» »

Cofound.it / ICONOMI

Cofound.it / ICONOMI

««
«
1 / 13
»»

680x0 ::

Dnevnik: Nov rekord Slovencev v kriptosvetu: v dveh dneh do 13 milijonov evrov
SiOL: Slovenci z rekordno vsoto ustvarjajo prvi kriptosklad na svetu

Dve, kot kaže povezani "platformi", "podjetniških inkubator / platforma za množično financiranje" in "kriptovalutni sklad" sta po pisanju slovenskih medijev zbrali že preko 23 milijonov evrov v kriptovalutah in nakazilih v denarju, podjetje Iconomi pa ima že več kot 100 milijonov dolarjev tržne kapitalizacije. Po pisanju sodelujejo z eno od štirih navečjih računovodskih podjetij, Deloitte.

Cofound.it je po pisanju Dnevnika že prisoten na Švedskem, Taiwanu, Singapurju in Londonu, po kampanji pa nameravajo razširiti ekipo v Ljubljani in na Obali ter odpreti deset središč po vsem svetu. Do konca leta imajo namreč v načrtu še deset projektov, ki bodo zbirali sredstva v kriptovalutah, skupaj pa bo po njihovih ocenah zbranih več kot 50 milijonov sredstev, kar Cofound.it takoj uvršča med največje startup pospeševalnike v Evropi.

V ekipi je veliko Slovencev, Tim Zagar, Jani Valjavec, Ervin Kovac, Zenel Batagelj, Gregor Lah, Meta Vrhnjak, Anze Voje, Lan Filipic, Nejc Novak, v opisu nekaterih odlične reference, Erika Pogorelc je delala za Google in MIT, Jan Isakovic za IBM in Microsoft.

Po pisanju medijev gre za enega najbolj uspešnih slovenskih projektov v mednarodnem merilu, a tu se poraja vprašanje. Na njihovi strani piše da je ICONOMI "a fintech start-up company", na dnu strani pa, da vse pravice nosi družba ICONOMI Inc. Cofound.it o sebi večinoma govori kot o "platformi", v poslovnem načrtu pa pravi, da je "consulting company". Ni znano v kateri jurizdikciji naj bi bila družba ICONOMI registrirana, tega podatka na strani ni, eden od domnevnih ustanoviteljev pa na Redditu pravi da v St. Vincentu in Grenadinih, ki pa nima javnega registra, zato tega ni mogoče preveriti. ATVP v svojem mnenju pravi, da ICONOMI upravlja podjetje Cashila OOD s.r.o. s sedežem na Češkem in pojasnjuje, da skladno z evropsko zakonodajo v EU in Republiki Slovenji lahko upravljata (alternativni) investicijski sklad samo družba za upravljanje in upravljavec alternativnih investicijskih skladov, ki imata za to ustrezna dovoljenja in sta podvržena nadzoru regulatorja.

Kot potencialni investitor v Cofound.it in ICONOMI bi si rad odgovoril na nekaj vprašanj, zato vas prosim za pomoč.

  1. So številke, ki sta jih objavilo Dnevnik (Cofound.it zbral 13 milijonov kapitala) in SiOL (kapitalazacija ICONOMI presega 100 milijonov)
    preverljivi? Sta jih medija preverila pred objavo?

  2. S katerim podjetjem kot investitor v Cofound.it ali ICONOMI podpišem pogodbo? Kje je sedež tega podjetja in pod katero jurisdikcijo spada?

  3. Ali lahko, glede na mnenje ATVPja, kot rezident Slovenije legalno investiram v ICONOMI?

  4. Po kateri zakonodaji ICONOMI jamči za moj vložek?

  5. Po kateri zakonodaji je določeno, kako ICONOMI lahko ravna z mojim vložkom? Ga lahko porabi za svoje tekoče poslovanje?

  6. Kaj se zgodi z mojim vložkom, če gre ICONOMI v stečaj? Kje se vodi stečajni postopek, kakšne so pravice vlagateljev?

  7. Kako so zgoraj omenjena imena, ki so objavljena v novicah in na straneh Cofound.it in ICONOMI legalno povezana s podjetjem? Kdo je odgovoren za poslovanje podjetja?

