Forum » Loža » brivnik za telo
brivnik za telo
bigbada ::
Kateri brivnik uporabljate (ne za brado, lase ampak bolj za telo itd.) Rad bi si nabavil enega tam do 50€ maximum. Več ne mislim dati. Sem malo gledal v big bangu te braumove, so to dobri? Pa da imajo neke nastavke različnih velikosti bi bilo fajn.
Torej, kaj uporabljate?
https://www.bigbang.si/moski-urejevalni...
To recimo kako se vam zdi?
Torej, kaj uporabljate?
https://www.bigbang.si/moski-urejevalni...
To recimo kako se vam zdi?
imagodei ::
Jaz ne vem za brivnik, ampak pravi moški se itak depilira z voskom...
- Hoc est qui sumus -
lisaac ::
ampak pravi moški se itak depilira z voskom...
a smo že tam? da pravi moški si depilirajo telo ...mother of god
imagodei ::
Pravi moški zdrži bolečino ob ruvanju dlak iz telesa, ja.
No, resno - zakaj menite, da dlake kar koli povedo o moškosti? Kaj sploh je "bit ta prav dec"? Tak, ki pride domov, sezuje čevlje in prešvicane štunfe pusti na sredi dnevne sobe ter zavpije ženi, naj mu na mizo prinese šnops pa pir? A je to tip, ki mu ljubavni tepih štrli izza zapetega ovratnika srajice? Tip, ki mu dlake na prsih in hrbtu nežno plapolajo v vetriču, ko stoji na plaži?
Al pa je to mogoče odgovorna odrasla oseba, partner v odnosu, morda oče, ki v enaki meri kot ženska/mati prispeva k skrbi za družino? Oseba, na katero se lahko družina in prijatelji zanesejo? Zakaj so dlake, hudiča, tako pomembne za definicijo moškosti? Zakaj moškega ne definiramo kot nekoga, ki zna prijeti za kramp in lopato, zvrtat luknjo v steno, montirat konzole in polico za knjige nad pisalno mizo, sestavit omaro, odmašit zamašen odtok pri kuhinjskem lijaku... Ne trdim, da te stvari naredijo pravega moškega, ampak - zakaj pa ravno dlake?
Dlake kot simbol moškosti so tako ... 10.000 B.C. Če jih morate imet, da ste "ta pravi desci", bi se jaz vprašal po vaši samozavesti. Če nekomu paše odstranjevat dlake, zato ni nič manj moški. Poraščenost (z izjemo las na glavi) je ena zadeva, ki jo evolucija še ni imela časa odstranit, ne služi pa v današnjem času čisto ničemur.
No, resno - zakaj menite, da dlake kar koli povedo o moškosti? Kaj sploh je "bit ta prav dec"? Tak, ki pride domov, sezuje čevlje in prešvicane štunfe pusti na sredi dnevne sobe ter zavpije ženi, naj mu na mizo prinese šnops pa pir? A je to tip, ki mu ljubavni tepih štrli izza zapetega ovratnika srajice? Tip, ki mu dlake na prsih in hrbtu nežno plapolajo v vetriču, ko stoji na plaži?
Al pa je to mogoče odgovorna odrasla oseba, partner v odnosu, morda oče, ki v enaki meri kot ženska/mati prispeva k skrbi za družino? Oseba, na katero se lahko družina in prijatelji zanesejo? Zakaj so dlake, hudiča, tako pomembne za definicijo moškosti? Zakaj moškega ne definiramo kot nekoga, ki zna prijeti za kramp in lopato, zvrtat luknjo v steno, montirat konzole in polico za knjige nad pisalno mizo, sestavit omaro, odmašit zamašen odtok pri kuhinjskem lijaku... Ne trdim, da te stvari naredijo pravega moškega, ampak - zakaj pa ravno dlake?
Dlake kot simbol moškosti so tako ... 10.000 B.C. Če jih morate imet, da ste "ta pravi desci", bi se jaz vprašal po vaši samozavesti. Če nekomu paše odstranjevat dlake, zato ni nič manj moški. Poraščenost (z izjemo las na glavi) je ena zadeva, ki jo evolucija še ni imela časa odstranit, ne služi pa v današnjem času čisto ničemur.
- Hoc est qui sumus -
Cervantes ::
Hehe, pričakovano.
OP ni vprašal, kaj mi menimo o moškosti.
Vprašal je za brivnik.
Vprašaj na Opera/balet.
OP ni vprašal, kaj mi menimo o moškosti.
Vprašal je za brivnik.
Vprašaj na Opera/balet.
bigbada ::
Vprašal sem za nasvet o nakupu brivnika za telo. Po prsih in trebuhu mi par dlak "štrli" tu pa tam... Čudno izgleda, niti ni enakomerno. Tako, da rabim nek brivnik da to odstranim. Pa za pod pazduho. Nekaj kar se da nastaviti da recimo skrajšam na določeno dolžino. Nočem si jih čisto odstraniti.
^^
^^
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri brivnik? (strani: 1 2 3 4 … 9 10 11 12 )Oddelek: Loža | 162679 (5760) | mancini |
» | Dlake na hrbtuOddelek: Loža | 9824 (8408) | Egidij88 |
» | Bradači, majčkeno pomoči (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 22903 (13781) | bajsibajsi |
» | Pretirana poraščenostOddelek: Loža | 6893 (4538) | BivšiUser2 |
» | Samo za moške (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 14780 (12002) | LordTado |