» »

"Talenti" na slovenskih cestah

"Talenti" na slovenskih cestah

Temo vidijo: vsi
««
333 / 333
»
»»

Legon ::

kamiKaZaA je izjavil:

solatko je izjavil:

Legon

In ne vem, kaj me je potrebno omenjat, ko mi ne odgovarjaš, me provociraš pa ravno sem se znebil naziva, ki bi tebi prav lepo pristojal, glede na načine tvoje komunikacije.

To je njegovo poslanstvo. Samo provociranje z njegove strani, ker bi se rad kregal in pamet solil. To je Legon.

Kako lepo da se je moj slaboumni zalezovalcek prisel pofockat. Mi je kar toplo pri srcu, ko vedno name mislis.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Legon ()

kamiKaZaA ::

Legon je izjavil:

kamiKaZaA je izjavil:

solatko je izjavil:

Legon

In ne vem, kaj me je potrebno omenjat, ko mi ne odgovarjaš, me provociraš pa ravno sem se znebil naziva, ki bi tebi prav lepo pristojal, glede na načine tvoje komunikacije.

To je njegovo poslanstvo. Samo provociranje z njegove strani, ker bi se rad kregal in pamet solil. To je Legon.

Kako lepo da se je moj slaboumni zalezovalcek prisel pofockat. Mi je kar toplo pri srcu, ko vedno name mislis.

Kdo na koga bolj misli bi se dalo diskutirati. Izvoli:
jype - Legenda foruma in onemogočeno komentiranje

Več kot očitno je, da ti ne moreš brez mene, da se vedno prideš pofočkat na moje vpise.

Zal ima ta forum funkcijo, da prikaze sveze teme. Ja, tisto temo je bilo tezko brat. Sem mislil da samo meni namenjas tako pozornost, pa sem videl, da si samo dusevni bolnik, ki ima fetis na zalezovanje vseh po vrsti.

Zgodovina sprememb…

Drugače pa ti Legon resno potrebuješ psihiatrično pomoč glede na tvoje provociranje in potem začudenje, da ostali odreagiramo na te tvoje provokacije. In nimaš problemov samo z mano ampak z večino forumašev. Torej je problem v tebi in ne nas. Ti si tisti, ki voziš v napačno smer po avtocesti in se pizdiš čez nas, ker ti vozimo (sicer pravilno) naproti. Vem pa, da je to tebi težko dojeti.

Nekaj odgovorov na tvoje zapise (če me že vlačiš za jezik):

Okapi je izjavil:

A je lahko kdo še bolj podel lažnivec, kot si ti?;((

GupeM je izjavil:

sealcradle je izjavil:

Če mu ne uspe in se zato bočno zaleti vame, jaz ne bom pod nobenim pogojem kriv, ker se mu nisem umaknil.

Ne, ne in ne. Legon pravi, da bo sodnik odločil deljeno krivdo. In vsi vemo, da kar reče Legon, vedno drži. On je enako popoln kot naš solatko.

solatko je izjavil:

Legon - To kar se delate pametne, spada v vožnjo s prilagojeno hitrostjo, kar pa je vam španska vas. In ne vem, kaj me je potrebno omenjat, ko mi ne odgovarjaš, me provociraš pa ravno sem se znebil naziva, ki bi tebi prav lepo pristojal, glede na načine tvoje komunikacije.

blay44 je izjavil:

Legon je izjavil:

Miško dihaš ti?

gen Maister je izjavil:

Legon je izjavil:

Mogoce zato ker za razliko od tebe dejansko kar naredijo? Dokler je tvoj domet omejen na slaboumne izpade po formuh, vec, revcek, ne mores pricakovat.

No daj, VELEumni kolerični Pezde, povej, razloži in razsvetli me in nas, kaj so naredili.
Razsvetli nas, posrane slaboumneže in strahopetce!? 8-)

Na dan z besedo!! Ne šparaj sedaj svojega Gobca in sape! ;)

Sem se čisto USRAL ob tvojem nastopu in bevskanju. :)) Čakaj, da si grem zamenjat gate!! :)):)):))

Dame in gospodje na Slo-tech to je Legon, kateri ima non stop probleme skoraj s vsemi komentatorji. Le kdo je potem tukaj problem? On ali mi vsi? Kdo koga zalezuje, če pa se non stop vtika v naše vpise in nas provocira. Kdo je torej od koga zalezovalec?

Zgodovina sprememb…

Kdo je torej od koga zalezovalec?

A to ti resno sprasujes? Bogi...

Zgodovina sprememb…

Legon je izjavil:

Kdo je torej od koga zalezovalec?

A to ti resno sprasujes?

Jaz imam dober spomin in če si dva dni nazaj provociral, si to tudi zapomnim in samo opravim domačo nalogo, ko ti nastavim ogledalo, da tudi drugi vidijo, da imaš ti probleme s čisto vsakim na tem forumu in da vse samo provociraš in žališ in se še lažeš povrhu. Dokaz so komentarji, sicer le nekaj njih, katere sem izluščil. Če bi vse prilepil, bi jih bilo za 10 strani. Toliko samo.

Delim malo prijetnega popoldanskega ctiva preden gremo nazaj na temo:
https://psychiatryonline.org/doi/10.117...