  8. Katera jurisdikcija raziskuje potencialno tatvino zbranih sredstev?

  9. Je kdo od poimensko navedenih kazensko odgovoren v primeru, da pride do tatvine zbranih sredstev?

  10. Zakaj vlaganje ni dovoljeno državljanom ZDA?

  11. Kakšna je vloga Deloitte, so izdali kakšno pravno/računovodsko mnenje o ICONOMI?

  12. So Slovenci, povezani s projektoma verodostojni? Jih kdo pozna, pozna njihovo preteklo delo, lahko pove kaj o njihovi etičnosti?



Tiste, ki že vlagajo v omenjena projekta prosim za "insiderske" odgovore na ta vprašanja. Zgodbe o vaših donosih me ne zanimajo, grafi vrednosti ICONOMI produktov so na njihovi strani, bolj me zanima s kom ste podpisali pogodbo, na kateri račun ste (tisti, ki ste nakazali EUR ali USD) nakazali denar, ipd.

Prosim, da se v temi osredotočite izključno na verodostojnost Cofound.it in ICONOMI s stališča potencialnega investitorja, debate o smiselnosti investicij v kriptovalute, oz. predvidevanja gibanja vrednosti kriptovalut so na tem forumu že v teku v drugih temah.

ivanuscha ::

Vložiš tako, da se prijaviš na kraken.com in kupiš njihove ICN tokene.
Sicer pa si postavil nekaj dobrih vprašanj...

dreta ::

Prijavi se na njihov slack in tam direkt vprasaj.

Pa tudi tu je veliko ze odgovorjenega

https://bitcointalk.org/index.php?topic...

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: dreta ()

BuDi79 ::

Širši (nestrokovni) javnosti je nedvomno najbolj znan član Iconomija Zanel Batagelj...

Zenel Batagelj, partner v družbi Valicon, prejemnik stanovske nagrade Slovenske oglaševalske zbornice.
Raziskovalec, analitik, poznavalec potrošniških navad, kulture ter socialnega in ekonomskega okolja.

en redkih, ki je s svojo agencijo javno napovedoval zmago Trumpa, brexit in nekatere dejanske izide referendumov, ki so jih sicer msm v svojih napovedih kazali drugače.

http://4d.rtvslo.si/arhiv/nedeljski-gos...

dronyx ::

Obstajajo kriptodenarnice, ki nikoli niso bile izpostavljene internetu in so shranjene 'offline'


Si sploh ne predstavljam kaj konkretno naj bi ti kripto skladi počeli? Če bodo za klasičen denar (evre, USD...) kupili kriptovalute in to potem hranili "offline" (ali "online") bodo s tem del kriptovalut v bistvu umaknili iz obtoka, tako da ne morejo več opravljati neke menjalne funkcije. Ideja je morda na prvi pogled celo super, saj ob omejenem številu enot posamezne kriptovalute bi teoretično morala vrednost potem tem bolj rasti, čim več enot bo na ta način parkirano v "skladu". Ampak od tu dalje pa meni logika odpove. Če recimo vzamemo, da bo nekega dne v skladu parkiranih 99% enot neke kriptovalute bo takrat sicer vrednost enote lahko zelo visoka (ker boš težko našel kupca za še proste enote kriptovalute) in s tem posledično tudi vrednost kriptosklada, ampak potem bo nekdo ugotovil, da taka kriptovaluta svoje menjalne funkcije ne opravlja več in bo potrebno najti kaj drugega.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: dronyx ()

DeeJay ::

Prevedi vprašanja v angleščino in jih vprašaj na redditu.
Bojim pa se, da preden boš zadovoljen z vsemi temi vprašanji, bo ICONOMI mel že 500 miljonsko tržno kapitalizacijo.

gruntfürmich ::

zanimiva zadeva, če bo zadeva zalaufala po ciljih, ampak seveda bo za kupit ko se balon poleže. zdaj je vse pregreto in halucinira...
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...

Tody ::

Prijetno branje ti želim :)

https://www.iconomi.net/assets/ICONOMI-...

gruntfürmich ::

nimam časa in volje za take neumnosti brat.
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...

