Forum » Pomoč in nasveti » Odpiranje oken
Odpiranje oken
kecip ::
Pozdravljani!
Opazil sem, da se mi vsake toliko časa odpre eno okno in se še v isti sekundi zapre. Čas je res zelo zelo mali. Kot da bi se nekdo prijavljal preko drugega računalnika. Je to mogoče, da sem fasal kaki virus in je lepo nekdo na mojem računalniku?
Opazil sem, da se mi vsake toliko časa odpre eno okno in se še v isti sekundi zapre. Čas je res zelo zelo mali. Kot da bi se nekdo prijavljal preko drugega računalnika. Je to mogoče, da sem fasal kaki virus in je lepo nekdo na mojem računalniku?
GupeM ::
Na vsake koliko časa?
Če je zelo redko (1x na par dni) in imaš Windows 10 z Ubuntu bashom, ta včasih preveri za posodobitve, tako da se odpre ter nazaj zapre.
Če je zelo redko (1x na par dni) in imaš Windows 10 z Ubuntu bashom, ta včasih preveri za posodobitve, tako da se odpre ter nazaj zapre.
kecip ::
Dnevno parkrat, zdaj časovno nebi vedel, računalnik uporabljam recimo 2-3 ure dnevno in takrat se vsaj 2x odpre.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Napaka v worduOddelek: Programska oprema | 1351 (977) | sallchy |
» | Odseki v worduOddelek: Programska oprema | 9323 (2499) | Galaxy |
» | Word 2003 - stalno logo na kuverti - spremeba template ?Oddelek: Programska oprema | 3208 (3065) | solo5 |
» | Word alternativa-akademska uporabaOddelek: Programska oprema | 1380 (1070) | Moivre |
» | geslaOddelek: Pomoč in nasveti | 907 (907) | MihaFirst |