so zraven.
Veš, če en nekaj ustvarja, tistih pet, ki sedi zraven njega, niso ustvarjalci, če prav se obiskovalcem včasih tako zdi.
Če drugega ne, bi morali plačevati uporabo mestnega zemljišča, tako, kot vsi uporabniki v mestu LJ.
Delo krepa človeka

solatko je izjavil:

Samael - Kje sem omenil, da so drogeraši, samo to, da gledalci niso umetniki in ustvarjalci, verjetno pa jih je na vsakem koncertu, kar nekaj zsdrogiranih, so bili na rock koncertih tudi, morda bi bil tudi jaz, če nebi bil pravočasno opozorjen na vso negartivnost in bedo drog. Številke so čisto normalne, v vsaki večji skupini ljudi, je le določen procent sposoben ustvarjanja, vsi ostali so priskledniki, ki računajo, da bodo v takem okolju skrili svojo nesposobnost ali ničevost. Važno je, da si poleg. Na morju se fantu ali dekletu, ki igra na kitaro, hitro pridruži večja skupina, ki ji je pomembno samo to, da so zraven.
Veš, če en nekaj ustvarja, tistih pet, ki sedi zraven njega, niso ustvarjalci, če prav se obiskovalcem včasih tako zdi.
Če drugega ne, bi morali plačevati uporabo mestnega zemljišča, tako, kot vsi uporabniki v mestu LJ.

Primer poleti, lokacija Petkovško nabrežje: Na sredi ulice se postavita mlajša ženska in temnopolti moški. Tip je izvajal neke akrobacije, vrtel neke zadeve in dejansko je bilo zanimivo za pogledat. Je to umetnik? Lahko rečemo, da je. Ima nekaj, kar privlači množice in zagotovo zahteva čas in skill, da počneš, kar je počel on.

Zraven pa ženska samo nekaj ploskala in se gibala, kot, da je malce zadeta. Je to umetnica? Nikakor ne. Tipu sem dal 2€, ženska pa čisto razočarana, ker še v njen piskr nisem vrgel drobiža.

A110 ::

Ob tem dodajajo, da bodo Rog še naprej "branili s svojimi telesi", če bo treba, bodo "ponovno iskali na sodišču uveljavljanje posestniških pravic". "Jasno je, da pravo ni na naši strani, ampak naš boj ni legalni boj, ni pravni boj. Naš boj je politični boj," je povedal eden od uporabnikov Roga.

Haha, še sami se zavedajo, da tam nimajo kaj za delati.

KAVINSKY ::

Po drugi strani, tiste 4 jurje si zaslužijo.

Mehmed ::

solatko je izjavil:

Poleg tega je to že rahlo na obrobju mesta, Rog pa je na ELITNI lokaciji ob reki in strogem mestnem jedru

Ah ta Ljubljana, kjer je 300m od mestnega jedra do obrobja.

Rogovci so v tem primeru v prednosti, saj lahko na tisti točki stojijo ves ljubi dan. Organizirajmo akcijo ter vsak dan policistom prinesimo hrano.

PrihajaNodi ::

Kako se odjavim od teme da mi je ne prikazuje vec? Pac glupa tema...
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

reeves ::

Samael je izjavil:

Ponavljam. Komu?

Lastniku.

Samael je izjavil:

Če pravite, da so razmere neprimerne za bi(va)ti tam.

To nas večina pravi razen skvoterjev, če ne bi se že umaknili.

Enostavno:
Če nas ima večina prav in prostor ni primeren za bivanje (to je dejstvo) naj se umaknejo.
Če imajo prav oni in je prostor ok (to trdijo samo oni), potem naj lastniku plačujejo najemnino.

Ampak oni se seveda ne bi ne umaknili, ne plačevali.

noob96 ::

Jaz pa pravim da se naj MOL drži prodaje naftnih derivatov, nepremičnine pa naj prepusti tistih ki se na to spoznajo

Uporabnik ::

noob96 je izjavil:

Jaz pa pravim da se naj MOL drži prodaje naftnih derivatov, nepremičnine pa naj prepusti tistih ki se na to spoznajo

Si skadil enga :) MOL = mestna občina ljubljana ne bencinski servis
If You Don\'t Stand for Something, You\'ll Fall for Anything

gruntfürmich ::

