Forum » Pomoč in nasveti » Tablica kot monitor
Tablica kot monitor
chelsea boy ::
je možno, da bi uporabil tablični računalnik kot monitor za PC preko USB ali kakšnega drugega kabla ?
matobeli ::
Preko miracast mogoče, oziroma brezžičnega monitorja.
Da bi kar priklopil HDMI not pa ne bo šlo.
Da bi kar priklopil HDMI not pa ne bo šlo.
chelsea boy ::
iDisplay aplikacija pride v poštev samo ta plačljiva al tista brezplačna tudi ? :)
iDisplay
Sem se pred par leti igral in je delalo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: chelsea boy ()
M@73Y ::
Kaj pa teamviewer? na tablico preko otg priključiš miško in tipkovnico, nato se preko teamviewerja povežeš na PC. Res pa da s tem nimaš razširjenega zaslona.
idisplay pride po moje bolj v poštev (nisem ga še nikoli uporabljal, samo moje mnenje) ko bi rad tablico imel za razširjeni zaslon Pc-ja.
idisplay pride po moje bolj v poštev (nisem ga še nikoli uporabljal, samo moje mnenje) ko bi rad tablico imel za razširjeni zaslon Pc-ja.
..jump into psytrance tunnel..
BivšiUser2 ::
Če imaš Pro licenco za Windows, potem lahko kar preko RDPja.
SloTech - če nisi z nami, si persona non grata.
Dr_M ::
Preko raznih remoteov bo slika pocasna, video katastrofa in na splosno neuporabno. To je zgolj za silo kaksno stvar postimat, ni pa uporabno za monitor.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Alternativa TeamView-erju ali zamenjava IDja (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 19414 (15570) | MrStein |
⊘ | BigBang,HNorman,Comshop itdOddelek: Kaj kupiti | 6489 (5031) | dzinks63 |
» | Prodaja osebnih računalnikov potonila (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Rezultati | 39873 (33458) | Glugy |
» | Novi iPad (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 26708 (18534) | Zheegec |
» | Cene 30" monitorjevOddelek: Strojna oprema | 8873 (8214) | DonMatejo |