» »

detroit

detroit

.smidge. ::

Hehej ko sem po dolgem casu spet prizgal 486ko sem na disku nasel ta spil. Se ga sploh se kdo spomni:D Jaz jo ze vlecem dol, me prav zanima do katerega leta s uspem prebiti. Cool spil velik cela 2 mega. Zacnes v 1908 in vodis tovarno z avti. Naredis en avto, prodajas, imas izgubo in bankrotiras.>:D hudo...

Link je tle klik za dl ce ga kaksen smartass slucajno zbrise pa uporabite gugl
Jst se bom smeju na sirokoooo ...

IceIceBaby ::

Sem že večkrat prešpilal to zadevo. Se mi ful dopade. Vem pa da ma en bug, po nekaj letih se ti kar naenkrat začnejo pojavljati zaposleni delavci...tko da jih maš pol delavcev in inžinirjev po 255 na vsakem mestu zaposlenih zastonj :) To se ful pozna pri dobičku tko da pol ni problem služit velikih vsot :)

Turtle ::

sem bil jest enkat zelo uspešen...sam to ni dost.....nekje sem prebral, da se špil neha leta 2001.......pol sem špilu, do 2003 pa ker se ni sem vse skup dol vrgu.....pol sem zvedu, da se neha 2010 :( .....pi.zda tok sem bil blizu......un k ga šipla ve kaj pomen eno leto enga klikanja....

Eno leto si spilal:O

Hm jaz sem zdaj v 1.sv vojni in folk sploh noce vec avtov kupovat... Samo izdatke za reklamo moram skoz zvisevat(excuse mem whats your companies name;() tako da marketing presega income po 100000 izgube na mesec in veste kaj sledi :(

Koliko se pozna na napredku ce imas zaposlene tehnike?

Turtle ::

Ej to je blo ene 6 let nazaj...kokr vem avstraljia pa J amerika skoz kupujeta......drgač pa tehnike najbolj v iber....

aja leta v igrci govorim...sem pa kaksen mesec res drku, da je tok delc slo...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Turtle ()

Hm koko sem se prebil skoz tezavno leta. Vse delace proc, marketing na nulo, prodal skor vse tovarne... izdatki so bili 0, prodal sem pa po ~10 avtov na mesec kar sem jih mel se tistih nekaj iz zaloge...Vazno da je slo skoz.

Happy Motoring:D

Kaboom ::

Motor City je ena podobna igra.

Pa tudi ena nova igra je zunaj (Car Tycoon), sem jo tudi igral - ampak je zelo neumen način igre - avtomobili so iz tovarne šli en po en do trgovin, in potem so vsi zaštekali na cesti (očitno nisem prodal nobenega vozniškega dovoljenja) kar je zaštopalo celo mesto in so se avti premikali en po en skozi križišča. kriza... izdelanih 1000avtov, prodanih 300, 15 v trgovini - preostalih 685 pa v gneči na cesti z 300timi.
Če se zatakne - pritisni močneje. Če se zlomi - bil je skrajni čas za nakup novega.

Ima tale Motor city mogoce kaksno vezo z Motor City Online od EA??:|

Kaboom ::

ne bi rekel. ta Motor City je abandonware, stara igra.
Če se zatakne - pritisni močneje. Če se zlomi - bil je skrajni čas za nakup novega.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

gta vice city (strani: 1 2 3 411 12 13 14 )

Oddelek: Igre
69250936 (15539) Heavy
»

The Godfather (strani: 1 2 )

9010266 (5784) Mavrik
»

Lestvica naj iger - !! -

121816 (1612) jakinj
»

NFS 6 malo zamuja (strani: 1 2 )