Tody ::

Potem ne sprašuj zgornjih vprašanj :) Na skoraj vsa vprašanja so odgovorili tko da kak google ali dva odgovori na večino, tudi predstavljeni so na spletni strani, lahko pogledaš kdo je kaj in jih potem googlaš, lahko najdeš tudi njihove prejšne projekte, ali lahko pridobš 10 mio v enem mescu če si goljuf nevem... ampak če bi bilo tako easy potem bi seveda vsi to delali.

Če te je strah dajat denar v nekaj kar ne poznaš, ne dajat denarja notr, če misliš dat 10.000 eur potem bo pa market padu, niso oni krivi, kriv si ti :)

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Tody ()

gruntfürmich ::

koliko greva stavit da bo zadeva čez 1 leto na 1/10 vrednosti im manj?
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...

680x0 ::

dreta je izjavil:

Prijavi se na njihov slack in tam direkt vprasaj.

Gre za pomembna vprašanja o varstvu vlagateljev in njihovih sredstev, zato iščem predvsem "uradne" vire, ne izpiske raznih IRCev in Slaskov.

dreta je izjavil:


Pa tudi tu je veliko ze odgovorjenega
https://bitcointalk.org/index.php?topic...

Tako Bitcointalk kot Reddit sem o ICONOMIju prebral praktično vse kar je napisano, vendar odgovorov na zgornja vprašanja nisem zasledil, zato sem tudi poprosil za pomoč.

Tody je izjavil:

Prijetno branje ti želim :)

https://www.iconomi.net/assets/ICONOMI-...


Hvala, vendar mi omenjeni dokument ne odgovarja na nobeno od zgoraj zastavlenjih vprašanj. Navaja, da ICONOMI ne odgovarja za nobeno izkubo ali krajo vloženih sredstev, torej se ne čutijo odgovorne za katerakoli sredstva, ki jim jih kot investitor zaupam:
You understand that Digital Assets, DAAs, the Platform, blockchain technology, the Ethereum protocol, Ether and other associated and related technologies are new and untested and outside of Iconomi's exclusive control and adverse changes in market forces or the technology, broadly construed, will excuse Iconomi's performance under this agreement.

In addition to the above, you also acknowledge that you have been warned of the following risks, associated with the Website, the Platform, DAAs and other products offered thereto.

There is a risk that the Platform and DAAs may unintentionally include weaknesses or bugs in the source code interfering with the use of or causing the loss of DAAs and other Digital Assets.


Takšni ToS jih ne odvezujejo kazenske odgovornosti v katerikoli resni jurisdikciji, naj spomnim da je podobne ToS imel tudi MtGox, ki pa je bilo podjetje registrirano na Japonskem, je po kraji 800.000 BTC (danes 2 milijardi EUR) šlo v stečaj po japonski zakonodaji in je bila proti njemu in odgovornim osebam sprožena preiskava. Ustanovitelj Mark Karpeles je bil na Japonskem aretiran in je trenutno v postopku, obsojen je bil v Franciji, iščejo pa ga tudi ZDA.

Kar me vrne k 2. vprašanju - kje je registrirano podjetje Iconomi Inc.? V njihovem ToS piše
"Iconomi" means Iconomi Inc.
nikjer pa ne omenjajo sedeža podjetja in drugih povezanih podatkov.

Tody je izjavil:

Potem ne sprašuj zgornjih vprašanj :) Na skoraj vsa vprašanja so odgovorili tko da kak google ali dva odgovori na večino, tudi predstavljeni so na spletni strani

Prebrskal sem celotno spletno stran, prav tako googlal, vendar nisem našel odgovorov na moja vprašanja. Me lahko usmeriš na konkretne povezave, ki odgovarjajo na ta vprašanja?

Tody je izjavil:

lahko pogledaš kdo je kaj in jih potem googlaš, lahko najdeš tudi njihove prejšne projekte, ali lahko pridobš 10 mio v enem mescu če si goljuf nevem...

