Forum » Pomoč in nasveti » (ne)delovanje aplikacije v Win10
(ne)delovanje aplikacije v Win10
dady ::
Starejši sorodnik je kupil nov prenosnik z Win10 64bit, na njem uporablja starejšo CAD aplikacijo, ki povzroča težave. Vsakič, ko jo zapre, se sicer zapre, ampak v task managerju vidim, da dejansko ni zaprta. Ko tako nekajkrat ponovi zadevo, pride do 100% porabe CPU in vse na polno šteka. Zanimivo je tudi, da že ena instanca aplikacije porabi okrog 35% CPU, kar se mi zdi preveč za novi i5-7200. Ker aplikacijo odpre/zapre nekajkrat dnevno (in posledično zabije proc)tudi ugašanje/resetiranje računalnika ne bo rešilo zadeve, plus zna biti precej nadležno na dolgi rok.
Poizkusil sem s compatibility mode in s štartom aplikacije kot admin user, ne pomaga nič. Na Win7 64bit je stvar delovala normalno.
Poizkusil sem s compatibility mode in s štartom aplikacije kot admin user, ne pomaga nič. Na Win7 64bit je stvar delovala normalno.
blackbfm ::
Jst ::
Crap aplikacija. Naloži popravke.
Ali pa pojdi "nuclear" in napiši skripto, ki ubije aplikacijo.
powershell:
Torej odpri Powershell, "New", napiši tisto zgoraj, Save As.
Ali pa pojdi "nuclear" in napiši skripto, ki ubije aplikacijo.
powershell:
stop-process -name ime_aplikacije_ki_te_zaj.exe
Torej odpri Powershell, "New", napiši tisto zgoraj, Save As.
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Jst ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ubuntu vprašanja (strani: 1 2 3 4 … 19 20 21 22 )Oddelek: Operacijski sistemi | 187439 (56278) | poweroff |
» | Apple se poslavlja od 32 bitov (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 27646 (22630) | AndrejO |
» | Skriti deli Windows Blue (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 76713 (70254) | MrStein |
» | Ubuntu Karmic Koala - Release Party (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 9458 (6751) | techfreak :) |
» | Odpiranje oken :)Oddelek: Loža | 2589 (1663) | krneki0001 |