Forum » Navijanje » Super Computer++ Ultra :))
Super Computer++ Ultra :))
DarkWIng ::
Hojla!
Oglejte si tale dav screen-shota ki sem jih naredu v SiSoft Sandri 2k+1 ... pa naj se kdo rece da mam zanic kisto :))) ....ce je se kdo dobu podobne razultate naj mi pove :)
-Mirko
Oglejte si tale dav screen-shota ki sem jih naredu v SiSoft Sandri 2k+1 ... pa naj se kdo rece da mam zanic kisto :))) ....ce je se kdo dobu podobne razultate naj mi pove :)
-Mirko
You're a wonderful friend and a raving psycho.
- spremenil: luni ()
JLP ::
Koko pa ti je ratal Sandro na možgane prklopt?
AL majo posebn hardware k ga na glavo daš pa pol podatke na serial port od kompjutra pošle?
AL majo posebn hardware k ga na glavo daš pa pol podatke na serial port od kompjutra pošle?
Live long and prosper!
Drugac je blo tole narjen na Duronu 600@1020... dela pa kot na... hm... Itanium 30GHz?
DeLonghi ::
zakaj si pa slider dol potegnil na okencu spodaj?
dej da vidimo, kera masinka ti tik taka in kot kaj jo spozna Sandra?
dej da vidimo, kera masinka ti tik taka in kot kaj jo spozna Sandra?
..................................
Zbogom in hvala za vse ribe
D.A.
Zbogom in hvala za vse ribe
D.A.
slider je pomaknjen dol ker sem pregledoval ce je kaksen 'bug' tudi med tips/motices
Senitel ::
Ups, kaj že piše tamle: "Only compare the results with ones obtained using the same version"??
tisto da primerjej z isto verzijo mi napise zmerej (tud kadar dobim normalne rezultate) in kako mi je to ratel.. ne vem.. pojma nimam.. przgem kisto in zalaufam sandro in glej glej.. obnasa se kot Pentium12 :)
RudeBw ::
Hej, predlagam da to za štos pošlješ kakšnim japonskim hardcore overclockerjem, da jim malo oči vn padejo.
QL
QL
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnik za foto/video obdelavo za ~600€Oddelek: Kaj kupiti | 3990 (3301) | Han |
» | Sisoft sandra 2002 vaše slikce!! (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 4361 (3541) | Malecky |
» | AMD XP in ECS k7s5aOddelek: Strojna oprema | 1377 (965) | Boky |
» | celeron 800/900Oddelek: Navijanje | 2152 (1566) | Brane2 |
» | c400@672, bodo PCI komp. zdržale?Oddelek: Navijanje | 1440 (1098) | burekar |