Forum » Strojna oprema » Eksterna zvočna
Eksterna zvočna
Lio ::
Zanima me kakšne so možnosti priklopa eksterne grafe na bratrančev laptop-hoče kaki špil igrat. Laptop je celeron 2,8, 256Mb, 20Gb.....
Grafično ma sedaj integrirano.
Aja pa cena nej bi bla tko nekak do 200€.
Grafično ma sedaj integrirano.
Aja pa cena nej bi bla tko nekak do 200€.
Matek ::
Um, eksterno zvočno se dobi (malo bolj redko sicer), ni problema. Externe grafične pa ne obstajajo. Vsi priključki, na katere lahko priklopiš zunanje enote, so za kaj takega kot je grafična kartica, prepočasni. USB 2.0 ima maksimalno prepustnost 480Mb/s, kar je v primerjavi s hitrim AGPjem, ki zmore več giga, smešno malo.
Tako da nič ne bo z igricami žal. Nisem še videl konkretne zunanje grafične kartice, pa tudi če kakšna obstaja, je zagotovo premalo močna za poganjanje najnovejših iger.
Tako da nič ne bo z igricami žal. Nisem še videl konkretne zunanje grafične kartice, pa tudi če kakšna obstaja, je zagotovo premalo močna za poganjanje najnovejših iger.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.
Lio ::
sej ta problem sem tud jst vidu, sam sem za vsak slučaj prašu vas majstre.
@boštjan
kaj sem nerazumljivga napisu?
@boštjan
kaj sem nerazumljivga napisu?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Osnovna plošča za avdio produkcijoOddelek: Kaj kupiti | 1315 (946) | kixs |
» | 5.1 zvok iz notebooka na TV (via HDMI)Oddelek: Zvok in slika | 1686 (1548) | St235 |
» | Abak do 1000€Oddelek: Kaj kupiti | 1609 (1242) | hors1971 |
» | Nova anketa: starost najstarejše komponente v vašem primarnem računalnikuOddelek: Novice / Ankete | 3186 (2383) | gumby |
» | Notebook z dual-monitor in asio podporoOddelek: Kaj kupiti | 1070 (938) | tha_man |