Forum » Pomoč in nasveti » Zamenjava grafične kartice v prenosniku
Zamenjava grafične kartice v prenosniku
icemare ::
Zdravo!
Imam Dell Latitude E5540 z integrirano kot tudi samostojno grafično kartico GeForce GT 720M. Zanima me, če se da grafično kartico zamenjati. Recimo, rad bi zamenjal 720M s kartico, ki podpira Vulkan.
Hvala za kakršnokoli mnenje!
Imam Dell Latitude E5540 z integrirano kot tudi samostojno grafično kartico GeForce GT 720M. Zanima me, če se da grafično kartico zamenjati. Recimo, rad bi zamenjal 720M s kartico, ki podpira Vulkan.
Hvala za kakršnokoli mnenje!
_koki_ ::
Na temu prenosniku ne moreš menjati skoraj nič, razen nadgradnje pomnilnika, diska in brezžične kartice...
icemare ::
Awesome. Hvala za odgovor. Kaj pa kakšna zunanja grafična kartica? Ima kdo kakšne izkušnje?
seminal ::
Ne rabiš thunderja.. Kolikor vem ti podpira pci ex. adapter stane okoli 100€. Vprašanje pa koliko se to splača.
rdecaluc ::
Če imas express card slot lahko preko tega in adapterja priklopiš zunanjo grafično... Oz. moderno verzijo tega thunderbolt II priključek.
Termin katerega iščeš je "e-Gpu/eGpu". Gugl pa gotovo najde kaj.
Termin katerega iščeš je "e-Gpu/eGpu". Gugl pa gotovo najde kaj.
Est modus in rebus. ,typos
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Za gaming PC ali laptop?Oddelek: Kaj kupiti | 1267 (906) | PCjezakon!!! |
» | usb type c -> video adapterOddelek: Pomoč in nasveti | 2204 (1910) | Adrijan0 |
» | Modifikacija PrenosnikaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1565 (1340) | Invictus |
» | Intelovi Xeoni prihajajo tudi v prenosne računalnikeOddelek: Novice / Procesorji | 7454 (4768) | technolog |
» | Eksterna zvočnaOddelek: Strojna oprema | 900 (847) | Lio |