Lahko, seveda.... Bogdan Pušnik, eden od pionirjev borze v Sloveniji je imel za seboj kopico referenčnih projektov, potem pa je vlagatelje v projektu Zlati procent opetnajstil za več kot 20 milijonov evrov. In pa zgoraj omenjeni MtGox, 2 milijardi evrov sta izginili neznano kam. Ali pa Sitetalk, še en slovenski projekt, ki je zbral in izgubil milijone, medtem ko je tisoče gostil na začetni zabavi v hali Tivoli. Pa Bernie Madoff, itd., itn.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: 680x0 ()

Tody ::

Jah, tvoj denar je. Iz mojih 70 eur so naredil 800. Tudi ce jutri propadejo se ne bom dolgo sekiral. Ali bi dal zivljenske prihranke k njim? V smislu pokojninskega sklada sigurno ne. Za 5 letno spekulacijo. Ja seveda

DeeJay ::

C=64 bolš, da se držiš stare ekonomije, ker nova več kot očitno še ni dovolj zrela zate.
Rizik je velik in s tem tudi donosi. Če ti je prevelik, pač ne vlagaš in imaš denar doma v zokni ali pa varno na NLBju.
Trenutno je še tolk bolj rizično, ker smo se v parih mesecih napihnili za več 1000%, sam noben ne upa napovedat a bo počlo, al pa je to šele začetek.
Iconomi ICN token smo dobili v ICOtu za 0.13$, dans je 2$ in raste.... do kam in kolk časa še, pa noben ne ve.
Lahko, da čez noč pade na 1 cent ... tega se čist zavedam, vendar sem pripravljen to reskirat.

Nategov v ICOtih je ogromno, zato se treba full pozanimat preden se kam vlaga.
Za ICONOMI sem prepričan, da niso nateguni, ker je to dejansko en redkih projektov, ki dejansko dela, se razvija in prikazuje rezultate.
Če pa delajo SCAM na dolgi rok, pol pa kapo dol, ker bodo pobral res ogromne denarje.

perci ::

A se da te ICN-je kupit tudi z EUR? Ali samo z BTC/ETH?

K0l1br1 ::

Na borzi, ki sicer še nima nekega volumna, vidim, da se da: https://bitsane.com/exchange/icn-eur

DeeJay ::

perci je izjavil:

A se da te ICN-je kupit tudi z EUR? Ali samo z BTC/ETH?

Nakažeš EUR na Kraken, kupiš ETH ali BTC in zamenjaš v ICN. Ostalim borzam, kjer se trenutno še trguje ICN ne zaupam.

perci ::

Na k mi gre, da mi kraken ze 3 tedne dela verifikacijo za tier 1 in 2, tko da ne morem uporabljati fiat.

buttcrack ::

na kraken sem se registriral 26.5., 3 dni nazaj so mi šele verificirali tier 1. T2 bom pa verjetno dočakal ob poku :)

FrRoSt ::

DeeJay je izjavil:

perci je izjavil:

A se da te ICN-je kupit tudi z EUR? Ali samo z BTC/ETH?


Nakažeš EUR na Kraken, kupiš ETH ali BTC in zamenjaš v ICN. Ostalim borzam, kjer se trenutno še trguje ICN ne zaupam.


Ne vem, če je PAMETNO vlagati kakeršenkoli količine REALNEGA DENARJA, za katerega ti je čisto vseeno, če ga vržeš tudi čez okno.

Nekaj drugega je, če že imaš kriptovalute. Ali si jih prirudaruil.

Za enkrat gre samo za kriptovalute in ni nujno, da bo kakšen konkreten iztržek v realnem denarju.

Tudi kakšna Ponzzijeva shema ni čisto izključena.

lol :)

Zgodovina sprememb…

  • predlagalo izbris: dreta ()

</head> ::

Izognite se Krakena, če se lahko.

perci ::

Ker?

</head> ::

Ker so über nesposobni in počasni. Počasnost jim še odpustim, ker je trenutno res velik naval na exchange.

Za občutek:
https://www.reddit.com/r/BitcoinMarkets...
https://www.reddit.com/r/BitcoinMarkets...

Vedno, ko je malo več akcije, jim trgovanje počepne.

