» »

"Talenti" na slovenskih cestah

"Talenti" na slovenskih cestah

Temo vidijo: vsi
««
332 / 332
»
»»

GupeM ::

sealcradle je izjavil:

Če mu ne uspe in se zato bočno zaleti vame, jaz ne bom pod nobenim pogojem kriv, ker se mu nisem umaknil.

Ne, ne in ne. Legon pravi, da bo sodnik odločil deljeno krivdo. In vsi vemo, da kar reče Legon, vedno drži. On je enako popoln kot naš solatko.

IgorCardanof je izjavil:

Če si tako neuvideven, da ob kratkem vključevalnem pasu brez možnosti nadaljevanja na odstavni ne omogočiš varnega vključitve, bom seveda raje zapeljal bočno vate. Upam seveda, da ti bo podatek, da nisi kriv, dovolj v uteho za to, da si kreten, ne glede na to kakšne bodo posledice.

Torej se raje zabiješ bočno vanj in ubiješ njega, njegovo ženo in njune otroke, po možnosti še sebe in/ali svojo familijo, kot pa da bi ustavil in se potem vključil ob primernem trenutku? Jap, točno za v to temo si.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: GupeM ()

IgorCardanof ::

Govorimo seveda o skrajnih primerih, kjer ti na vljučevalnem pasu nimaš več možnosti ustavt.
Retail investor, Simp, Crypto analyst, Cardano hejtr
Ne odgovarjam na DM.

Legon ::

GupeM je izjavil:

sealcradle je izjavil:

Če mu ne uspe in se zato bočno zaleti vame, jaz ne bom pod nobenim pogojem kriv, ker se mu nisem umaknil.

Ne, ne in ne. Legon pravi, da bo sodnik odločil deljeno krivdo. In vsi vemo, da kar reče Legon, vedno drži. On je enako popoln kot naš solatko.

Vir za ta idiotizem? Ali samo rad slaboumno lazes?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Legon ()

fikus_ ::

IgorCardanof je izjavil:

Če si tako neuvideven, da ob kratkem vključevalnem pasu brez možnosti nadaljevanja na odstavni ne omogočiš varnega vključitve, bom seveda raje zapeljal bočno vate. Upam seveda, da ti bo podatek, da nisi kriv, dovolj v uteho za to, da si kreten, ne glede na to kakšne bodo posledice.

Če se najdeta dve budali, je to recept za nesrečo!
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.
PS Ne odgovarjam trolom in provokatorjem!

c23po ::

mirator je izjavil:

c23po je izjavil:

Pusti ga. Ne ve, da se voznik na vozni pas sme vključiti s 60 km/h. On bi to razumel kot napad na lastno integriteto in v samoobrambi zanalašč ne bi zaviral. Ker ima prav.
Ne vem ali je to tvoj sarkazem ali misliš to resno. ...

V tretjem stavku je nekoliko črne fantazije, sarkazma pa ni nikjer. Resno mislim.

mirator je izjavil:

... Kakor koli gledaš, se vključuješ iz neprednostne ceste (tukaj ne gre za princip verige, razen seveda, ko se vozila po polžje premikajo tako po prehitevalnem, kot po voznem pasu)in 4. člen je povsem jasen.
Mogoče da še malo pojasnim. Jaz peljem po voznem pasu s hitrostjo 130 km/h, potem je varnostna razdalja 72m. Na takšni razdalji se lahko voznik vključi iz neprednostne ceste ali voznega pasu tudi iz 0 km/h. Bo pač zame predstavljal oviro na cesti, ki se ji moram na varen način izogniti. Pri tem imam dve možnosti, ali zaviram ali menjam vozni vozni pas v odvisnosti od varne situacije mojega manevra mogoče, če bo vključevalni voznik ob vključitvi pritisnil na plin, pa z moje strani ne bo potreben noben manever.
Če pa se voznik iz neprednostnega pasu vključuje, ko je razdalja do mene manj kot 72 m, pa mora za vključevanje že imeti neko hitrost, da me ne bo neupravičeno oviral.
In o tem govori 4. člen v štirih alinejah.
Seveda je različnih prometnih situacij veliko, zato je najbolj pomembna zbranost in ego na dopustu.

S tvojim postom se v celosti strinjam. Tisti ego na dopustu pa je prav poetičen. Velja le opozorilo, da na priključkih na AC ne smeš voziti 130 km/h. Omejitve so povsod 100.
Računalniki nimajo spominov.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: c23po ()

nejc_nejc ::

Jbg. Na vecini priključoov se na obeh pasovih stoji.

