Forum » Na cesti » Ključ avtomobila, hitro prazna baterija
Ključ avtomobila, hitro prazna baterija
japol ::
Je kakšna domača rešitev, če so kar na enkrat hitro prazne baterije v ključu avtomobila? Naročamo nove baterije kot po tekočem traku, tako dvomim da je problem v njih.
TOP ::
Lahko je altenator kriv.Pelji avtoelektričistu,da malo zmeri tole in ugotovi,kaj je narobe,kako boš ti tole doma sam ugotovu,če nimaš priprav.
Mavrik ::
Je kakšna domača rešitev, če so kar na enkrat hitro prazne baterije v ključu avtomobila? Naročamo nove baterije kot po tekočem traku, tako dvomim da je problem v njih.
Odvisno od znamke. Pri meni je na Peugeotu 307 problem rešila menjava elektronike v ključu :/
The truth is rarely pure and never simple.
dxx ::
Lahko je altenator kriv.Pelji avtoelektričistu,da malo zmeri tole in ugotovi,kaj je narobe,kako boš ti tole doma sam ugotovu,če nimaš priprav.
Ključ in alternator nimata nobene zveze, dokler s ključem ne prižgeš avta in ugotoviš, da alternator ne dela. Če baterija v ključu ne dela, pa avta ne moreš prižgati/ne moreš v njega.
Nek problem je v ključu/elektroniki ključa.
Han ::
Ali pa v slabih oziroma napačnih baterijah. Katere modele in znamke baterij si do sedaj imel v ključu?
Matko ::
_pobesneli_ ::
Če imaš keyless sistem v avtu jih moras menjavat na manj kot leto dni. Vsaj pri meni je tako. Je pa res da te opozarja avto na to. Nič nisi napisal kaj voziš...
Baterije s KIK in podobnih trgovin so tudi samo za pol leta,..
Gregor
hammock ::
_pobesneli_ je izjavil:
Če imaš keyless sistem v avtu jih moras menjavat na manj kot leto dni. Vsaj pri meni je tako. Je pa res da te opozarja avto na to. Nič nisi napisal kaj voziš...
To je tudi moja izkusnja. Pa _vedno_ imet rezervno baterijo v avtu, zadnjic sem skoraj na cesti ostal ker se je spraznila, pa ni prej javila da jo pobira.
Kupil 10 kom CR2025 na amazonu za đabe, menjam na slabo leto.
japol ::
To je navaden ključ, ni kartica. Vse deluje, samo kar na enkrat pa porablja baterije k noro.
TOP ::
Ključ in alternator nimata nobene zveze, dokler s ključem ne prižgeš avta in ugotoviš, da alternator ne dela. Če baterija v ključu ne dela, pa avta ne moreš prižgati/ne moreš v njega.
Nek problem je v ključu/elektroniki ključa.
Ja zdej vidim slabo prebral ja problem je verjetno v elektroniki ključavnice,lahko da so kake žičke se stopile.
krepki ::
Meni je danes napisalo opozorilo,da je potrebno menjat baterijo v ključu,avto bo marca star 2 leti seat leon fr,kaj se zgodi če se baterija do konca izprazni,a je možno štartat avtomobil ali ne,sicer bom jo jutri zamenjal,samo vseno me zanima.
kloko ::
Pri meni je bilo tako, da ob prazni bateriji ni delovalo daljinsko odklepanje vrat. Vrata sem lahko odklenil s ključem fizično in tudi zagnal se je brez težav. Audi.
L.p., Kloko
L.p., Kloko
Markus386 ::
Od poceni baterij imam dobre izkušnje samo s horfovimi.
Tedi, kik,... sem nataknil belo ledico na cd2032, da vidim če je polna ali prazna, pa je v roku petih sekund svetlost padla na pol... s hofrovimi pa (vsaj zazdaj) se nisem imel tezav.
Tedi, kik,... sem nataknil belo ledico na cd2032, da vidim če je polna ali prazna, pa je v roku petih sekund svetlost padla na pol... s hofrovimi pa (vsaj zazdaj) se nisem imel tezav.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ključ za avtomobil? (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 22747 (9846) | donvito |
» | Lastniki Tesel ostali pred zaklenjenimi vrati (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 22812 (16101) | jype |
» | Megane vžge kakor se mu zljubiOddelek: Na cesti | 9354 (8691) | SplitCookie |
» | Novega bmwja ukradejo v treh minutah (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Varnost | 30549 (22700) | šernk |
» | Renault Megane in težave z vžigomOddelek: Loža | 2969 (2827) | atubbuta |