Forum » Pomoč in nasveti » Zagon PCja je postal počasen
Zagon PCja je postal počasen
Linko ::
Imam e7500, 4gb ram ssd disk, matična asrock g31ms..
Pol leta je pc deloval super. Boot res hiter. Sedaj pa je naenkrat boot postal počasen pri bootanju.
Asrock logo na začetku kaže 34 sec. Prej je sistem v tem času bil že naložen.
Bios je ful počasen. Kot da bi bil lagg. Klikneš levo, pa rabi 3 sec da se prestavi možnost??
Nekatere stvari so se spremenile v biosu.. recimo memory remapping je bil 100% vklopljen, sedaj pa ni bil.
Je mogoče baterija na matični slaba?
Pol leta je pc deloval super. Boot res hiter. Sedaj pa je naenkrat boot postal počasen pri bootanju.
Asrock logo na začetku kaže 34 sec. Prej je sistem v tem času bil že naložen.
Bios je ful počasen. Kot da bi bil lagg. Klikneš levo, pa rabi 3 sec da se prestavi možnost??
Nekatere stvari so se spremenile v biosu.. recimo memory remapping je bil 100% vklopljen, sedaj pa ni bil.
Je mogoče baterija na matični slaba?
- spremenilo: Linko ()
Han ::
Linko ::
No da javim še rešitev, če bo kdo imel podoben problem.
Težava? MIŠKA!
Jebal sem se 1 teden. Odklopil vse. Testiral vse. Na koncu pa kriva miš. Oz menjava le te. Testiral RAMe, diske. Menjal baterijo. Nič... odklopil dvd rom, priključil drugo tipkovnico, miško. Dela! Na koncu ugotovil, da le ko je stara miš priključena, PC dela počasi. Zanimivo.
Zagon je spet hiter, brez laga v bios-u.
Težava? MIŠKA!
Jebal sem se 1 teden. Odklopil vse. Testiral vse. Na koncu pa kriva miš. Oz menjava le te. Testiral RAMe, diske. Menjal baterijo. Nič... odklopil dvd rom, priključil drugo tipkovnico, miško. Dela! Na koncu ugotovil, da le ko je stara miš priključena, PC dela počasi. Zanimivo.
Zagon je spet hiter, brez laga v bios-u.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Linko ()
MIHAc27 ::
Kakšno miš si pa imel? Na USB (ploščat) ali na PS/2 priključek (okrogel). Je nova na isti priključek?
opeter ::
Canyon ni ravno šrot.
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j
Riff ::
tud logitech ima dobre poceni miške, drgač pa Canyon ni tako slaba firma :D
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Riff ()
jero_no1 ::
Mislm, da tukaj firma miške nima nobene veze, se pač zgodi.
Sem imel pred kratkim sam podoben primer, ko je PC naključno zmrzoval. Ko sem ga priklopil pri sebi, je bilo vse OK. Na konc smo ugotovil, da je bila problem Logitech USB miška.
Sem imel pred kratkim sam podoben primer, ko je PC naključno zmrzoval. Ko sem ga priklopil pri sebi, je bilo vse OK. Na konc smo ugotovil, da je bila problem Logitech USB miška.
Han ::
Hiter skok na mimovrste razkrije, da stane najdražja canyon podgana 10,80 eur...
Seveda so lahko problematične tudi ostale konkurenčne podgane, a ponavadi velja pregovor malo denarja malo muzike. V firmi smo imeli težave s podganami zaradi slabih napajalnikov (LC Power).
Seveda so lahko problematične tudi ostale konkurenčne podgane, a ponavadi velja pregovor malo denarja malo muzike. V firmi smo imeli težave s podganami zaradi slabih napajalnikov (LC Power).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katera miška? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Kaj kupiti | 69003 (7703) | yayo |
» | Katero brezžično miško kupiti? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 29082 (10689) | Kayzon |
» | Dobesedno cudni stvari ???Oddelek: Strojna oprema | 2580 (1446) | *ziga* |
» | Odločam se za nakup nove miške...Oddelek: Kaj kupiti | 2899 (1839) | kotnikd3 |
» | Optična miška gori tudi, koje računalnik ugasnjen!Oddelek: Strojna oprema | 2200 (1567) | mlakar |