Zgodovina sprememb…

delavec44 ::

c23po je izjavil:

Velja le opozorilo, da na priključkih na AC ne smeš voziti 130 km/h. Omejitve so povsod 100.

Ne, niso.

delavec44 je izjavil:

c23po je izjavil:

Velja le opozorilo, da na priključkih na AC ne smeš voziti 130 km/h. Omejitve so povsod 100.

Ne, niso.

Priznati moram, da se "danes sem vstal zgodaj" ne da krajše napisati. Dobro jutro tudi tebi!

mirator ::

Mogoče je kje kakšna izjema sicer pa ni nobene omejitve. Kolikor sem opazil je samo trikotni znak, ki opozarja na uvoz na AC, kar pomeni povečano pozornost.
Seveda pa vedno lahko nastane situacija, ko vozniku na voznem pasu ego nikakor ne dovoljuje, da bi se lahko nekdo pred njim vključil na vozni pas in mu ukazuje pospeševanje.

Res ne vem, ali je na cesti res tako težko biti strpen? Eni bi se kar zaletavali???

Res je. Potrebno je biti strpen. Ampak to velja tudi za tiste, ki se s prenizko hitrostjo vključujejo na AC ali na katero koli drugo cesto. Pač bodi strpen in počakaj, da bo cesta dovolj prazna.

To velja tudi za tiste, ki vozijo 60 na omejitev 90. Naj bojo strpni in se na vsakem primernem mestu ustavijo in spustijo hitrejše naprej, če je za njimi kolona.

Daj, prosim, navedi ali celo prilepi sliko priključka ali pa razcepa na slovenskih avtocestah, kjer hitrost na voznem pasu ni omejena vsaj na 100 km/h. Če pa še najdeš priključek iz regionalke, kjer hitrost ni omejena, kapa dol!

GupeM je izjavil:

Res je. Potrebno je biti strpen. Ampak to velja tudi za tiste, ki se s prenizko hitrostjo vključujejo na AC ali na katero koli drugo cesto. Pač bodi strpen in počakaj, da bo cesta dovolj prazna.

To velja tudi za tiste, ki vozijo 60 na omejitev 90. Naj bojo strpni in se na vsakem primernem mestu ustavijo in spustijo hitrejše naprej, če je za njimi kolona.

Kje vir za vcerajsnje primitivno podtikanje? Slaboumno lazes, potem se pa neumnega delas.

c23po je izjavil:

Daj, prosim, navedi ali celo prilepi sliko priključka ali pa razcepa na slovenskih avtocestah, kjer hitrost na voznem pasu ni omejena vsaj na 100 km/h. Če pa še najdeš priključek iz regionalke, kjer hitrost ni omejena, kapa dol!

Ti sploh imaš izpit? Že 2 sva ti napisala, da pišeš bedarije.

Kolikor si pameten v tej temi, čudno da ven prihajaš s takimi. 90% priključkov ni omejitev na slo AC oz. je 130.

Na, random eden v 2s. Najdi si jih sam še 10.

Zgodovina sprememb…

Legon je izjavil:

Kje vir za vcerajsnje primitivno podtikanje? Slaboumno lazes, potem se pa neumnega delas.

Izvoli:

Legon je izjavil:

GupeM je izjavil:

c23po je izjavil:

To mu bo povedal sodnik, ko bo tudi njega kaznoval, čeprav je nesrečo povzročil "oni drugi". Tudi obrazložitev mu bo napisal, vendar brez haska.

Potem pa svizec zavije čokolado folijo ...

Malo poglej sodno prakso in kako se obravnava krivdo pri naletih od zadaj in bos videl da je cisto pravilno povedal.

Ja, saj si potem nekaj pisal o naletih od zadaj. Ampak c23po je pisal na splošno, ti si pa lepo potrdil. Kot veš, je v pravu treba biti izjemno specifičen.

Zgodovina sprememb…

kamiKaZaA ::

GupeM je izjavil:

Legon je izjavil:

Izvoli:

Legon je izjavil:

GupeM je izjavil:

c23po je izjavil:

To mu bo povedal sodnik, ko bo tudi njega kaznoval, čeprav je nesrečo povzročil "oni drugi". Tudi obrazložitev mu bo napisal, vendar brez haska.

