» »

samovoljno brisanje programov

samovoljno brisanje programov

sparco ::

mene nekaj zanima! zadnje case se mi dogaja, da se mi porgrami kot so word, exel, powerpoint sami od sebe brišejo! zdej pa mene zanima, al se je mojmu compu odstekal, al se je men, al pa mi nekdo udira v rac. in brise tovrstne programe! zdej pa kaj bi mi vi najbolje svetoval, da dam na novo windowse gor, al si kako zascito umislim, al pa nej rac. cez okn vrzem(k sm ga itak pri mlacomu kupu-tko, da ne bo skode) in si grem novega kupit!!! zanima pa me tudi, koliko denarja bi vzeli serviserji za popravilo
hvala za odgovore
LP :))

Predator ::

a to izginjajo samo od MS office programi ( ker si ravno samo te naštel )?

Aspirinix ::

Najprej točno opiši problem, ker ko greš k zdravniku mu tudi ne rečeš, da te boli grlo in da je to gnojno vnetje tretjega rebra od spodaj navzgor. :D 8-O
Ali pač?
Da bi programi sami od sebe izginjali pa je malo težko verjeti. Je tvoj PC v skupni rabi? Mogoče v mreži? Opiši malo...

sash ::

mogoče te je pa roka pravice kr na daljavo udarla ;)
--------------------
Think different...
TOROiD Group

sparco ::

ej ne vem kako bi vam to opisal! brišejo se mi tud špili! če vam to kaj pomaga. ko pristisnem na ikono mi napiše brouse. moj rač je 24ur na dan na mreži. zato mislim, da bi lahko mi kdo udiral v rač.

ABX ::

Tvoj računalnik je star in zgublja spomin, nabavi mlajšega.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Vdor v facebook

Oddelek: Omrežja in internet
92530 (2285) crniangeo
»

Udor v računalnik

Oddelek: Informacijska varnost
151545 (847) ViperR
»

Parkiranje v Lj - jutri

Oddelek: Loža
91648 (1397) majlo
»

Bo Microsoft ponovno kaznovan zaradi kršitve monopolnih prepovedi? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Tožbe
12015131 (11663) krho
»

ADSL & Win2000 Server ali Advanced Server

Oddelek: Programska oprema
71094 (946) SLOWWWeb.net

Več podobnih tem