» »

"Talenti" na slovenskih cestah

"Talenti" na slovenskih cestah

Temo vidijo: vsi
««
167 / 167
»
»»

GupeM ::

solatko je izjavil:

Redek promet = posamezni deli cestišča so prazni in na teh delih, s hitro vožnjo ne ogrožaš nikogar, ko opaziš druge udeležence, znižaš hitrost. Za varnostno razdaljo je dovolj 2 sekundi, če hoćeš voziti hitreje, je dobro uporabit 3.

Spet nakladaš. Se spomniš posnetka vožnje z Lamborghinijem več kot 300 km/h, kjer si trdil da gre za lep primer vožnje s prilagojeno hitrostjo? Tam je pogosto imel drugo vozilo bližje kot 3 sekunde stran. Celo manj kot sekundo za tistim pred njim je vozil, kar s svojo izjavo o prilagojeni vožnji podpiraš. Sedaj pa klobasaš o dveh, celo treh sekundah. In cesta ni bila niti približno prazna. Promet je pa res bil redek.

Aja, naj te spomnim na tvojo izjavo:

solatko je izjavil:

Sedaj pa en lep primer zelo hitre in zelo prilagojene vožnje - komentirajte!

https://www.zurnal24.si/avto/posnel-kak...

Ne le, da je vozil prilagojeno. Celo ZELO prilagojeno.

Si pozabil, ne? Tebi res ni več pomoči. Vrni izpit, ker se očitno ne spomniš več, kaj si govoril par mesecev nazaj. Tako kot se ne spomniš več CPP-jev in ostalih kvazi tečajev, ki si jih dal čez.

UganiKdo ::

ja, več kot očitno na posnetku popolnoma prazna cesta, nikjer nikogar vsaj 3 sekunde. Fantje, a je možno da naš solatko ni samo dementen ampak tudi slep? To bi razložilo zakaj se mu zdi da vedno vozi po prazni cesti.

solatko ::

Ta ne vozi s prilagojeno hitrostjo, kar tudi nisem nikoli trdil, sem pa rekel, da možakar pač obvlada vožnjo, kar se vidi tudi, ko lepo zniža hitrost in celo ne prehiti po desni, kar bi se zgodilo z našimi divjaki, se je umaknil malo na vozni pas, ni pa šel mimo po desni, temveč je počakal, da se je umaknil tisti spredaj in potem spet pognal.
Promet je bil silno redek in verjetno tam iz voznega pasu ne skačejo na prehitevalni pas, torej se je po predvidevanjih, še vedno obnašal dokaj varno. No eno je sigurno, jaz takole nebi imel jajc peljat, ker rad živim in bi to predstavljalo preveliko tveganje, sicer pa ja določeni deli, so bili prazni kar nekaj časa.

Sicer pa pravim, da je termin prilagojena hitrost, čisto za vsakega voznika drugačen, na filmčku ni niti ene kočljive situacije, razen seveda za puritance.
Delo krepa človeka

UganiKdo ::

Ta ne vozi s prilagojeno hitrostjo, kar tudi nisem nikoli trdil,

Demenca much:

solatko je 26. okt 2020 ob 09:59 izjavil:

Sedaj pa en lep primer zelo hitre in zelo prilagojene vožnje - komentirajte!


jao, dragi moj slaboumni lažnjivec, a se res moraš blamirat vsakič ko kaj napišeš?

Sicer pa pravim, da je termin prilagojena hitrost, čisto za vsakega voznika drugačen,

ne, bistvu ni. Se pa tvoja definicija prilagojene hitrosti spreminja vsaka dva posta ko zineš novo neumnost in moraš svoje idiotsko obnašanje nekako opravičit.

Zgodovina sprememb…

solatko ::

UganiKdo - Pač napisal, kar se veže za prejšnje poste, lahko je potegnit en stavek in rečt lej ga. pri ogledu filma, nisem opazil niti ene kritične situacije, samo dobro obvladanje vozila in s tem, za njega, prilagojeno hitrost, zame, če bi bil v avtu v tem trenutku, take hitrosti pač nebi bile prilagojene, ker za njih nisem usposobljen.

Si pa umetnik, ko trdiš, da je za vse voznike, prilagojena hitrost enaka, da ni razlike, s čemer potrjuješ da si en navaden egotroll. Sicer pa imaš srečo, da ne kumuniciram na enakem nivoju, saj bi zate spravil skupaj kar nekaj popularnih nazivov pa raje ostajam kulturen.
Delo krepa človeka

facepalm ::

solatko je izjavil:


facepalm - Teoretiki ste vedno bolj inovativni, samo zato, da bi nekomu dokazali, da je vožnja čez omejitev, v vsakem primeru smrtno nevarna. Do kam se boste še spustil?

1. Nisem samo teoretik. Sem vsak dan na cesti. Kot profesionalec, entuziast in predvsem kot navaden smrtnik.
2. Nisem trdil, da je vsaka voznja cez omejitev smrtno nevarna, sicer bi bil ze zdavnaj v grobu.
3. Trdim, da je prilagojena hitrost le tista in ne vsaka hitrost, znotraj obmocja omejitve.
4. Tvojih fiktivnih 300kmph na javni cesti, neograjeni, brez zapore prometa ter predhodnega pregleda vozisca ne more biti prilagojena hitrost, se manj pa varna.

Edit: da sploh pomislis, da je tisti voznik iz videa vozil prilagojeno, mores biti em.. omejen. Prilagojena je bila voznja ostalih udelezencev, da so ga obvarovali. Eno nenadno zaviranje navadnih smrtnikov, bi za pogumneza pomenilo nesreca. Torej je vozil na sreco in ne prilagojeno.

Zgodovina sprememb…

Kumbaja ::

Smo še vedno pri tem?

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Kumbaja ()

facepalm ::

Kumbaja je izjavil:

Smo še vedno pri tem?

Smo v loopu:)
««
167 / 167
»
»»