Forum » Zvok in slika » MPC-HC Adijo
MPC-HC Adijo
SmeskoSnezak ::
Ravno naletel na novico iz tega poletja, ki me ocitno zgresila... kako se naj clovek pocuti, ko taboljsi predvajalnik za vse formate gre pa pa? A je kaksen nov "fork" mogoce, pa ne vem? Na kaj preiti? Kako se obnese recimo POT Player? VLC mi ni povseci...
@ Pusti soncu v srce... @
m3k ::
Media Player Classic - BE is based on the original "Media Player Classic" project (Gabest) and "Media Player Classic Home Cinema" project (Casimir666), contains additional features and bug fixes.
Highlag ::
Sem prešaltal na vlc že par let nazaj.
Never trust a computer you can't throw out a window
konspirator ::
Iz stališča podnapisov je verzija mph-hc 1.7.11 največ virov, ki so v 1.7. 12 in 13 izginili.
--
Kako izbolsat rendering v MPC BE? Kateri filtri so najboljsi za super sliko?
Ce koga zanima, tukaj je link do (neuradnih) posodobitev MPC-HC predvajalnika.
https://www.reddit.com/r/Windows10/comm...
https://www.reddit.com/r/Windows10/comm...
Dr_M ::
MPC-HC zivi naprej, trenutna verzija je 1.8.6.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri je najboljši media player? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 15683 (8008) | Map |
» | QuickTimeov čas se je iztekel (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 15453 (11678) | noraguta |
» | Windows 10 in predvajanje filmovOddelek: Pomoč in nasveti | 3893 (3277) | Kaj |
» | Kateri player za mkv fajle (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 8395 (6720) | gibaj |
» | (ne)predvajanje HD 1080p mkv z računalnikomOddelek: Pomoč in nasveti | 2707 (2316) | gujo14 |