» »

KWA VOZTE LJUDJE

KWA VOZTE LJUDJE

1
2
»

Mitja 34 ::

YUGO 60,spred dva 250 W zad pa 500 W

Note: "YUGO is good, YUGO is funny, YUGO will make you lots of money"

Sergio ::

mitja34: če ne znaš uporabljat html tagov, jih NE UPORABLJAJ!
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.

3LeR. ::

converse allstar na dveh oko 85cm dolgih nogah
ucasih ce je sreca tud avto

:D:D:D

FlipeR ::

Kolo NoName, zvite feltne, manjka par spic, bremze primejo na vsake tolko, pred 1 letom prelomljen na pol ter zavarjen. Uceraj sem (v Bovcu) ugotovu, da ima zjebane se zadnje lezaje in da veriga rada poci:D
Drugace pa na vsake tolko ukradem staremu Lanosa 1.6 z ulitimi feltnami in strasim po primorski (uprasite Slo-Tech team):D
------------------
#Paranoja #Kučanjekriv #Putinjekriv #Prekletirdečkarji :)

trillian ::

jaz se pa vozim z mercedezi s tridesetimi sedezi.. ali so tami?
kolo so mi ukradli, zato so mi ostali rolerji..
aja.. vendar pa zadnje case skoaj vsak dan dobim v roke rdecega scenica in se z njim prevazam.. ampak kaj ko na njem pise avtosola...

love, ursula
"The generation of random numbers is too important to be left to chance"

špriceraš ::

Ford Mondeo 2.0 Ghia
136KM, Tovarniški radio in štirje zvočniki.

Včeraj na avtocesti do primorske : po števcu 225 KM/H
Nisem imel pojma, da potegne do tlko!8-O
Don't drink and drive, just smoke and fly!

RookY ::

jrk: z avtom čez štenge je pr nas stalna praksa. Naslednjič bomo tut posnel na video. Avto dobimo prek salomoca(đabe) in pol dirkamo pa tut skačemo čez štenge(PST).

Sicer ne vem kaj je flie, ampak sm jest že dvakrat(nenamerno:D) s crossom salto naredu. Pa itak se da z motorju čuda trikov delat(cross, trial).

Z avtom po zadnjih: nek mam en film k se en pele. Drgač majo pa nek dirke po zadnjih(pa še daleč se peljejo).
Aja vozm calibro.
Juhu juhu spet bom bruhu

Yohan del Sud ::

Mercedez 600 CLK, metalik bel, vsa oprema, vključn z jaccuzijem, Harman kardon avtoradio s cd pekačem in mikrovalovno. 8 4500 W zvočnikov in trije subwooferji, k sploh ne špilajo muske ampak delajo "woof, woof", avto se pa ziba k pijana nuna.
www.strancar.com

RookY ::

Yohan midva sva pa skup u vrtec hodila.:D
Juhu juhu spet bom bruhu

andro ::

FONDRIEST-a (bike)

Model: Status

Masa: 9 Kg

Moč: 600 W (oziroma kak ga goniš)

Dod. oprema: pulzmeter

Max. hitrost: 74 km/h

Oprema: Shimano Ultegra/Dura Ace

Kolesa: Mavic competicion

To have no errors, woud be life without meaning . No strugle no joy!

~Panter~ ::

Cannondale z opremo Cinelli, Coda, BOS, Shimano, pa še kej bi se najdl.
Včasih pa tud Nissan Micra 1.0:8), al pa Mazda 626 2.0 8-)

Yohan del Sud ::

He, he Rooky, dvomim da bi te prepoznal...

undertaker ::

Yugo nije za dugo - garancija mu važi dok je v garaži :)

DscS ::

VW Corrado 1.8 16v SONY - btw prodajam
Daewoo corando KENWOOD
mazda mx-5 1.8 KENWOOD

LPP ::

