Forum » Loža » Odkup surovin
Odkup surovin
rovka ::
Zdravo, zanima me, ali je v Ljubljani kakšno podjetje, ki odkupi surovine in vzame tudi manjše količine (do 10kg, fizična oseba), zanima me za naslednje surovine:
- aluminij (pločevinke)
- steklo
- plastenke
- papir
Da se tema ne bi izrodila bi bil hvaležen če samo napišete ime podjetja, ki se s tem ukvarja, ostalo ni predmet vprašanja. Lp
- aluminij (pločevinke)
- steklo
- plastenke
- papir
Da se tema ne bi izrodila bi bil hvaležen če samo napišete ime podjetja, ki se s tem ukvarja, ostalo ni predmet vprašanja. Lp
...:TOMI:... ::
Snaga. Odkupi za 0€. Najceneje zate. Oziroma najbolje prodano.
A ti res misliš, da boš nekaj zaslužil s tako malimi masami?
A ti res misliš, da boš nekaj zaslužil s tako malimi masami?
Tomi
koyotee ::
Zdravo, zanima me, ali je v Ljubljani kakšno podjetje, ki odkupi surovine in vzame tudi manjše količine (do 10kg, fizična oseba), zanima me za naslednje surovine:
- aluminij (pločevinke)
- steklo
- plastenke
- papir
10 kil aluminija? jah mogoče bo za eno piksno pira :D drgač pa dinos odkupuje
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
Unknown_001 ::
Aluminija bo treba kar nekaj skup napraskat. Zgleduj se po ciganih KHM romih. Pobere vse kar je kovinsko in za hišo sortira. They did it before it became cool.
Wie nennt man einen Moderator mit der Hälfte des Gehirnis ?
Begabt
Begabt
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Aluminij v prahuOddelek: Loža | 2956 (876) | gavrin |
» | Pobiralci odpadnega železa (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 30262 (20865) | Janii123 |
» | kje je fora, da moram ločevat smeti? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 36156 (32657) | mikic007 |
» | Eksplozija v tovarni ipadov v Čengduju terjala dve življenji, proizvodnja ustavljenaOddelek: Novice / Ostale najave | 13417 (11373) | Pyr0Beast |
» | Mikrovalovi spreminjajo gumo in plastiko v nafto in plin (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 22986 (17027) | Pyr0Beast |