» »

Odstranjevanje SPAM-a iz IRC skript

Odstranjevanje SPAM-a iz IRC skript

Jeebs ::

Hello! Mene pa zanima, kako bi se dal iz IRC skript odstranit ven tist sranje, k avtomatično folku okol pošilja reklame. Mam namreč eno frendico, k ma s tem probleme. Sm zadnjič probu tko, da sm v IRC-u poiskal povezavo in odstranu tisto vrstico (mislm, da je bla datoteka server.ini al pa servers.ini, neki od tega), pa je še zmer delal ta sranje. Torej, kako se tega znebit? 1x sm bral o programu k to zrihta.

Thnx!
Press any key to continue... RESET. Didn't you say ANY key?!?!?!

mirage ::

Inštaliraš navaden Mirc ?

root987 ::

navadn mirc daj gr, kar pa je stih slapov pa tga pa dej sam notr v kodo.
"Myths which are believed in tend to become true."
--- George Orwell

No ja, sicer sm ji poskušal pomagat prek interneta (ker jo drgač ne poznam, sam na ircu sva se pogovarjala), ampak kokr sm jst vidu ima čist običajen mIRC. Tko, da ne vem, od kje tiste reklame. Gre za kak virus? Je to možno? Kot sem že prej rekel, je bil v IRC mapi URL, ki se je pošiljal okoli (http://geocities.com...) samo v eni datoteki (servers.ini) iz katere sem to vrstico ročno odstranil, vendar ni pomagalo. Kaka ideja?:D

smilyxx ::

Jeba1: JA obstajajo različni pagei, na katerga greš in ti potem začenja okol pošiljati reklame. Sem tudi sam naletel na enga. POjdi v Variables, alias,... pa mal poisc. sej takoj najdeš.

LP
Save water.
drink beer.

Ok, sej je očitno deloval, sam IRC je mogla na novo pognat, zato sm včer mislu, da ni deloval. Hvala vsem za odgovore!:)

km- ::

Napisi v mircu: /unload -rs servers.ini potem pa se zbrisi servers.ini in restart mirc, ce ne pomaga poglej v mirc.ini na koncu kateri fajli so loadani in jih zbrisi na isti nacin. Pa ne sprejemaj teh shitow pa ksn addon za mirc si dej dol ki ignorira spammerje za kanale, urlje itd..

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Mirc kviz bot (strani: 1 2 )

Oddelek: Programska oprema
5810022 (3805) Xserces
»

irc server

Oddelek: Omrežja in internet
131233 (1133) OmegaBlue
»