Tody ::

To sam ti misliš da jim ;)

Tody ::

no ti tega nisi napisal...

gruntfürmich ::

ravno sem se spomnil (šele sedaj, ker nimam z nobeno to zadevo neposrednih izkušenj, samo z bitcoinom) da je ICO - ponujanje coinov čisto enaka zadeva kot smo ji bili priča pred leti ko se je rudarilo nove coine raznoraznih valut, amapak s to razliko, da se sedaj ponujajo koini za denar v starih časih si pač po navadi rudaril coine za novo kripto valuto. ampak sedaj popušiš denar, učasih pa samo elektriko... je pa popolnoma isti krog zadev, imho.
taktika pump & dump; nategni - pobegni... čimprej vnovčite dobiček in pozabite
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...

Zgodovina sprememb…

perci ::

FrRoSt, relax, jst mečem stran samo denar, ki ga ne potrebujem.

dronyx ::

perci je izjavil:

FrRoSt, relax, jst mečem stran samo denar, ki ga ne potrebujem.

Še boljša varjanta je da mečeš stran denar drugih. V tem primeru moraš pa ustanovit sklad ali kaj podobnega.

680x0 ::

DeeJay je izjavil:

C=64 bolš, da se držiš stare ekonomije, ker nova več kot očitno še ni dovolj zrela zate.
Rizik je velik in s tem tudi donosi. Če ti je prevelik, pač ne vlagaš in imaš denar doma v zokni ali pa varno na NLBju.


Wikipedija:
The new economy is the result of the transition from a manufacturing-based economy to a service-based economy. This particular use of the term was popular during the dot-com bubble of the late 1990s. The high growth, low inflation and high employment of this period led to overly optimistic predictions and many flawed business plans.


Nisi dovolj podrobno prebral mojih vprašanj, ki niso vezana na rizičnost vlaganja v kriptovalute ali nove startupe.

Moja vprašanja so vezana na rizičnost poslovanja s subjektom, ki pravno ne obstaja. To pa je nekaj, kar bi moralo upravičeno skrbeti vse vlagatelje v "novo ekonomijo". Poznavanje subjekta s katerim posluješ in mu zaupaš svoj denar je osnova vsakega posla od pamtiveka dalje in ni nobenega razloga, da bi bila nova, stara ali katera koli druga ekonomija v tem karkoli drugačna.

Znano mi je, da kriptovalute v marsikaterem delu še niso zakonsko pokrite in je že s tega stališča varovanje strank v poslovnem odnosu omejeno, ampak ostala podjetja tudi v tej "novi ekonomiji" kriptovalut so registrirana. Bitstamp Ltd. npr. je registriran, ve se kje, ve se kdo je odgovorna oseba in v kateri jurisdikciji se rešujejo morebitni spori.

Ponavljam. Namen te teme ni v tem, da debatiramo o tem, kdo ima jajca za vlaganje v kriptovalute in kdo ne. To je odločitev vsakega posameznika in o tem lahko še naprej debatiramo v tej temi.

Namen te teme je izključno v tem, da zberemo informacije kdo so ICONOMI oz. Cofound.it, s kom kot vlagatelj podpišem pogodbo, kaj se dogaja z mojimi sredstvi in katera jurisdikcija bo poskrbela, da gredo v primeru kraje odgovorni pred sodišče.

Ti, kot racionalni vlagatelj v ta projekt bi moral biti prvi zainteresiran, da izveš vse pravne podrobnosti, saj gre za varovanje tvojih sredstev. Vlagatelj v rizična področja si vedno prizadeva za to, da pridobi čim več informacij o področju vlaganja. Vlagatelj, ki si ne želi izvedeti informacij o področju v katerega vlaga ni racionalen ampak zaslepljen. Dejstvo, da ne veš komu si zaupal svoja sredstva v nobenem smislu ne zvišuje vrednosti ali zmanjšuje tveganje tvoje investicije.

DeeJay je izjavil:

Če pa delajo SCAM na dolgi rok, pol pa kapo dol, ker bodo pobral res ogromne denarje.


