Forum » Zvok in slika » kabel iz avtoradia aux na telefon?
kabel iz avtoradia aux na telefon?
XLapse ::
kako bi povezal moj avtoradio s telefonom, kakšen kabel rabim ? avtoradio ima aux izhod.. sicer ma tudi za ključek ampak mi je bolj praktično spotify in soundcloud
jaz bi vklopil v audio jack telefona to lol
jaz bi vklopil v audio jack telefona to lol
alien technology
Scorpy84 ::
A nisi omenjal da se ukvarjas z glasbo na racunalniku? Ne vidim smisla da bi iz avtoradia prenasal zvok na telefonu, ker ima avtoradio boljsi zvok kot telefon, edino ce nimas zvocnikov v avtu.
XLapse ::
A nisi omenjal da se ukvarjas z glasbo na racunalniku? Ne vidim smisla da bi iz avtoradia prenasal zvok na telefonu, ker ima avtoradio boljsi zvok kot telefon, edino ce nimas zvocnikov v avtu.
vse mam softwersko hardwerja nism tikal od l.2002
IL_DIAVOLO je izjavil:
Jaz bi to vzel:
https://megapanda.si/izdelek/bluetooth-...
naročil, hvala.
alien technology
Scorpy84 ::
Vseeno bi moral vedeti izhod/vhod. Mi je zdaj jasno zakaj bezis od punc, ko ti postanejo vsec.
koyotee ::
Vseeno bi moral vedeti izhod/vhod. Mi je zdaj jasno zakaj bezis od punc, ko ti postanejo vsec.
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri DAB+ avtoradio kupiti? (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 10935 (5896) | stratosD |
» | Avto zvočniki (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 11962 (7209) | dottor |
» | LG V30 (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 10513 (7436) | next3steps |
» | zvočniki v savniOddelek: Zvok in slika | 3269 (2608) | Trancedeejay |
» | Svoja glasba na avtoradiju na kaseto, kako?Oddelek: Zvok in slika | 4038 (3567) | Hayabusa |