» »

čas popravila atomobila

čas popravila atomobila

P-G-D ::

POZDRAVLJENI
Zanima me sledeče imam avto ,ki mi je šel menjalnik.Nabavila sem drugega.In sedaj čakam že dva meseca čes , da mi mehanik to poštima.
obstaja kak rok koliko časa si lahko brez vozila ?
  • predlagal izbris: Machete ()

smacker ::

Samo pri garancijskem popravilu, ostalo je vse stvar dogovora med tabo in mehanikom.

P-G-D ::

Po domače rečeno al čakaj Še naprej na prazne obljube, al ga premakni s kako vlečno sluŽbo drugam
mahh hvala

Zgodovina sprememb…

mat xxl ::

Pa malo več napiši, pa se bo že našel kdo, ki to uredi, to, da mehanik v 2 mesecih ni zmogel zamenjati dobavljenega menjalnika, pove, da ni niti malo resen. 14 dni čakanja bi bila za tako delo sramota....

harvey ::

Odvisno od zasedenosti mojstra:), očitno mu, bolj kot ne, dol visi za popravilo, ali pa delu enostavno ni kos in s tem odlaša preko nekih razumnih rokov. Rešitev bo verjetno iskanje drugega mojstra.
Ar scáth a chéile a mhaireann na daoine.
------

IL_DIAVOLO ::

2 meseca? Ti pa si potrpezljiva.

Jaz pocakam max 3 dni, potem pa postanem tečen in mu grem gnjavit vsaki dan. Ocitno si prevec damska in ne upas bit tecna. In od kdaj mora stranka kupovati dele?

Ta mojster vec kot ocitno ni resen, ti pa prevec potrpezljiva. Dvomim tudi, da je sel menjalnik.

Miha 333 ::

Bolj moraš tečnarit. Vsak dan kliči, kako napreduje zadeva.

Govorim na splošno, ne za konkretnega mehanika: mehaniki (vsaj kolikor toliko dobri) imajo dela na pretek. Zato tisto, kar jim je "tečno" ali kar se jim ne da, prelagajo in odlagajo.

Res, tukaj moraš bit siten, če ne te mimogrede odloži za 14 dni.

FTad ::

Jaz vedno tudi mojega mehanika vprasam, koliko casa bo trajalo popravilo. 2 meseca je pa sigurno prevec. Tudi, ce mi masino moral razstavit, ne bi tako dolgo trajalo.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Vzdrževanje -+15 let starega avta (strani: 1 2 )

Oddelek: Na cesti
7613434 (9976) WizzardOfOZ
»

"Top šajtrga" za eno študentsko plačo (strani: 1 2 3 )

11713803 (10558) WizzardOfOZ
»

Zanič kolesni ležaj? (strani: 1 2 )

5015769 (10506) 2dark
»

Koliko časa lahko traja popravilo avtomobila

348736 (7689) SkIDiver
»

Nalet v pločnik