Bernie Madoff je vodil Bernard L. Madoff Investment Securities LLC dolgih 48 let, predno se je razkrilo, da je vlagatelje oropal za 64.8 milijard dolarjev. Ja, menda je med zaporniki izredno spoštovan, med vlagatelji pa, razumljivo, bistveno manj.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: 680x0 ()

CryptoMan ::

@C=64

Koliko pa nameravaš investirat, glede na to, da se tako poglabljaš v zadevo?

P.s.
Če bo vse propadlo ti vsaj ne bo treba še 5x plačevat za reševanje. :)

680x0 ::

CryptoMan je izjavil:

@C=64Koliko pa nameravaš investirat, glede na to, da se tako poglabljaš v zadevo?

Za rizične investicije imam trenutno na voljo cca 9.000 EUR. Zame bistveno vprašanje pri tem vložku ni kako bom preživel, če naložba pade za 50%. Bistveno je vprašanje ali bodo ustanovitelji sklada nato zbežali s preostalimi 50%, ali pa bom imel možnost razmislit, ali želim še vedno držat pozicijo, ali pa bi raje pozicijo zaprl in preostanek preusmeril drugam.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: 680x0 ()

Zeitgeist ::

jaz mislim da je za vstop v iconomi ze malo pozno za "rizicne" vlozke kapitala. ker nekih vlkih variacij v ceni vec nebo-itak je vse hypano v nebo trenutno(vsaj pri projektih, ki niso vec v zacetni fazi delovanja). mogoče pa se motim who knows :D

pri rizicnem investiranju jaz raje iscem projekte, ki so res v zacetni fazi in so obetavni. in kjer lahko dejansko zasluzis veckratnike vlozenega denarja. poglej si quantum npr. tri dni po zacetku trgovanja na livecoin, kjer je promet zelo majhen je cena kovancev pri trikratniku vlozenega. pa je projekt v zacetni fazi. pricakuje pa se da bo cena v naslednjih mesecih narasla za desetkratnik(ko preidejo te zacetne postICO faze), trenutne cene.


my five cents :)

dreta ::

Ceprav sem bil od zacetka skepticen, sem jih kupil po 15centov.
Zelo zadovoljen danes. Nekod je rekel: ce so lahko shit kojni vrendni 10$ zakaj ICN nebi bil. Jaz sem za.

FrRoSt ::

680x0 je izjavil:

CryptoMan je izjavil:

@C=64Koliko pa nameravaš investirat, glede na to, da se tako poglabljaš v zadevo?

Za rizične investicije imam trenutno na voljo cca 9.000 EUR. Zame bistveno vprašanje pri tem vložku ni kako bom preživel, če naložba pade za 50%. Bistveno je vprašanje ali bodo ustanovitelji sklada nato zbežali s preostalimi 50%, ali pa bom imel možnost razmislit, ali želim še vedno držat pozicijo, ali pa bi raje pozicijo zaprl in preostanek preusmeril drugam.


Vsoto misliš investirati v € gotovini ali gre samo za protivsoto, ki kotira v kripto valutah?

sarma832 ::

FrRoSt je izjavil:

680x0 je izjavil:

CryptoMan je izjavil:

@C=64Koliko pa nameravaš investirat, glede na to, da se tako poglabljaš v zadevo?

Za rizične investicije imam trenutno na voljo cca 9.000 EUR. Zame bistveno vprašanje pri tem vložku ni kako bom preživel, če naložba pade za 50%. Bistveno je vprašanje ali bodo ustanovitelji sklada nato zbežali s preostalimi 50%, ali pa bom imel možnost razmislit, ali želim še vedno držat pozicijo, ali pa bi raje pozicijo zaprl in preostanek preusmeril drugam.


Vsoto misliš investirati v € gotovini ali gre samo za protivsoto, ki kotira v kripto valutah?

Smešni ste. Praktično ni razlike če ima € v gotovini ali v kriptovaluti, ki je likvidna.

svinja ::

gruntfürmich je izjavil:

koliko greva stavit da bo zadeva čez 1 leto na 1/10 vrednosti im manj?


pepčki trobijo isto že skoraj deset let, pa ni blo ne

680x0 ::

ICONIMI so bili kot kaže žrtev Parity Multisig bug-a. "White hat" napadalci naj bi jim na varno odtujili za 26 milijonov evrov ICNjev, več trenutno ni znano, je pa zanimiva trditev ICONIMIja, da so sredstva na varnem, kljub temu, da so v rokah tretje, zaenkrat še neznane osebe.

https://www.reddit.com/r/ICONOMI/commen...

