Forum » Pomoč in nasveti » Abit NF7-s in opozorilo za pregrevanje CPUja
Abit NF7-s in opozorilo za pregrevanje CPUja
boom-bar ::
Problem je tak
V Biosu imam možnost obveščanja o previsoki temperaturi procesarja ki sem jo seveda vključil. Sedaj pa nastopi problem; vsakič ko zaženem računalnik mi začne piskat dokler ne resetiram. Če to možnost izključim mi matična ne piska ampak tudi nism sigurn da se mi procesor ne pregreva.
V Biosu imam možnost obveščanja o previsoki temperaturi procesarja ki sem jo seveda vključil. Sedaj pa nastopi problem; vsakič ko zaženem računalnik mi začne piskat dokler ne resetiram. Če to možnost izključim mi matična ne piska ampak tudi nism sigurn da se mi procesor ne pregreva.
rap3r ::
Kako nisi sigurn ce se nesegreva?
V biosu poglej kok ma tvoj procesor temperaturo in plata piska ker je temp proca čez nastavljeno za opozarjanje.
V biosu poglej kok ma tvoj procesor temperaturo in plata piska ker je temp proca čez nastavljeno za opozarjanje.
Ne droga, ne trava me ne mika, le kakšna promilja alkohola se učasih po krvi mi potika:)
monster-x ::
boom-bar: Poskusi malo zvišati voltažo procesorju; mogoče ima premajhno voltažo? Drugače pa si z zračnim hlajenjem varen 100% od nekje 1,8V. Drugače pa: si namestil trenutno najnovejši bios?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | beep v windowsihOddelek: Pomoč in nasveti | 656 (570) | Nagi Bator |
» | Računalnik nekaj čudno piska - kaj bi lahko bilo?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2782 (2449) | RuskiSnajper |
» | Piskanje PCOddelek: Strojna oprema | 1889 (1692) | AngelOfDeath |
» | Piskanje ob obremenjenostiOddelek: Strojna oprema | 2324 (1960) | miko 55 |
» | Abit NF7-S vs Asus A7N8X-E Deluxe in Barton 2500+Oddelek: Navijanje | 1802 (1177) | lenkosmrk |