Forum » Pomoč in nasveti » IBM tipkovnice
IBM tipkovnice
ADF ::
Pred časom sem dobil IBM NetVisto in zraven seveda original tipkovnico, vendar DELETE gumb ne deluje. Prepričan sem, da to ni stvar okvarjene tipkovnice, saj sem v nekem postu prebral, da je nekdo razdrl tipkovnico, prerezal eno žičko in mu potem deluje.
Morda tudi kakšna druga tipka ne deluje, ampak nisem sprobal temveč sem dal nazaj staro mastno tipkovnico in je OK.
Vseeno me zanima, če ima kdo kakšne izkušnje s tem drekom (od IBM-a) ?
Microsoft piše nekaj o tem kako lahko v registru spremeniš namen tipk (imam XP), ampak s tem se mi tudi ne da zajebavat. Na IBM ovi strani pa imajo neke driverje (45 MB) za extra funkcionalnost, pa recimo da DELETE ne spada v ta razred.
Morda tudi kakšna druga tipka ne deluje, ampak nisem sprobal temveč sem dal nazaj staro mastno tipkovnico in je OK.
Vseeno me zanima, če ima kdo kakšne izkušnje s tem drekom (od IBM-a) ?
Microsoft piše nekaj o tem kako lahko v registru spremeniš namen tipk (imam XP), ampak s tem se mi tudi ne da zajebavat. Na IBM ovi strani pa imajo neke driverje (45 MB) za extra funkcionalnost, pa recimo da DELETE ne spada v ta razred.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | HP laptop win 10 pro, tipke levo desno delete ne delujeOddelek: Pomoč in nasveti | 814 (748) | mat xxl |
» | Miškin kazalec je "zmrznil" na ekranu, tudi tipkovnica ima problemeOddelek: Pomoč in nasveti | 831 (799) | solatko |
» | Osvetljena tipkovnicaOddelek: Kaj kupiti | 15495 (14182) | aJPOD |
» | Apple naznanil novega iMaca (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Procesorji | 15917 (9887) | root987 |
» | Das Keyboard IIOddelek: Novice / Ostale najave | 5879 (4662) | OrlyTM |