Forum » Pomoč in nasveti » Wifi nima veljavne konfiguracije IP-ja
Wifi nima veljavne konfiguracije IP-ja
AlphaOne ::
Pozdrav,
imam problem, ki mi bo docela nažrl živce.
Imam nov, 2 meseca star laptop ki je prišel brez OSjev. Te sem namestil s pomočjo MediaCreationTool Win 10 in vse je delalo BP.
Dokler nisem danes zjutraj na novo formatiral računalnik, na novo namestil Win 10 pro x64 iz microsoftove strani.
Od sedaj naprej se wifi kartica v laptopu dela, da ne rečem, že norca iz mene.
Deluje 5 minut, vmes se sicer spreminjaja signal v ikonci v opravilni vrstici iz ene pa do treh črtic. Nato prekine. Če dam "odpravi težave", ponastavi wifi kartico in v 90% primerov javi, da je bila težava omenjena v naslovu odpravljena. Nato spet deluje 5 minut. Potem isto. In spet in spet.
Kaj naj naredim? Jo je vrag vzel? Zato ker sem formatiral?
Situacija se mi zdi že tako groteskna, da se ji samo še smejem, surfanje po internetu pa je zelo moteče. Chrome javlja pri odpiranju strani err network changed in podobne fore.
Prosim za pomoč
imam problem, ki mi bo docela nažrl živce.
Imam nov, 2 meseca star laptop ki je prišel brez OSjev. Te sem namestil s pomočjo MediaCreationTool Win 10 in vse je delalo BP.
Dokler nisem danes zjutraj na novo formatiral računalnik, na novo namestil Win 10 pro x64 iz microsoftove strani.
Od sedaj naprej se wifi kartica v laptopu dela, da ne rečem, že norca iz mene.
Deluje 5 minut, vmes se sicer spreminjaja signal v ikonci v opravilni vrstici iz ene pa do treh črtic. Nato prekine. Če dam "odpravi težave", ponastavi wifi kartico in v 90% primerov javi, da je bila težava omenjena v naslovu odpravljena. Nato spet deluje 5 minut. Potem isto. In spet in spet.
Kaj naj naredim? Jo je vrag vzel? Zato ker sem formatiral?
Situacija se mi zdi že tako groteskna, da se ji samo še smejem, surfanje po internetu pa je zelo moteče. Chrome javlja pri odpiranju strani err network changed in podobne fore.
Prosim za pomoč
- spremenilo: AlphaOne ()
OvCa77 ::
Meni je podobne stvari delal antivirus, ali si namestil kakšen nov program?
Laptop: Probook 440 G3 | i5-6200U | 12GB DDR3L | SSD Plus 240GB
Desktop: Ryzen 1600X | Gigabyte AX370 K3 | 8GB DDR4 | MX100 256GB
Desktop: Ryzen 1600X | Gigabyte AX370 K3 | 8GB DDR4 | MX100 256GB
konspirator ::
Lahko da nagaja win10, lahko da trenutni wifi šoferji, ali kaj čisto tretjega.
Kako dela v lubuntu (ga samo poženeš iz usb, ni potrebno nameščati na hdd) ?
Kako dela v lubuntu (ga samo poženeš iz usb, ni potrebno nameščati na hdd) ?
--
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: konspirator ()
AlphaOne ::
Težava je bila v wifi range extenderju, od TP Linka TL-WA850RE.
Je zgleda format nekaj pobrkljal pri nastavitvah. Sedaj spet vse deluje tako kot treba.
Hvala, lp
Je zgleda format nekaj pobrkljal pri nastavitvah. Sedaj spet vse deluje tako kot treba.
Hvala, lp
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: AlphaOne ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | [Windows 10] Vprašanja in težave (strani: 1 2 3 4 … 139 140 141 142 )Oddelek: Operacijski sistemi | 1394888 (6715) | tetriandoch |
» | Rufus (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 5829 (3756) | Han |
» | Wireless LaptopOddelek: Pomoč in nasveti | 1742 (821) | Ribič |
» | AMD stavi tudi na uporabnike Windows 7Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 15828 (13509) | Shegevara |
» | n 150Mbps ~5MBps (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 6133 (4733) | b3D_950 |