Zgodovina sprememb…

MrStein ::

Get a room, pacienta
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!

pegasus ::

predi je izjavil:

Za tole potrebuješ železna jajca, česar jih ne premore dosti v tej temi.
To bi morali učiti v avtošolah ...

bm1973 ::

cvalsr je izjavil:

Je pač govno v nadzornem centru spalo na šihtu in omejitve so ob 13h najbrž gorele še od jutranje konice.

To se kar pogosto dogaja, tudi proti Štajerski, sploh čez tunele...

delavec44 ::

Tuneli so na nekem avtomatizmu, ki se mu zmeša že, če eden premočno zabremza. Potem je pa pol ure 60 omejitev.

OutOfTheBox ::

Včeraj sem imel eno zanimivo situacijo. Jaz, sem v oranžnem avtu, zavijam levo, vijola tudi zavija levo. Promet na glavni cesti je izjemno gost (toliko, da morava čakati na nekaj sekundne presledke med avtomobili, ki pa so v konici redki), tako da morava oba čakati. Jaz ne morem speljat preden vijola ne prevozi križišča.

Potem opazim da je vijola že zamudil nekaj priložnosti in dam pozornost na njega - in opazim da mi tip nakazuje naj grem. Avti za njemu čakajo, za mano tudi in zgleda da tip ne misli speljat dokler ne jaz ne speljem. Problem je ker spet moram počakat na tisto nekaj sekundno pavzo - istočasno opazujem njega kaj misli.

Dodatek: Včerajšna situacija je bila še bolj težavna, ker je v tistem trenutku sonce povsem slepilo stran na katero sem se vključeval - verjetno je tudi on imel s tem problem, ampak mi ni jasno če je imelo sonce kakšnen vpliv da je naredil to kar je.

Skratka..

Torej. Oranžen avto nima prednosti, ga pa vijola "spušča" naprej. Promet se na glavni cesti iz desne proti levi gosti, ker avtomobili ne morejo mimo vijola, za oranžnim je situacija podobna. Očitno promet ne bo stekel, dokler oranžni ne spelje.

Kaj bi vi naredili v oranžnem avtu?

Zgodovina sprememb…

solatjek ::

Zavil desno in se na primernem mestu obrnil.

OutOfTheBox ::

Nisem pričakoval takega odgovora :) ampak to križišče s stranske kjer je oranžni avto ima 2 izhodna pasova. Tisti ki zavijajo levo in tisti ki zavijajo desno. Oranžni avto je razvrščen za levo in desni pas je že zaseden, tako da bi v tem primeru prišlo še do večje kolobocije.

Zgodovina sprememb…

Ribicija ::

Pogosta situacija, sam ocenim če lahko varno zapeljem do sredine križišča in s tem ne oviram tistih z leve, potem pa počakam na luknjo z desne strani, da grem dalje. ČE ne pa ni druge kot čakanje, da je dovolj prostora na obeh straneh za varno vključitev.
Viola je vedel, da sicer nikoli ne boš prišel ven in ti je zato odstopil prednost. V MB je takšna situacija pogosto v križišči pri EUROPARKU, ko se pripelješ iz smeri rondoja oz. Lidla in zavijaš levo so ta vozila podobno kot viola in takrat odstopimo prednost komu, ki zavija na podobni način kot oranžen.

mirator ::

Viola je vedel, da sicer nikoli ne boš prišel ven in ti je zato odstopil prednost.
Točno tako. Strpni in nesebični vozniki to počno.

nejc_nejc ::

Zgodovina sprememb…

GupeM ::

mirator je izjavil:

Viola je vedel, da sicer nikoli ne boš prišel ven in ti je zato odstopil prednost.
Točno tako. Strpni in nesebični vozniki to počno.

Ne. Ker v tem primeru pride do težav, tako kot jih je opisal OP. Oranžni ne pričakuje, da ga bo viola spuščal. Pa tudi če ga opaziš, da te spušča, boš 100 % zaupal da po dveh poskusih spuščanja v prazno ne bo pomislil: "Kurc ga gleda... Dvakrat sem ga probal spustit, pa ni šel, zdaj grem pa jaz..." pa bo bum. Pa še po nepotrebnem gužvo dela.

Podoben primer je med Šenčurjem in Brnikom. S tem da tam ima viola svoj pas za zavijanje levo. Tam je pa sploh jeba, če te kdo hoče spustit, ker ne veš, če gre kakšen avto naravnost in je skrit za kolono, ki zavija levo. Zelo neprijetno se je v takšnem primeru vključevati.

Povsem nekaj drugega je spuščanje nekoga, ki zavija desno. Ali spuščanje nekoga, ko je nasprotni pas povsem prazen.

točno to, sploh ker moraš lovit luknjo med vozili z leve in odločno speljat. V taki situaciji hitro pride do scenarija kot je napisal GrupeM in vijolični hrati s tabo potegne, ker se te je naveličal spuščat. Bistveno bolj varno varianto je napisal solatjek, oziroma ker to pogosto ni možno nimaš druge kot čakat na luknjo oziroma koga z leve, ki ti bo dal prostor za speljat. To je bistveno bolj kontrolirana in varna situacija.

Poteg tveganj, ki jih omeja GrupeM tudi nikoli ne veš kdaj bo komu počil film in bo obvozil vijolčnega (če prostor to dopušča).

Tako, da ja, v taki situaciji odstopat prednost, kot to počne vijolični, ustvarja potencilno tvegano osituacijo in drugo kot da mu pomahaš nazaj težko narediš.
««
333 / 333
»
»»