DeeJay ::

Glede na objavo Etherscana, zgleda da so res na varnem:
https://etherscan.io/address/0x1dba1131...

111111111111 ::

680x0 je izjavil:


Gre za pomembna vprašanja o varstvu vlagateljev in njihovih sredstev, zato iščem predvsem "uradne" vire, ne izpiske raznih IRCev in Slaskov.

In vire iščeš na javnem forumu in pričakuješ celo relevantne informacije.

DeeJay ::

Q2 finančni report je zunej:
https://medium.com/iconominet/iconomi-f...

Pokupli in zažgali so skorej 100.000 ICN tokenov.
Kaj to pomeni pa dobr razloži tale model na redditu :)
https://www.reddit.com/r/ICONOMI/commen...

Še dva dni do otvoritve platforme.

Tody ::

Get them while they are hot :)

DeeJay ::

Platforma uradno odprta. Lahko začnete investirat v prvi Crypto INDEX sklad.
https://medium.com/iconominet/iconomi-p...
https://www.iconomi.net/dashboard/#/pag...

Tody ::

Ne držat sape za tier 2 :D

DeeJay ::

ICONOMI Mesečni Report Julij 2017
https://medium.com/iconominet/iconomi-m...

Tody ::

Me prov zanima če se bo iconomie dvignil še kaj... Zdaj že nekaj časa stagnira okoli 3 USD

DeeJay ::

DeeJay ::

Če mate kaka posebna vprašanje glede ICONOMI, je tu mesečni Reddit Ask Me Anything za avgust 2017
https://www.reddit.com/r/ICONOMI/commen...

Bezukhoff ::

Torej, kako kupim zdajle te ICOte?

Najprej bitcoin, potem pa naredim deposit na iconomi platformi?

DeeJay ::

Bezukhoff je izjavil:

Torej, kako kupim zdajle te ICOte?

Najprej bitcoin, potem pa naredim deposit na iconomi platformi?


Misliš ICN? To lahko kupiš na menjalnici Kraken.com
Če hočeš pa vložit v INDEX sklad, pa nakažeš BTC ali ETH na iconomi.net platformo in tam vplačaš v sklad.

Tody ::

Mogoče kdo od slovenskih lastnikov bere tole...

Fantje tole je katastrofa ratal. Vaša platforma je nehala sprejemat moj 2F kodo. Piše bad attempt, prebral vaš FAQ in naredil kar piše ni pomagalo.

Kontaktiram support in najprej napišejo da naj grem na vaš FAQ, potem ko jim napišem da sem že hočejo eno verifikacijo od mene. Seveda čez vikend se ne dela....

Potem se ta ticket zapre in odpre novega (pojma nimam zakaj).

Zdaj od mene zahtevate kater level sem bil in naj vam dam podatke o eni moji transakciji z vami. A resno?? Kopirat si morem transakcije z vami? Ali si vi zapomnete datum in znesek in uro kdaj ste šli v štacuno in kupil kilo kruha? FUCK NE zato mate spletno banko...

Poleg tega bebasto sprašujete MENE zakaj nehala vaša F2 delovati... Jest sem vaš JEBENI uporabnik ne pa strokovnjak zakaj vam je 2F nehala delovat...

Resno razmišljam, ko dobim dostop da skenslam vse skupaj...
««
«
1 / 13
»»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kripto začetek (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Kriptovalute in blockchain
13528297 (10445) Mato989
»

Alternativne kriptovalute (Altcoin-i) (strani: 1 2 3 488 89 90 91 )

Oddelek: Kriptovalute in blockchain
4505858346 (219836) Machete
»

25 milijard dolarjev v 30 dneh. Je na trgu kripovalut balon? (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Kriptovalute
9531605 (25373) sniff

Debata o Ethereumu

Oddelek: Loža
4611318 (8996) Tilen

Več podobnih tem