Forum » Na cesti » Avto radio na akumulator
Avto radio na akumulator
Cilly ::
Pozdravljeni!
Danes sem na svoj Zetor 6211 montiral radio. Priklopil sem da direktno na akumulator. Zanima me, ce, ko je radio ugasnjen kaj ''pozira'' akumulator.
Lp, Marjan
Danes sem na svoj Zetor 6211 montiral radio. Priklopil sem da direktno na akumulator. Zanima me, ce, ko je radio ugasnjen kaj ''pozira'' akumulator.
Lp, Marjan
fizićki radnik
Scorpia ::
Predvidevam da avtoradio. Ce je vse prav priklopljeno, bo avtoradio "poziral" akumulator. Ce ob vsakem vklopu izgubi spomin, to pomeni, da ga ne porablja in da ni prav priklopljen. Rumeno/rdeco zicko je treba zamenjati. Tudi ce pozira, bo doooolgo casa rabil, da bo spraznil akumulator. Ob daljsi neuporabi je priporocljivo odklopiti.
////
Cilly ::
Predvidevam da avtoradio. Ce je vse prav priklopljeno, bo avtoradio "poziral" akumulator. Ce ob vsakem vklopu izgubi spomin, to pomeni, da ga ne porablja in da ni prav priklopljen. Rumeno/rdeco zicko je treba zamenjati. Tudi ce pozira, bo doooolgo casa rabil, da bo spraznil akumulator. Ob daljsi neuporabi je priporocljivo odklopiti.
prikropljeno je use prav ker mi zadrzi spomin. Hvala za odgovor.
fizićki radnik
fikus_ ::
Priporočal bi ti varovalko vmes. V primeru kratkega stika ne bo ostalo nič od kabla! Pa zagori lahko!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Modificiranje notranjosti avtaOddelek: Na cesti | 4970 (3754) | IL_DIAVOLO |
» | Priklop radio stolp zvočnikov na avtoradioOddelek: Na cesti | 5048 (4632) | jest10 |
» | LCD monitorjiOddelek: Strojna oprema | 1333 (1235) | opeter |
» | Opel corsa in autoradioOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 4565 (4376) | opc190 |
» | doma spackan računalnik -> car mp3Oddelek: Pomoč in nasveti | 1763 (1231) | zvery1 |