Forum » Pomoč in nasveti » DD-WRT repeater bridge
DD-WRT repeater bridge
mlamat ::
Živim v najemniškem stanovanju, kjer imam brezplačen internet. Router se nahaja na naslovu 10.0.0.138. Ker imam bolj slab signal, bi rad uporabil svoj star WRT54G z DD-WRT za repeater.
Uspelo mi je že nastaviti CLIENT BRIDGE, tako da je rečunalnik povezan v WiFi omrežje preko mojega routerja za mrežnim UTP kablom na moj router, vendar pa mi nikakor ne uspe nastaviti REPATER BRDGE, da bi dostopal preko WiFi-ja.
Hvala že v naprej!
Uspelo mi je že nastaviti CLIENT BRIDGE, tako da je rečunalnik povezan v WiFi omrežje preko mojega routerja za mrežnim UTP kablom na moj router, vendar pa mi nikakor ne uspe nastaviti REPATER BRDGE, da bi dostopal preko WiFi-ja.
Hvala že v naprej!
DeusB ::
poglej na https://www.dd-wrt.com/wiki/index.php/R...
glčih včeraj nastavljal po tem in dela kot treba!! mores pa vedat da bos na ta nacin imel dve AP z različnim imenom. Če hočeš samo ojačat signal je težje nastavit, pa ponavadi ne dela tako dobro. Najbolje je tako kot si rekel dat v repeater bridge, pa nastavis novo AP.
glčih včeraj nastavljal po tem in dela kot treba!! mores pa vedat da bos na ta nacin imel dve AP z različnim imenom. Če hočeš samo ojačat signal je težje nastavit, pa ponavadi ne dela tako dobro. Najbolje je tako kot si rekel dat v repeater bridge, pa nastavis novo AP.
mlamat ::
Sumim da je router prešvoh za 2 istočasni enkripciji povezava. Če namreč dam Virtualno dostopno točko brez enkripcije, mi lepo dela.
Čudi me le, da je pred mesecem dni to delovalo, ampak na drugem WLanu.
Čudi me le, da je pred mesecem dni to delovalo, ampak na drugem WLanu.
next3steps ::
Živim v najemniškem stanovanju, kjer imam brezplačen internet. Router se nahaja na naslovu 10.0.0.138. Ker imam bolj slab signal, bi rad uporabil svoj star WRT54G z DD-WRT za repeater.
Hvala že v naprej!
Repeater bridge dela na tem ruterju zelo slabo.
Vir: Osebne izkušnje.
Ali izbereš eno ali drugo.
spyker123 ::
Jaz imam ruter wet54gl kot repeater bridge..dela zelo dobro..
naredi po tem vodiču, kjer imaš navodila za client bridge in repeater bridge in bo šlo..moraš pa gledati od začetka; nekaj napotkov je na začetku istih, tako za client bridge kot repeater bridge
naredi po tem vodiču, kjer imaš navodila za client bridge in repeater bridge in bo šlo..moraš pa gledati od začetka; nekaj napotkov je na začetku istih, tako za client bridge kot repeater bridge
davor92 ::
Jaz sem pred časom uporabljal funkcijo Client bridge (TP Link TL-WR1043ND in WRT54GL), ki je delala normalno.
Vmes sem Linksysov router uporabljal kot AP, sedaj pa ga želim zopet dati v funkcijo bridge-a ampak mi ne uspe.
Na TP Linku imam nameščen Gargoyle z normalnimi nastavitvami, na Linksysu (dd-wrt) pa sem nastavljal po teh navodilih .
Linksys se poveže na TP Linka, na računalniku pri povezavi mi kaže tako, kot da imam normalen internetni dostop, vendar lahko dostopam samo do IP-jev znotraj omrežja...navzven pa ne morem pingati.
Sem mogoče kakšno nastavitev spregledal, da imam te težave?
Vmes sem Linksysov router uporabljal kot AP, sedaj pa ga želim zopet dati v funkcijo bridge-a ampak mi ne uspe.
Na TP Linku imam nameščen Gargoyle z normalnimi nastavitvami, na Linksysu (dd-wrt) pa sem nastavljal po teh navodilih .
Linksys se poveže na TP Linka, na računalniku pri povezavi mi kaže tako, kot da imam normalen internetni dostop, vendar lahko dostopam samo do IP-jev znotraj omrežja...navzven pa ne morem pingati.
Sem mogoče kakšno nastavitev spregledal, da imam te težave?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: davor92 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nastavitve domačega omrežjaOddelek: Pomoč in nasveti | 948 (912) | rusalex12 |
» | Repeater Bridge na Linksys WRT160NL??Oddelek: Pomoč in nasveti | 6366 (3634) | toncek1 |
» | Linksys WRT54GL in e-točka (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 6861 (5840) | ...:TOMI:... |
» | Večje brezžično omrežje (wds..)Oddelek: Omrežja in internet | 1201 (1048) | BlaY0 |
» | 2 wireless routerjaOddelek: Omrežja in internet | 2377 (1981) | wooted |