Nedasemiveč je izjavil:

jah glej, takšne nazore pač imajo. ker so napačno vzgojeni in potem nimajo ne morale ne čuta za ostale.

na nas drugih, plemenitih in moralnih pa je, da takšne bolnike ozdravimo te hude bolezni in jim njihove halucinacije vedno razbijamo!
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...

tone31 ::

po drzavi se je na tisoce gnilih bajt pa ne vidim vas da bi kaj sli urediti

da pa se neki umetnik na tako podrtijo naseli pa takoj kricite kak jih treba metati ven

zakaj pa lastnik prej ni uredil da so mogli neki po vase mamilasi samoiniciativno sanirati?

sirotka ::

tone31 je izjavil:

da pa se neki umetnik na tako podrtijo naseli pa takoj kricite kak jih treba metati ven

zakaj pa lastnik prej ni uredil da so mogli neki po vase mamilasi samoiniciativno sanirati?

S svojo lastnino lahko vsak dela kakor mu paše - četudi se "odločiš" da zgnije do konca, to ne daje nekomu pravice, da si jo vzame za svojo.

stara mama ::

ŠE zdaj nisem videl, kdo od kakih pomembnih umetnikov je tam bil in kaj dejansko je ustvaril, čeprav mi to skoz nabijajo. Vsaj eno ime hočem, vsaj neko kost mi vržite prosim!!!

Tudi sam sem ob rednem pohanju in na LSDju lahko umetnik

Raptor F16 ::

tone31 je izjavil:

Ja, ker kot prvo, če se mu bajta na glavo poruši jaz odgovarjam

Kot drugo, če sem v stanju pridobivanja gradbenega dovoljenja za novogradnjo in se mi narkiči not naselijo se lahk potem samo še po sodiščih jebem. Davek pa ravno tako plačujem zato da parazit kateremu že tako plačujem socialno še dodatno živi na moj strošek.

In kot tretje, zato ker parcele ki so jo okupirali narkomani tudi prodat ne bom mogel nikomur ker nihče ni tok fuknjen da bo kupil parcelo s katero bo imel sodne stroške zaradi parazitov.

Tipično slovensko: "Kar je moje je sveto, kar je tuje je pa itak vse državno"

Tepst bi vas blo treba.
Leva ... Leva ... leva desna ena dva

ADIJOOO ::

Upam, da Metelkovo čaka enaka usoda kot ROG.

stara mama je izjavil:

ŠE zdaj nisem videl, kdo od kakih pomembnih umetnikov je tam bil in kaj dejansko je ustvaril, čeprav mi to skoz nabijajo. Vsaj eno ime hočem, vsaj neko kost mi vržite prosim!!!

Tudi sam sem ob rednem pohanju in na LSDju lahko umetnik

Umetniki, ki so bili na Rogu so priznani umetniki samo v coni Rog-a potem pa konec.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: ADIJOOO ()

ADIJOOO ::

Zadnji čas, da so podrli to ekološko bombo ROG. Zdaj bodo dobili 8000 m2 novih prostorov za 500 ustvarjalcev. Sedaj bodo notri lahko delovali pravi umetniki.

MOL je menda iskal kompromis z ROGOVCI a ti so vsa leta samo govorili ROG ostane task kot je no včeraj je počilo so se hoteli pa pogovarjat.

Najbolj me pa veseli za stanovalce, ki živijo tam okoli, da bodo sedaj imeli več miru in zdravja.

WizzardOfOZ ::

Tisti "umetniki" so se že zdavnaj umaknili dilerjem in jih tam ni več.
Milčinski je napisal butalce kot prispodobo in ne kot priročnik!!!
Svuda u svijetu ima budala ali je izgleda kod nas centrala!!!

c3p0 ::

Pa ni v LJ nobene druge razpadajoče tovarne, kamor se lahko premaknejo s svojim "ustvarjanjem"?

Morda ne ravno v centru mesta, kar je sicer verjamem inconvenient. Super je biti alter scena, ko imaš na dosegu roke vse ostale pridobitve civilizacije.