Malo poglej sodno prakso in kako se obravnava krivdo pri naletih od zadaj in bos videl da je cisto pravilno povedal.

Ja, saj si potem nekaj pisal o naletih od zadaj. Ampak c23po je pisal na splošno, ti si pa lepo potrdil. Kot veš, je v pravu treba biti izjemno specifičen.

Seronja Legon samo sere po temah. Potem se pa ven vlači iz tega dreka. >:D

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: Ales78 ()

c23po je izjavil:

Resno? Izberi skoraj poljuben priključek Na slovenski avtocesti. Kakšnih 85 % verjetnost je, da ne bo omejitve. Ne na voznem, ne na prehitevalnem pasu. Niti na pospeševalnem. Ločena omejitev med pasovi, ki po tekajo v isto smer na cesti sploh ne vem če obstaja v Sloveniji.

Razcepi so pa seveda druga stvar. Tam so pa večinoma omejitve.

Zgodovina sprememb…

c23po je izjavil:

priključek:
Križišče dveh AC ali priključek recimo Senožeče ali Hoče?

po moje je tukaj krah

Priključek je priključek Senožeče. Križišče dveh avtocest se imenuje pa razcep. Velika razlika.

GupeM je izjavil:

Priključek je priključek Senožeče. Križišče dveh avtocest se imenuje pa razcep. Velika razlika.

seveda
tudi znaki so ali pa niso.....

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: GupeM ()

Kaj?

GupeM je izjavil:

Kaj?

mah, enako govoriva in sva sočasno prvič pisala...:D

mancini ::

IgorCardanof je izjavil:

Ti pa si tako zanič voznik, da nisi sposoben predvideti 3 sekunde naprej kaj bo.
Ali res ne vidiš, ko se priključuješ, da bo nekdo šel mimo tebe in to po njegovi prednostni.
Ti ego ne dovoli, da pelješ malo počasneje.

Par let nazaj je bila v Medvodah, v tisti klanec takšna nesreča s smrtno žrtvijo

GupeM je izjavil:

Legon je izjavil:

Izvoli:

Legon je izjavil:

GupeM je izjavil:

c23po je izjavil:

Ja jebat ga, če si tako neumen da ne ločiš med naletom od zadaj in bočnim trčenjem potem je res škoda, da delaš še večjega bedaka iz sebe. Ravno zato, ker je treba biti specifičen sem specifiral, da govorim o naletu od zadaj (in to dvakrat, pa tvojih dveh možganskih celic to ne ustavi, da ne bi prodajali idiotizmov). Ampak ko je treba slaboumno podtikat izjave in lagat, reveži pač ne rabite bit specifilčni in pač drekate kot je trenuten navdih.

In še da bo iz aviona jasno kako primitiven lažnivec si: c23po ni nič pisal na splošno, to si ti gladko izmislil. c23po je pisal neposredno na izjavo delavca44: Kdo bo 100% kriv, če se enemu takemu, ki izsili prednost pri vključevanju na AC zabijem v rit?

Tako, da je tudi najbolj zabitim (razen tebi seveda) jasno, da je bilo govora o naletu od zadaj.

Si pač slaboumen drekač, ki se je zaplezal v lastne laži in sedaj svoje blodnje poskušaš opravičevat s selektivnim citiranje. Pomilovanja vredno.

Zgodovina sprememb…

Ne, nisem slaboumen drekač. Sem pa bral kar piše v citatih in mi je manjkal kontekst. In za razliko od tebe znam priznati napako in se na tem mestu posuvam s pepelom.

Zdaj pa se posuj še ti in priznaj svoje napake o tem, da ti karkoli podtikam.

Pa še tole svojo napako priznaj, ker je tako sočna, da je kar veselje:

Legon je izjavil:

Ce bi ta idiotizem pil vodo, potem iz pospesevalnega pasu sploh ne bi smel zapeljat na vozni...

Pa tole neumnost tudi:

Legon je izjavil:

4. člen.

tudi edini, ki ga sposoben voznik rabi. Talentom jih lahko pa še kakih 1000 dopišejo, pa ne bo nič pomagalo.

slaboumno si mi poskušal podtakniti, da sem kadarkoli trdil glede krivde pri bočnem trčenju. Zdaj a je to posledica tvoje nepismosti ali neumnosti, je tvoj problem in se seveda brez težav opravičim in mi je iskreno žal zate. Tako kot mi je žal vseh, ki morajo sedaj prenašat tako primiten gaslighting in preusmerjanje pozornosti iz dejstva, da si lagal in podtikal izjave. Si se pač osmešil, jebat ga.

