Forum » Pomoč in nasveti » irc in samodejni "vklop" kanala...
irc in samodejni "vklop" kanala...
akulp ::
uporabljam irc skripto Nitro, ce kdo pozna, ubistvu nic posebnega sam sem se jo pac navadil...zanima pa me kako naj izkljucim samodejni "join" na 2 kanala ko se povežem na server (irc.arnes.si)....tam pod LSIT CHANNELS sem jih ze odstranil vendar se se vedno prizigata..ocitno sta kao support za to skripto (napiše don't leave..support this script)..sam sem prerpičan da je v kakšni datoteki zapisano in da se da to odstranit sam kje, ce kdo ve, povejte prosm
LP, Lukc
LP, Lukc
Ziga Dolhar ::
Windowsi znajo iskat tudi po besedilnih datotekah. Vpiši ime kanala in nastavi, naj išče besedilo v datotekah v tvoji (mirc) mapi.
https://dolhar.si/
hm..ja tnx za idejo, sam ne najde...vem pa da se da izklopit ker prej sem mel izkolpjen, sam zdej sem pa na novo nalagal sistem in si pozabil presnet mIRC mapo.
Dusko ::
Malo poglej kake datoteke s končnico .ini pa tam poglej če sta tista dva kanala kje napisana pa tam vbun zbriši :)
pregledal..ni...a bi se dal kakšno datoteko zamenjat ..da bi vzel od kakšne druge skripte ..?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Mirc kviz bot (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 9948 (3731) | Xserces |
» | ipv6 for g33k`s (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 13037 (9593) | Kami |
» | Za glodanje: nek čuden virus ie/mirc virusOddelek: Omrežja in internet | 3395 (2506) | Predator |
» | Mirc dodatek kaj naredi ta koda? In kakšna je zaščitaOddelek: Programska oprema | 1176 (1096) | OmegaBlue |
» | Odstranjevanje SPAM-a iz IRC skriptOddelek: Pomoč in nasveti | 804 (713) | km- |