KAVINSKY ::

Alter scena je kar razporejena. Po vseh mladinskih centrih so dogodki, potem sta tu še Metelkova in Kino Šiška, lokali imajo terasne koncerte ali družabne večere. Poleti so festivali na prostem... Rog ni bil noben unicorn kar se tega tiče. Podobno z ateljeji, kjer če je volja in zagnanost se lahko ustvarja in vadi v vsaki sobici ali kleti. Podobno za dobrodelnost, kjer so v bližini vsaj 3 kuhinje za brezdomce, katere celo imajo tekočo vodo z tuši in elektriko.

svecka ::

Zarad mene se lahk ti kvazi "umetniki" vržejo v Ljubljanico in tam pod vodo igrajo podvodnega moža dokler na vrhuncu tragokomičnosti ne utopijo. Zadosti je bilo, da sem videl: ROG VČASIH =/= ROG DANES

Grega3 ::

Končno da se to območje uredi in se naredi prostore za taprave umetnike. Ne pa te delomrzneže ki so naredili iz tovarne rog cigansko naselje!

Bojan xxxx ::

A za kakšen civiliziran dialog pa tukaj ni prostora? Mislim, da je uporaba kakršnegakoli nasilja popolnoma nesprejemljiva. Jankoviča bi spomnil, da je bil izvoljen za _župana_ in ne za _cesarja_. Ali so bili v ROG-u umetniki, kvazi umetniki, falirani študenti ali kdorkoli že, o tem ne vem ničesar - in to tudi ni bistveno vprašanje. Jaz si to razlagam kot kršitev človekovih pravic. Človekove pravice
Mislim, da bi se morali prebivalci mesta Ljubljana odločit, kaj želijo narediti z ROG-om. Naprimer javna razprava na to temo?
Menda je alter scena v ROG-u izgledala takole:

Zdaj mi je žal, da tega nikoli nisem šel pogledat.
Vsekakor pa - nasilje ne sodi v neko civilizirano družbo.

Mato989 ::

Bojan xxxx je izjavil:

A za kakšen civiliziran dialog pa tukaj ni prostora? Mislim, da je uporaba kakršnegakoli nasilja popolnoma nesprejemljiva. Jankoviča bi spomnil, da je bil izvoljen za _župana_ in ne za _cesarja_. Ali so bili v ROG-u umetniki, kvazi umetniki, falirani študenti ali kdorkoli že, o tem ne vem ničesar - in to tudi ni bistveno vprašanje. Jaz si to razlagam kot kršitev človekovih pravic. Človekove pravice
Mislim, da bi se morali prebivalci mesta Ljubljana odločit, kaj želijo narediti z ROG-om. Naprimer javna razprava na to temo?
Menda je alter scena v ROG-u izgledala takole:

Zdaj mi je žal, da tega nikoli nisem šel pogledat.
Vsekakor pa - nasilje ne sodi v neko civilizirano družbo.

Okupiranje tuje lastnine tudi ne sodi v civilizirano družbo, jaz kot civiliziran posameznik nikdar ne bi šel v tujo nepremičnino brez najemne pogodbe ali povabila tam stanujočega.

Saj se strinjaš ne?
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

c3p0 ::

Od prvega posta je minilo 3 leta, kar je več kot dovolj časa za vsakega skvoterja, da si najde drug prostor, kjer bo lahko izražal svoje talente.

lahJ8suonuhu ::

https://www.mladina.si/164539/ljubljans...

Veliko bolje skvoterji, kot zokijeva mafija.

Bojan xxxx ::

Mato989 je izjavil:

Okupiranje tuje lastnine tudi ne sodi v civilizirano družbo, jaz kot civiliziran posameznik nikdar ne bi šel v tujo nepremičnino brez najemne pogodbe ali povabila tam stanujočega.
Saj se strinjaš ne?

Kolikor razumem je ROG v lasti MOL in torej tu ne gre za neko privatno lastnino. In tudi ne gre za takšno obliko "okupacije" kot to poskušaš predstavit. Ampak v principu, se strinjam, da okupacija stavbe ni nekaj kar bi lahko sprejeli za normalno in nevprašljivo. Z načinom reševanja tega vprašanj apa se nikakor ne strinjam.
Ponovno - nasilje ne sodi v civilizirano družbo. Saj se strinjaš, ne?
««
11 / 23
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

parkiranje redarstva

Oddelek: Loža
317122 (5344) St235

Policijsko nasilje v skvotu Argo (strani: 1 2 )

7917069 (12215) drvo
»

S skejtanjem "motim javni mir in red" (strani: 1 2 3 )

11820139 (16122) Jerry000

Rog (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Problemi človeštva
19838504 (31478) kuglvinkl

Več podobnih tem