Forum » Omrežja in internet » Poročilo o omrežju
Poročilo o omrežju
jonystar ::
Pozdravljeni!
Iščem kakšen omrežno poročilo kakšne večje firme, ker me zanima kaj mora tako poročilo vse vsebovati in kako izgleda. Vse kar najdem je kako lahko v Visiu ali kakšnem drugem programu narišem zadeve, tako, da več kot očitno nevem pod kaj naj iščem, zato bi prosil za malo pomoči, da najdem kar iščem.
Iščem kakšen omrežno poročilo kakšne večje firme, ker me zanima kaj mora tako poročilo vse vsebovati in kako izgleda. Vse kar najdem je kako lahko v Visiu ali kakšnem drugem programu narišem zadeve, tako, da več kot očitno nevem pod kaj naj iščem, zato bi prosil za malo pomoči, da najdem kar iščem.
SeMiNeSanja ::
Težko boš prišel do tovrstnih informacij, ker se gre za zelo občutljive zaupne podatke.
Poročil je tudi več vrst - od diagramov omrežja, pa vse do poročil o konfiguraciji routerjev, požarnih pregrad, switchev, strežnikov,....
Potem so ti še varnostna poročila,....
Vse skupaj je lahko cela gora podatkov - že samo poročilo o konfiguraciji moje požarne pregrade obsega 130 printanih strani...
Poročil je tudi več vrst - od diagramov omrežja, pa vse do poročil o konfiguraciji routerjev, požarnih pregrad, switchev, strežnikov,....
Potem so ti še varnostna poročila,....
Vse skupaj je lahko cela gora podatkov - že samo poročilo o konfiguraciji moje požarne pregrade obsega 130 printanih strani...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Normirani popoldanec, nezavezanec - letno poročilo howto?Oddelek: Loža | 1495 (1220) | Manchelo |
» | Wikileaks objavil poročila ameriškega kongresa, skupna vrednost milijarda dolarjevOddelek: Novice / NWO | 4281 (3402) | mjk |
» | ARRS dilemeOddelek: Znanost in tehnologija | 3313 (3077) | poweroff |
» | Na Wikileaks objavljen predlog multilateralnega sporazuma o intelektualni lastnini (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / NWO | 12796 (9643) | gzibret |
» | Prometna nesreča - oderuška odškodnina (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 8764 (8761) | BlackHole |