Forum » Pomoč in nasveti » Amis tv box in modem.... kaj naj s tem?
Amis tv box in modem.... kaj naj s tem?
R@C@ ::
Nedavno sem prekinil naročniško razmerje s ponudnikom AMIS in odjavil storitve Amis trojček. V posesti so mi ostali TV box (ni bil uporabljen niti enkrat) in Modem-roter Thomson. Zanima me če je kakšna ideja kaj naj s tem? Šel sem pač na kabelsko, ker pri nas bogu iza nogu edini nudijo solidne hitrosti prenosa.
LP
LP
connel ::
Pošlji nazaj, prej ali slej boš dobil pošto, da vrni ;) Btw imajo pogodbo s pošto, te ne bo stalo nič.
R@C@ ::
hm... sem računal da bo tko, sam so mi dal položnico za 99€.... pa nisem zihr, če je to za kakšne penale al za to robo blo :)
mihec87 ::
hm... sem računal da bo tko, sam so mi dal položnico za 99€.... pa nisem zihr, če je to za kakšne penale al za to robo blo :)
Poglej kaj si dobil saj verjetno piše ali pa jih pokliči ffs....
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Telekom optika - hitrost (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 29417 (17794) | mojster_joni |
» | Kdo tuki nateguje (dogodivščine s pošto (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 14725 (9778) | darkolord |
» | Telefonski priključekOddelek: Omrežja in internet | 2035 (1795) | TS_pomoc |
» | Elektriko kradu...Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 7491 (6650) | LordTado |
» | Essedi BLACKOUT ?Oddelek: Kaj kupiti | 1595 (1064) | zvitorepec |