Kaj točno je neumnega o izjavi glede 4 člena? Kot sem napisal je to edini člen, ki ga sposoben voznik na cesti rabi. Če se ga dosledno držiš ni treba kaj dosti več pravil. Talentom pa vam seveda niti 1000 členov ne more pomagat, da se ne osmešite.

glede menjavanja pasov v takozvanem križišču pa ne vem kaj točno bi rad povedal? Da torej ne smeš zapeljat iz voznega na prehitevalni pas, da narediš prostor za vključujočega oziroma menjat pasov na splošno? Ja, taka interpetacija je zame čisti idiotizem.

Zgodovina sprememb…

In to, da iz pospeševalnega pasu ne bi smel zapeljati na vozni pas je pač izmišljotina. Vozni pas je v bistvu stranska cesta z zelo dolgo črtkano črto.

Če smo ravno pri idiotizmih, pa si lahko pogledaš še svojega. Lahko pa se še malo bolj osmešiš pa razložiš to logiko kako je vozni pas stranska cesta in so vozniki na prehitevalnem pasu v bistvu na prednostni cesti.

Zgodovina sprememb…

delavec44 je izjavil:

c23po je izjavil:

Ti sploh imaš izpit? Že 2 sva ti napisala, da pišeš bedarije.

Kolikor si pameten v tej temi, čudno da ven prihajaš s takimi. 90% priključkov ni omejitev na slo AC oz. je 130.

Na, random eden v 2s. Najdi si jih sam še 10.

Imaš prav. Kar nekaj priključkov je, posebej tistih pri manjših krajih, kjer hitrost ni omejena. Se bom preštel naslednjič, ko bom vozil. Že jutri, po dolenjki. Sporočim!
Hvala za prijazno opozorilo.

Ni za kaj.

Legon je izjavil:

slaboumno si mi poskušal podtakniti, da sem kadarkoli trdil glede krivde pri bočnem trčenju. Zdaj a je to posledica tvoje nepismosti ali neumnosti, je tvoj problem in se seveda brez težav opravičim in mi je iskreno žal zate. Tako kot mi je žal vseh, ki morajo sedaj prenašat tako primiten gaslighting in preusmerjanje pozornosti iz dejstva, da si lagal in podtikal izjave. Si se pač osmešil, jebat ga.

Misli si kar si hočeš, še vedno velja, da se imaš za boga in misliš, da se nikoli ne motiš. Potrjujete tvoji spodnji dve izjavi, kjer nisi pripravljen sprejeti dejstva, da si napisal neumnosti.

Legon je izjavil:

Kaj točno je neumnega o izjavi glede 4 člena? Kot sem napisal je to edini člen, ki ga sposoben voznik na cesti rabi. Če se ga dosledno držiš ni treba kaj dosti več pravil. Talentom pa vam seveda niti 1000 členov ne more pomagat, da se ne osmešite.

V tej izjavi je neumno točno to, za kar si stotine strani drkal solatkota. Kako naj še tako sposoben voznik ve, kakšna je omejitev na določeni cesti, če ni v nobenem zakonu ali pravilniku navedeno?

Kako naj najsposobnejši voznik ve, kdo ima v križišču prednost, če to ni nikjer definirano?

Kako naj kdorkoli ve, kaj pomeni rdeča in kaj zelena luč na semaforju, če to ni nikjer definirano?

Kako naj kdorkoli ve, po kateri strani ceste je treba vozit, če ni nikjer napisano?

Pa še in še bi lahko našteval. Ampak imaš ti prav. Vse kar rabiš je 4. člen.

Legon je izjavil:

glede menjavanja pasov v takozvanem križišču pa ne vem kaj točno bi rad povedal? Da torej ne smeš zapeljat iz voznega na prehitevalni pas, da narediš prostor za vključujočega oziroma menjat pasov na splošno? Ja, taka interpetacija je zame čisti idiotizem.

Potem je idiotizem zapisan v zakonu. Oboje namreč drži. V križišču je prepovedano menjati pasove. Drži pa tudi, da je avtocestni priključek križišče.

