Forum » Omrežja in internet » Na balkonu ne lovi ;-)
Na balkonu ne lovi ;-)
DocRob ::
Pozdravljeni. Imam en problem, oz. imam jih več ampak niso za javnost ;-)
Stanujam v bloku (stene iz betona), ker mi na balkonu ne lovi wifi sem si omislil ojačevalnik wifi-ja.
Maginon wlan ojacevalnik, ko s svoj brskalnik vnesem naslov IP 192.168... se ne zgodi nič, ojacevalnik je priklopljen, kabel povezan z compom, vse delam po navodilih, pa noče.
Naložene imam windows 7
Lp Robert,
Stanujam v bloku (stene iz betona), ker mi na balkonu ne lovi wifi sem si omislil ojačevalnik wifi-ja.
Maginon wlan ojacevalnik, ko s svoj brskalnik vnesem naslov IP 192.168... se ne zgodi nič, ojacevalnik je priklopljen, kabel povezan z compom, vse delam po navodilih, pa noče.
Naložene imam windows 7
Lp Robert,
dc10 ::
Najprej ga z lan kablom poveži na PC in skonfiguriraj, potem pa bo delal...pa pravilno moraš ob strani nastaviti način delovanja..
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ojačevalnik WiFI signala: katerega izbrati? (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 34552 (4391) | 135063 |
» | Ojačevalnik wifi signalaOddelek: Kaj kupiti | 18705 (6514) | Robert |
» | Zunanja solarna wifi "nadzorna" kameraOddelek: Kaj kupiti | 2049 (1646) | Konlov |
» | Dva bluetooth zvočnika ali eden?Oddelek: Zvok in slika | 6102 (5296) | Darko! |
» | Ojačanje oz. "podaljšanje" wifi signalaOddelek: Omrežja in internet | 3516 (3153) | Spajky |