Forum » Na cesti » P0340 senz B1 Bregasta
P0340 senz B1 Bregasta
MCFC ::
Pozdravljeni! Sem lastnik opel corse cosmo c 1.2 16V 55kw 2003. Pred nekaj casa mi se je izpisala napaka ki je napisana v naslovu teme, bregasti senzor sem zamenjal nato se ponovno izpise ista napaka le zraun pod opombo se lambda sonda 1 in sem tudi to zamenjal. Zdaj mi znova priziga in ugasa rumena opozorilna lampa napako na motorju in kaze isto napako. Kaj bi lahko bilo narobe? Lep pozdrav
Bizkit45 ::
V največ primerih ima avto 2 lambdi. 1 na kolektorju pri izpuhu in drugo za katalizatorjem (nisem 100% siguren, vem pa da je tam nekje).
Ponavadi ko zamenjaš eno, začne druga jamrati :) velikokrat so pa krivi tudi ponaredki, saj lambda stane okrog 250€ in uporabniki rajše vgradijo ponaredek za 60€.
Ponaredek tudi ne deluje tako točno kot original in zna biti tudi to razlog za prižiganje lučke.
Je pa lambda res natančna stvarca, ki glede na izpuščenij medij javlja razlike v majhni voltaži do računalnika - več bo povedal kakšen mehanik.
Ponavadi ko zamenjaš eno, začne druga jamrati :) velikokrat so pa krivi tudi ponaredki, saj lambda stane okrog 250€ in uporabniki rajše vgradijo ponaredek za 60€.
Ponaredek tudi ne deluje tako točno kot original in zna biti tudi to razlog za prižiganje lučke.
Je pa lambda res natančna stvarca, ki glede na izpuščenij medij javlja razlike v majhni voltaži do računalnika - več bo povedal kakšen mehanik.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Problem peugeot 206Oddelek: Na cesti | 5581 (1274) | PNejc207 |
» | Kisikova sonda za katalizatorjemOddelek: Na cesti | 2404 (2190) | ginekk |
» | okvara lambda sonde (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 17357 (15083) | krneki0001 |
» | Lučka za motor goriOddelek: Na cesti | 11225 (9950) | Spajky |
» | Ugašanje avtomobila v prostem tekuOddelek: Na cesti | 15724 (14366) | miraldinjos |