Hej, witch_ursula, voziš se z MANovimi in Mercedesovimi Citari s po 46 oz. 32 sedeži. Tamovih je le 10 ljubljanskih avtobusov, TAM 232 A 116 M po imenu. Pa srečno vožnjo vsem skupaj!
Ljubljanski potniški promet

blue96 ::

kolo scott, model yuma, oprema shimano, celada neznane firme, cevlji adidas in nahrbtnik adidas. ce me spoznas na cesti, lahko ves, da se mi zelo mudi, ker je moje vozilce vec v kleti kot na cesti.:\:\
.

tejo ::

Vozim gorsko kolo, firme "Tonica" MARIN.

kuzifix ::

Hmm, osebno land Rover Freelander 1.8 s hardtopom ... Ki polet roma dol :D Za ozvocenje mam pa blaupunkt s cd playerjem k mi ga je stric senku k je neki zjeban, zvocniki so pa original. Obcasno dobim u roke se maminga bemflna 318i, z original ozvocenjem (prbije u über 8-) ) al pa A klaso mercedesa od dedka ... K pa itaq sux ...
Sometimes I think the surest sign that intelligent life exists elsewhere in the universe is that none of it has tried to contact us.

modelizer ::

citroen AX notr mam pa od Bora radio(en kolega k je zdej u vojski) spredej 2*80W fenner zadej 2*130W kenvud, pa seka k svina>:D
...........fly, robin fly........up, up to the sky

Goku ::

Jst mam friziran yamaha spy 50ccm, ce dobim kej kesa pa 80ccm!!

Pirpank ::

>:D
Honda ciVic 1.4 HB

abcde7 ::

Ja z busom, kolesom, pa peš gehen!:D

Loki ::

Jest zaenkrat z busom in no-name kolesom, kmalu pa z Ford Fiesto 1.3 in Audi A6 2.6 (ce mi ga bo fotr posodu).:|
I left my wallet in El Segundo

malinavc ::

jah...jst se pa tut s fenom okrog prevažam in sicer Gilera Runner 50ccm...po števcu gre 105km/h...u glavnem k prasica :D:D
..ima vse kar imajo veliki...disk bremze,vodno hlajenje,eno prasko na levi strani in podobne zadeve..hehe
...odvisno s katere perspektive gledamo...

milosm ::

Opel Kadett 1.3s
vinsko rdeč
radio: Sony CDX 2500R
zvok: 4x80 (morm menjat)
zaenkrat še zadovoln, mogoče zato, ker za kej drugega keša ni :))

freezie ::

APN 6s!
-MF Power
-5 Brzin
-walkman sony
-Priporocljiva voznja po klancu navzdol!
.::. RŠT .::.

Binji ::

Kolo ROG neznane starosti (tam neki med kostmi od mamutov sm ga najdu) s zasvasanim pedalom, da ne pada dol in 1konjsko mocjo. Pa se prestave ne delajo cist vredu. Beat that!!:D
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!

tonic ::

R5, Blaupunkt CD30, 2x180W+2*120W

bostjan1s ::

em APN6S ki ima svoj lasten akumulator za nemoteno delovanje luci in discman , ki dela noro(beri predvaja dozdaj še neznani algoritem pesmi)8-O

DrSergioDJ ::

amm, jest sm pa včeri izpit naredu in od dans naprej za zdej matkinga Leona 1.4 16V teram ( mogoče bom še kej fotrovo Octavio 1.8, ma mi je mal bedna :D ). Not je pa en AIWA radio, za cd-je pa to, pa 4x?? zvočniki ( serijski ), ampak zadeva prov hudo buta :D:D ( stestiran dans ob 16h v gužvi ):D
...

