Forum » Kaj kupiti » Kobo Touch 2.0
Kobo Touch 2.0
clip ::
Pozdravljeni
Ima mogoče kdo zgoraj omenjeni e bralnik?
Plusi in minusi ?
Ali je morda kompatibilen z spletno knjižnico Biblus ?
Za vsako informacijo bom hvaležen.
lp
Ima mogoče kdo zgoraj omenjeni e bralnik?
Plusi in minusi ?
Ali je morda kompatibilen z spletno knjižnico Biblus ?
Za vsako informacijo bom hvaležen.
lp
Pozdrav od Clipa
yayo ::
Imel sem Kobo Aura 1, sedaj imam Aura H2O. Če govoriš o Biblosu se ne gre za kompatibilnost s knjižnico ampak s knjigami. Kolikor vem Biblos uporablja .epub format katerega Kobo bralniki podpirajo.
Imel sem Kobo Aura 1, sedaj imam Aura H2O. Če govoriš o Biblosu se ne gre za kompatibilnost s knjižnico ampak s knjigami. Kolikor vem Biblos uporablja .epub format katerega Kobo bralniki podpirajo.
Koliko sem čital si na Kindla ne moreš prenesti knjig s Biblosa, ker ima Amazon zaklenjeno le na svojo bazo.Govorim o izposoji in ne nakupu knjige.
Pozdrav od Clipa
Imaš Biblos temo v subforumu Sedem umetnosti, drugače za spravit ne-Kindle format na Kindle moraš v teoriji
prvo razbiti drm zaščito na izposojeni knjigi in potem .epub konvertirati v .mobi. Ampak ne vem kako je s tem trenutno, oziroma če je kaka nova verzija drm-ja, katere še niso uspeli razbiti, ker pač nimam potrebe po razbijanju zaščite. V glavnem izberi, ali Kindle ali Kobo, oziroma kak drug epub bralnik, obojega pač ne moreš imeti, razen če si tip osebe, ki več časa porabi za igračaknje s programi za konverzijo knjig kot za samo branje.
prvo razbiti drm zaščito na izposojeni knjigi in potem .epub konvertirati v .mobi. Ampak ne vem kako je s tem trenutno, oziroma če je kaka nova verzija drm-ja, katere še niso uspeli razbiti, ker pač nimam potrebe po razbijanju zaščite. V glavnem izberi, ali Kindle ali Kobo, oziroma kak drug epub bralnik, obojega pač ne moreš imeti, razen če si tip osebe, ki več časa porabi za igračaknje s programi za konverzijo knjig kot za samo branje.
Imaš Biblos temo v subforumu Sedem umetnosti, drugače za spravit ne-Kindle format na Kindle moraš v teoriji
Pazljivo preberi moje vprašanje....
Pozdrav od Clipa
nejcek74 ::
1. da
2. Par manjsih minusov:
- ene dvakrat mi je zastekal, pa sem moral naredit hard reset
- Kobe spletna knjižnica je se slabsa kot Amazonova, večkrat moram mutit s karticami z različnih držav da lahko kupim knjigo, ki jo iščem. Sploh je to zamudno početi direktno v bralniku. V resnici je 3x hitreje če poiščem torrent, odprem Calibre in uvozim.
- seveda bi lahko bilo listanje hitrejše, ampak to se mi zdi omejitve zaslona.
Plusi:
- oziroma vse ostalo deluje po pričakovanjih: baterija, osvetlitev, premikanje po knjigi, zaznamki, vgrajeni slovar
3. Za Kobe pise na Biblosu da je podprt.
A jaz sem dovolj pazljivo prebral tvoja vprasanja?
2. Par manjsih minusov:
- ene dvakrat mi je zastekal, pa sem moral naredit hard reset
- Kobe spletna knjižnica je se slabsa kot Amazonova, večkrat moram mutit s karticami z različnih držav da lahko kupim knjigo, ki jo iščem. Sploh je to zamudno početi direktno v bralniku. V resnici je 3x hitreje če poiščem torrent, odprem Calibre in uvozim.
- seveda bi lahko bilo listanje hitrejše, ampak to se mi zdi omejitve zaslona.
Plusi:
- oziroma vse ostalo deluje po pričakovanjih: baterija, osvetlitev, premikanje po knjigi, zaznamki, vgrajeni slovar
3. Za Kobe pise na Biblosu da je podprt.
A jaz sem dovolj pazljivo prebral tvoja vprasanja?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri e-bralnik? (strani: 1 2 3 4 … 15 16 17 18 )Oddelek: Kaj kupiti | 140889 (988) | krnekaj |
» | Kobo Clara in nalaganje z BiblosaOddelek: Mobilne tehnologije | 15307 (7796) | marko-mb |
» | Kobo HD Aura, Kindle Paperwhite, Tolino VisionOddelek: Kaj kupiti | 3285 (1456) | tikitoki |
» | e-bralnik ? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Kaj kupiti | 45193 (26493) | AgiZ |
» | V knjižnjici ni možna izposoja s KindlomOddelek: Loža | 4095 (3458) | estons |