» »

"Talenti" na slovenskih cestah

"Talenti" na slovenskih cestah

Temo vidijo: vsi
««
203 / 203
»
»»

predi ::

Družba za avtoceste (Dars) je na družbenem omrežju Twitter objavila posnetek treh mladostnikov, ki se sprehajajo po gorenjski avtocesti. "Saj ni res, pa je," so pripisali ob posnetku in dodali, da so nekateri za všečke na družbenih omrežjih pripravljeni narediti marsikaj, "tudi ogroziti prometno varnost in svoje življenje".

https://www.vecer.com/kronika/video-hoj...

DARS Twitter video

solatko ::

Ste že pozabili na selfije dveh deklet v MB na železniških tirih. Tak selfi je vreden nekaj tisoč ogledov. Današnja mladina pač živi virtualno življenje oziroma nekaj minut slave.
Delo krepa človeka

VelkBla ::

shadeX je izjavil:

A kdo slučajno ve če so tile "policisti" pravi? Ker tole je "wtf" moment če je to res.

https://www.facebook.com/odvoz.vozil.9/...


Zgleda policaja v civilu. Kaj je v ozadju ne vemo, mogoce kaksne provokacije in zacetek snemanja nekje na sredini dogodka. Naj odrastejo, vsi trije.

mirator ::

Sploh ne vem, če ta dogodek paše v tale forum. Gre predsem za zelo nevarno in žalostno početje. Verjetno vsi mislite, kakšno kazen si zaslužijo, zame pa je to primer za psihologa, ki bi moral poskušatu ugotoviti vzrok za takšno početje.
Vsi smo bili nekoč mladi in počeli neumnosti. Nekateri so dočakali penzijon, nekateri pa te sreče niso imeli. Težko pa je biti pameten in takšne stvari predvideti ter jih preprečiti.

DostMam ::

Meni se zdi, da zadeva še kako paše v to temo. Govorimo o "talentih" in tista trojica to pravgotovo so.
Zadeva pove tudi nekaj več. Pokaže kakšna abotna družba postajamo. Namesto, da bi informacija vsebovala imena in priimke delikventov, osramotila vzgojne metode njihovih staršev, pohvalila delovanje policije, ki jih je nemudoma identificirala ter predstavila ukrepe sodnika za prekrške in socialne službe, ki mora na koncu prevzeti skrb za zanemarjene otroke, se zadovoljimo s tviter objavo (DARS je naredil svoje, mar ne?) in začnemo relativizirati z: "Ah, kaj češ! Težko otroštvo, oče pijanc."

Jutri bo neka druga trojica objavila posnetke sprehoda po Čopovi s šmajserjem v roki...
««
203 / 203
»
»»