BustA ::

Kr en doma sestavljen kolo (gorsko)
pa APN 4 ce mi ga bo uspel (se mi dal) nazaj sestavt ;) <----- navit na 60ccm leti k strela
pa se PES HONDA tud z enim konjem

povsod pa se zraven rola NOMAD (ko bi se le):D:D
Devide Et Impera

birdy ::

ta topic je bil ze ene let nazaj /LOZA/VASE ZENSKE
grenjc->nebivedu je baje naredu rekord kranj<->lj(air bar-bavarec) ob cca 3h zjutri z porsche max hitrost naj bi bila 295

drgac pa poznam cloveka k se je po slo cestah baje vozu preko 320(ma ne mene vprasat kje k ne vem)

drgac pa vozim rog amater(ravno danes sem mel nesreco-pa to ni res....) letnik je tm nekje med 50 in 60
pa poltabularje mam gor
menjalnik neki dela(ce res mocno verjames)
zavore(no ja, ce je suho pa nc mastno mogoce)
lezaji (no comment)

drgac pa mam se tri ure na cliotu 1.2(amd moste LJ*MOSTE9)
pol pa ce bo le dost dnarja VW GOLF II 1.5D!:)
kaj naj recem 5-6 litrov na 100 km me je preprical sam kaj k so dragi k prasice....(gledano z stalisca dijaka)

drugace se pa neuradno(in cez mesec uradno) pelem z opel rekord/¨berlina '84 2.0 120KM
zadeva leti k zmesana samo (beri:+220km/h)18l/100km NE hvala

pismo sem se razprical....sam rog je pa se vedno crap:)
lp
birdy

roro ::

Fiat Punto 1,2 16V ELX
AIWA CDC MP3

kn3z007 ::

Alfa 164 2.0
Mnogo veliko konjev cca. 160, 205, 16 col gume. Leti kot sneta sekira. Poraba pri 210 km/h je okoli 14-16l, normalna vožnja pa okoli 8-9l. Radio kenwood in 4x?? zvočniki, kar vredu meša zrak v avtu. Planiram še vgradnjo 300W wooferja, in pa Golf D
160 km/h, več ne upam, da se ne razpade, sony in 2*250W. Moral ojačati celotni avto, da ne razpade:D.
Lp
kn3z007

www.geneza.com

krneki0001 ::

Subaru LEONE 1.8 GR RANGER 4WD,
Renault 5 GT TURBO predelava za gorske preiskušnje (150KM).
LP
Nebivedu

appz ::

ja no sami asi ste ni kej !!jz pa se vedno vztrajam pri svojem bluzmobilu! yugo scala55 --89letnik bolj mal konjev sam se mi je vedno dopadlo udobje kar se sexa tice>:D
zvocniki pa spredi 2x 15 pa zadi 1x150 ...mi je namrec en crknu ka voda not pusca :D
aja pa radio neke annovn firme!!!

Muflon1 ::

Js mam tud Runnerja 50 srebrnega seve. sam mi neki zajebava ne gre več kot 95 km/h mam pa že 14.000 prevoženih8-O

malinavc: dej mi mailaj na bizi10@yahoo.com pa mi mal povej kako si runnerja predelal

lp David
Stran za ljubitelje skuterjev http://runnerklub.20m.com

MaD_Mavr0 ::

Renault 4 GTL `91 [beri zadnja serija]

>>Veter v laseh...
:\:))8-O;((>:D

MaD_Mavr0 ::

Drugače pa full rad
GIANT WARP 200;

Full suspension....
Front disk - Rear VBrake XTR
24 Sram 7.0
SRaM 7.0

>>Downhill is funny -> Hospital need some money <<
:D

M@re ::

Ja Zastava 101 skala 55, rally GT, 89 letnik, elektronsko prekinjanje iskre.....prava cestna raketa (če je lep dan pride do 100):P
..:Do, or do not. There is no try:..
1
2
»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kakšne avtomobile vozite in kako ste z njimi zadovolni? Kritika, kakšna popravila in (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Na cesti
10828895 (18188) MrBrdo
»

Najboljši avtomobil!! (strani: 1 2 )

Oddelek: Na cesti
598536 (7059) El Nino
»

Kak avto imate (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
17885026 (79853) |KoRn|
»

Vaš sanjski avtomobil? (strani: 1 2 )