Priznaj, da si se v obeh primerih motil, pa gremo naprej. Ampak seveda, nekdo ki misli da je bog, sega ne bo priznal.

c23po je izjavil:

Imaš prav. Kar nekaj priključkov je, posebej tistih pri manjših krajih, kjer hitrost ni omejena. Se bom preštel naslednjič, ko bom vozil. Že jutri, po dolenjki. Sporočim!
Hvala za prijazno opozorilo.

Kako misliš sploh pri manjših krajih? Cela severna Ljubljanska obvoznica ima omejitev nad 100. Na pamet se znižanja omejitve na ljubljanski obvoznici spomnim samo pri priključku Zalog. Pa mogoče Dolgi most? Pa še v teh dveh primerih je znižanje zaradi bližnjih razcepov, ne zaradi priključkov.

V tej izjavi je neumno točno to, za kar si stotine strani drkal solatkota. Kako naj še tako sposoben voznik ve, kakšna je omejitev na določeni cesti, če ni v nobenem zakonu ali pravilniku navedeno?

Kako naj najsposobnejši voznik ve, kdo ima v križišču prednost, če to ni nikjer definirano?

Kako naj kdorkoli ve, kaj pomeni rdeča in kaj zelena luč na semaforju, če to ni nikjer definirano?

Kako naj kdorkoli ve, po kateri strani ceste je treba vozit, če ni nikjer napisano?

Pa še in še bi lahko našteval. Ampak imaš ti prav. Vse kar rabiš je 4. člen.

Res je, posipam se s pepelom. Nič od tega ne moreš vedet. Še vedno sicer ne razumeš kaj sem hotel povedat ampak se zato slepo zaletavaš napisano in imaš seveda prav. Žalostno, pa je, da si preneumen, da bi razumel kaj sem dejansko hotel povedat v kontekstu pogovora. Moj odgovor se je namreč nanašal na to zakaj bi moral voznik na voznem pasu prilagajat svojo vožnjo nekomu, ki se vkljulčuje an avtocesto. Talent kot ti pa povsem pričakovano tega ni sposoben razumet, da pa dejansko sploh ne prebereš napisanega si pa že večkrat povedal. Zakaj si zato čutil prav bolestno potrebo, da si šel direktno lagat in podtikat stvari pa verjetno še sam ne veš. To da ne ločiš med tem, da se ne strinjaš z mojo izjavo in tem da se greš tako primitivno zlagat, veliko pove o tebi.

Potem je idiotizem zapisan v zakonu. Oboje namreč drži. V križišču je prepovedano menjati pasove. Drži pa tudi, da je avtocestni priključek križišče.

Povsem možno, da je nekaj zapisano v zakonu čisti idiotizem (prej gre sicer za situacijo, ki je ni zakonodajalec povsem jasno predvidel in je na tisti del gledal kot na cesto z več pasovi). Ampak dejstvo pa ostaja, da je še večji idiotizem trdit, da ne smeš meljat pasu. In ker to točno veš, si se slaboumno izognil odgovoru na moje vprašanje, ker točno veš, da boš izpadel idiot, če boš odogovril.

Kdaj nameravaš pa razložit po kakšni bizarni logiki je vozni pas stranka cesta? Toliko da nas še enkrat nasmeješ s svojimi bistroumi.

Pa prosim brez slaboumnih podtikanj, ker tisto je bilo res pomilovanja vredno.

Zgodovina sprememb…

Pa če gremo sedaj nazaj na debato. IMO je treba na analogijoo križišča treba gledat širše, saj se dovoz na avtocesto ne zgodi neposredno ob stičišču cest (križišče) ampak te po dejansko spelje na vzporedni pas (pospeševalni pas) s katerega prehod na vozni pas sledi logiki menajavanja pasov in ne križišču. Zato tudi moja izjava, da je idiotizem, da se ne sme menjat pasov, ker potem tudi iz pospeševalnega pasu ne bi smel zapeljat na vozni. Slednje nakazuje tudi dejstvo, da bi bolesno sledenje logiki, da gre za križišče res pripelalo do idiotizmna, ki si ga prilejal v temo in sicer da ima vozilo na uvozu (po desnem pravilu) prednost. Tudi začetek pospeševalnega pasu praviloma zaznamuje neprekinjena črta in se šele po več metrnih lahko vključiš na vozni pas. Voznik v taki situaciji seveda sledi prometni signalizaciji in je iz poteka črt jasno razvidno kateri manevri so dovljeni. Priostne so namreč tudi situacija, kjer je med voznim in prehitevalnim pasom najprej črtkana črta, takoj za tem pa neprekinjena, kar jasno nakazuje, da je predviden umik iz voznega na prehitevalni pas, ne pa tudi obratno.

