Forum » Pomoč in nasveti » najprej barvast ekran nato tema
najprej barvast ekran nato tema
KG–348 ::
Vse se je odvilo v dobri uri. Ekran je najprej postal crtast nato rdec in vseh barv,nazadnje pa presel v crnino. Svetlobo ekran se vedno oddaja in se ob zagonu osvetli,xatemni in spet osvetli. Je torej graficna sla? Je prenosnik.
Lp
Lp
Fsegula62 ::
Najlažje bos ugotovil ce je graficna tako, da priklopis na prenosnik zunanji zalon :D, porocaj da ti pomagamo naprej.
FiLiPiNKO (Fsegula62) | IT storitve www.linkomp.si | LinKomp |
Kontakt Discord - FiLiPiNKO#7826 | Na voljo za pomoč vsem. |
" Zapomnite si geslo za Google račun in privarčujte 5€! :) "
Fsegula62 ::
KG–348 je izjavil:
Sem ze razmisljal o tem ja, ampak bom to lahko sprobal sele zjutraj. Bom porocal
Tako bo najbolje ja :)
FiLiPiNKO (Fsegula62) | IT storitve www.linkomp.si | LinKomp |
No sem priklopil na drug zaslon, in zaslon deluje. Zdaj pa ne ne vem ali je kriv ekran ali kaj znotraj "kište", čeprav sem laptop že razdrl in nisem opazil ničesar takega. Laptop je Toshiba Satellite L775, star 5 let in pol. Kaj bi se mi torej izplačalo?
Ma ne vem no, dela zelo dobro, če odštejemo tole z ekranom
Kaj pa če bi kupil le monitor
Kaj pa če bi kupil le monitor
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: KG–348 ()
GupeM ::
Problem je, ker ne veš, če je kriv monitor. Lahko je šel output za ta monitor na grefični, za drugega pa očitno deluje. Lahko je samo na konektorju kaj narobe, lahko je samo kabel slab, ... Skoraj ne verjamem, da bi bil sam monitor kriv za tako čudno delovanje, lahko pa da se motim.
shmandi ::
Poskusi z drugim panelom pa bo hitro vse jasno. Pojdi do nekoga, ki se malo s tem ukvarja, paneli so pa tako večinoma med seboj kompatibilni.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | črn ekran / ne pokaže se namizje Windowsov (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 11597 (6932) | solatko |
» | Rdeč "šum" na ekranuOddelek: Strojna oprema | 2381 (2213) | 54j0 |
» | POMOČ črta na monitorjuOddelek: Pomoč in nasveti | 4822 (4150) | matobeli |
» | Sistem mi obstoji! (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 3638 (3064) | DT232 |
» | Toshiba prenosnik - se splača popravit?Oddelek: Strojna oprema | 1508 (1234) | Pyr0Beast |