Forum » Na cesti » APN 6 si sam nabija gas v leru
APN 6 si sam nabija gas v leru
tim13 ::
Zdravo
Bi rabil pomoc...ce mi kdo zna pomagat kaj naj bi bilo narobe...stvar je taka da si tomos apn6 sam daja gas sam ko ga npr. ustavim pa dam v ler pa tud med saltanjem se to zgodi med voznjo ko pa je v brzini pa dela normalno pa me zanima ce kdo ve kaj je narobe?
Hvala
Lp
Bi rabil pomoc...ce mi kdo zna pomagat kaj naj bi bilo narobe...stvar je taka da si tomos apn6 sam daja gas sam ko ga npr. ustavim pa dam v ler pa tud med saltanjem se to zgodi med voznjo ko pa je v brzini pa dela normalno pa me zanima ce kdo ve kaj je narobe?
Hvala
Lp
konspirator ::
Nastavi obrate prostega teka.
Lahko je tudi zasvinjan uplinjač/zračni filter.Razdri oboje in spihaj vse luknjice.
Zamenjaj svečko, preveri iskro.
Mešanica je nova ?
Kateri izpuh imaš ?
Lahko je tudi zasvinjan uplinjač/zračni filter.Razdri oboje in spihaj vse luknjice.
Zamenjaj svečko, preveri iskro.
Mešanica je nova ?
Kateri izpuh imaš ?
--
tim13 ::
Do zdaj ni bilo nobenih tezav nekaj sekund dela pod normalnimi obrati potem pa ponori.
Svecka je bla zamenjana pred 60 km tk da je skor nova...
Mesanca je stara 2 mesca delana 2%.
Izpuh pa MF Power.
Svecka je bla zamenjana pred 60 km tk da je skor nova...
Mesanca je stara 2 mesca delana 2%.
Izpuh pa MF Power.
konspirator ::
Ugasnjen motor:
odvijači stran uplinjač, odstrani zračni filter, sedaj začni obračati ročico za plin (poln plin, zaprt plin), tako boš videl iz zadnje strani uplinjača videl, če gre zajla gasa čisto nazaj.
odvijači stran uplinjač, odstrani zračni filter, sedaj začni obračati ročico za plin (poln plin, zaprt plin), tako boš videl iz zadnje strani uplinjača videl, če gre zajla gasa čisto nazaj.
--
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: konspirator ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Tomos apn 6Oddelek: Na cesti | 4228 (865) | oo7 |
» | Tomos ne vžge (strani: 1 2 3 )Oddelek: Na cesti | 23402 (3945) | hojnikb |
» | Obrati motorja v prostem tekuOddelek: Na cesti | 12940 (11681) | menjalnik |
» | [VW Polo] Avto malo cuka in izgublja močOddelek: Na cesti | 13605 (12699) | AngelOfDeath |
» | Težave z motorjem kosilniceOddelek: Loža | 15320 (14861) | šernk |