Tudi sam si dal primere, ko je za večjimi križišči predviden ločen pas, ki omogoča tistim ki zavijajo z neprednostne ceste, da se vključijo v promet in sledijo pravilom za menjavo pasu.

Zgodovina sprememb…

Legon je izjavil:

Slednje nakazuje tudi dejstvo, da bi bolesno sledenje logiki, da gre za križišče res pripelalo do idiotizmna, ki si ga prilejal v temo in sicer da ima vozilo na uvozu (po desnem pravilu) prednost.

Spet neumnost. Če bi bral kaj sem napisal, bi videl, da sem napisal tudi, da je na vseh uvozih znak za križišče s prednostno cesto. Še linke na sem dal. Tako da ne vem zakaj bi tisti z desne imel prednost, če ima pa znak, da je ma stranski.

Kar se tiče tega, da je vozni pas v bistvu stranska cesta, pa se popolnoma nič ne motim. Prehitevalni in pospeševalni pas sta pasova, namenjena pospeševanju oz zaviranju pri vključevanju oz izključevanju na ja no cesto oz z javne ceste. Nikjer ne piše, da sta del te javne ceste.

Je pa res, da v 4. členu tega ne piše.

Zgodovina sprememb…

Kaj pa če je vozni pas glavna cesta 8-)

Bolj počasi tipkaj, ker po moje misliš "pospeševalni" namesto "vozni" in "zaviralni in pospeševalni" namesto "prehitevalni in pospeševalni".

Zgodovina sprememb…

Res je. Nisem bil najbolj pri stvari, ko sem pisal.

Prva inteligentna zadeva, ki si jo povedal.

Btw. tudi prehitevalni pas ima vec skupnega z voznim kot s pospesevalnim, tako res ne vem kaj bi rad povedal s tem da je namenjem pospesevanju ali zaviranju in zakaj tocno ni del te javne ceste.

Daj zadihaj pa zacni sledit temi, ker 3/4 tega prerekanja je posledica tega da sploh ne sledis debati in mesas vse po vrsti. Ker to da je vozni pas stranska cesta ponavljas ze par dni.

Zgodovina sprememb…

Glej, spet kar nekaj nakladaš. Sem lepo napisal, da sem pač vse skupaj pomešal, medtem ko sem pač z vročino v postelji odgovarjal na tvoje nebuloze.

Tudi delavec44 je izpostavil moje napake. Ti pa še kar po svoje trajbaš in se obešaš na zadevo, ki je bila pač pomotoma narobe napisana in kasneje popravljena. S tem, ko sem priznal napako. Veš, to nič ne boli, če priznaš napako.

Ti priznaš neumnost, ki si jo ti napisal, da bi imeli vozniki na pospeševalnem pasu prednost pred tistimi na voznem pasu zaradi desnega pravila? Al preveč boli?

Sorry, ampak si navaden drekač.

Zgodovina sprememb…

Vzamem nazaj. Ni vredno. Predlagam premirje, ce se bos vzdrzal tako primitivnih podtikanj in lazi kot vceraj.

Zgodovina sprememb…

Hahaha. Priznati napako mora pa res boleti.

Once an idot always an idiot, I guess. Ce ne mores brez laganja in podtikanja je sicer pomilovanja vredno, ampak tak si in takega te imamo radi.

Ti priznaš neumnost, ki si jo ti napisal, da bi imeli vozniki na pospeševalnem pasu prednost pred tistimi na voznem pasu zaradi desnega pravila? Al preveč boli?
daj prosim se enkrat preberi kaj sem res napisal, ne bit brezveze bedak.

Da ti pomagam:
Tako da ne vem zakaj bi tisti z desne imel prednost, če ima pa znak, da je ma stranski.
a ce znaka slucajno ne bi bilo je zate povsem logicno, da velja desno pravilo in voznik na voznem pasu nima prednosti?

Zgodovina sprememb…

Če znaka ne bi bilo ti ne bi izjavil neumnosti. Tako pa si jo. Pa tega še vedno ne moreš priznati. Boli?

Hvala za pojasnilo, da si res tako neumen, da misliš, da je samo zaradi znaka voznik na voznem pasu v prednosti.

Še kar boli? Saj bo kmalu bolje.

predi ::

««
332 / 332
»
»»