» »

NBA League Pass

NBA League Pass

Noynac ::

Živjo zanima me če je že kdo kupil NBA league pass za prejšne sezone in ali je bil z nakupom zadovoljen? Najbolj me zanima katera opcija se najbolj izplača pa tudi ali je možno gledati tekme samo v živo ali je možno gledati stare tekme (nekaj dni)?

Ganon ::

Če rad spremljaš NBA, potem je to zelo dober nakup. Težko reči, katera opcija je najboljša, ker se vsak odloča po svoje. Lahko gledaš tekme vseh ekip skozi celotno sezono, lahko izbereš, da boš gledal samo tekme svoje najljubše ekipe ali pa samo določene tekme po lastnem izboru. Kaj te zanima, veš sam. Posnetki so na voljo.

Kurzweil ::

Jaz je kupil nisem nikdar, sem pa testiral zadevo, saj zadnje sezone vedno ponudijo kakšen mesec, ali vsej teden "trial" varianto. Lahko rečem samo to, da kar se samega prenosa oz. streama tiče, jaz osebno še nisem videl česa podobnega. Zadeva dela povsem gladko, imaš opcijo, da gledaš na vse mogoče kvalitete, možni so replay-i za za vsako akcijo, naenkrat lahko gledaš več tekem,... funkcij toliko, da lahko rečem "ni da ni". Če redno gledaš se ti seveda splača. Lahko tudi vzameš s kolegom in gledata vsak svoje...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

NBA (strani: 1 2 3 413 14 15 16 )

Oddelek: Šport
759207692 (105001) Samael
»

NBA 2K13 (strani: 1 2 )

Oddelek: Igre
739448 (8104) Seljak
»

union olimpija:žalgiris prenos tekme (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
12011407 (9508) primozzzz

Več podobnih tem