» »

Program: Fences

Program: Fences

Samo346 ::

Pozdravljeni,
imam prenosnik z naloženimi win 10.

Svoje bližnjice, mape, word dokumente sem razporedil na več ločenih destekop strani (oz. t.i. navideznih delovnih površin) s programom Fences.

Če kdo uporablja ta program me zanima ali kdo ve ali je možno namestiti razlićna ozadja (wallpaper) za posamezno destekop stran, torej, da bi imela vsaka svoje ozadje?

Gre za bolj estetsko stvar, program je sicer uporaben, kaže pa da te možnosti nima, če pa kdo ve ali je to možno bi mi prav prišlo, bi bilo prikladno zaradi grafičnega učinka boljše preglednosti.
  • spremenilo: Samo346 ()

Uporabnix ::

Sem ga včasih uporabljal... Še v tistem obdobju, ko si imel bližnjice vseh programov na namizju. Sedaj na W10 se mi zdi da potrebe po tem več ni. Vse bližnjice programov imaš v startu razvrščene v skupine, na namizju pa ostanejo le morebitni sprotni dokumenti. Pa še namizij imaš lahko več, če je potreba.

Samo346 ::

Uporabnix je izjavil:

Sem ga včasih uporabljal... Še v tistem obdobju, ko si imel bližnjice vseh programov na namizju. Sedaj na W10 se mi zdi da potrebe po tem več ni. Vse bližnjice programov imaš v startu razvrščene v skupine, na namizju pa ostanejo le morebitni sprotni dokumenti. Pa še namizij imaš lahko več, če je potreba.

In v katerih primerih konkretno ti prav pride ta funkcija več namizij, ki v Win10 že obstaja kot možnost? Meni se ne zdi uporabno. Vsekakor bližnjice ne moreš razvrščati in prenašati, sortirati med različnimi namizji.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Windows 8.1 Update 1 prihaja že marca (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Operacijski sistemi
10530916 (25312) kamuee
»

Izginilo namizje, ikone, start meni prazen

Oddelek: Operacijski sistemi
329160 (8445) k4vz0024
»

Devet desetin uporabnikov računalnikov ne pozna funkcije Išči (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
7721358 (16803) haiku
»

Virtual desktop - kateri zna delati z ikonami

Oddelek: Programska oprema
292454 (1927) misek
»

Kako do reda na diskih (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
656353 (4915) Doman

Več podobnih tem