Forum » Na cesti » ima kdo kontakt od katerega člana V8 kluba ?
ima kdo kontakt od katerega člana V8 kluba ?
#000000 ::
Namreč bil sem član tega foruma, zdej kar naenkrat nisem več, username se ne spomnim, email pa ostaa enak, user name pa se ne spomnim da me ubiješ.
Uglavnem če kdo pozna kakega člana da bi me aktiviral nazaj bi blo fino.
Drugač pa vprašanje glasi.
GMC sierra 2000 5.9 zgublja štrom, preko noči sprazne akumulator, menjan alternator ter akumulator, še vedno pa če evta ne vozim vsak dan sprazne akumulator.
je nekaj na elektroniki 100% kje pa ne vem
Uglavnem če kdo pozna kakega člana da bi me aktiviral nazaj bi blo fino.
Drugač pa vprašanje glasi.
GMC sierra 2000 5.9 zgublja štrom, preko noči sprazne akumulator, menjan alternator ter akumulator, še vedno pa če evta ne vozim vsak dan sprazne akumulator.
je nekaj na elektroniki 100% kje pa ne vem
- spremenilo: #000000 ()
borisk ::
kar se ugotavljanja tiče je začetek pri vseh avtomobilih enak. med akumulator veži ampermeter, da vidiš porabo, potem pa od varovalke do varovalke, vsako izklopi dokler ne pade na praktočno nič. Ko imaš razjasnjeno v kateri veji se troši tok, pa razuiskuj naprej. avtoelektročarji so kar spretni pri tem, tudi klasični avtomehaniki so nekateri precej spretni kar se elektrike tiče.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Avto kamera (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 16729 (3724) | predi |
» | Alternator ali akumulator? (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 22957 (20285) | krneki0001 |
» | Zamrznila Nafta v Golfu IV TDI (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 15713 (12143) | Malajlo |
» | Nedelovanja avtomobilaOddelek: Na cesti | 3634 (3221) | Daren |
» | Vezava avtoradia: vklop ob prižigu luči?Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 4477 (4216) | bastadu |