Forum » Pomoč in nasveti » TV komunikatorji s časovnimi funkcijami
TV komunikatorji s časovnimi funkcijami
jedateruk ::
Vem,da to ne spada sem, ampak ne najdem pravega oddelka. Moderator, premakni to, če spada to kam drugam.
Jaz imam amis trojni paket. Še prejšnji teden sem lahko pri posnetkih izbral, za koliko minut grem lahko nazaj ali naprej. Sedaj, ko je simobil postal A1, se mi je komunikator avtomatsko predelal in lahko pritisnem samo za na hitro naprej ali nazaj. In to mi je zelo slabo.
Zanima me, če obstaja kak ponudnik trojčkov, ki ima tako, kot sem vajen - da bi lahko šel v posnetkih naprej ali nazaj za želeno št. minut.
Jaz imam amis trojni paket. Še prejšnji teden sem lahko pri posnetkih izbral, za koliko minut grem lahko nazaj ali naprej. Sedaj, ko je simobil postal A1, se mi je komunikator avtomatsko predelal in lahko pritisnem samo za na hitro naprej ali nazaj. In to mi je zelo slabo.
Zanima me, če obstaja kak ponudnik trojčkov, ki ima tako, kot sem vajen - da bi lahko šel v posnetkih naprej ali nazaj za želeno št. minut.
Invictus ::
T-2, če imaš doplačan časovni zamik.
Gre 3 dni nazaj. Naprej ne gre , ker to ni več potem zamik...
Gre 3 dni nazaj. Naprej ne gre , ker to ni več potem zamik...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."
http://goo.gl/2YuS2x
http://goo.gl/2YuS2x
ToniT ::
Na Siol-u dela to tako, da če pritisneš puščico levo ali desno, skače po nekaj minut naprej ali nazaj.
jedateruk ::
Saj sem pogruntal, da če pritisnem OK in potem puščico levo ali desno, vidim, da gre 5 minut nazaj ali naprej. Zgleda, da ni nikogar več, da bi se bolj natančno izbiralo število minut.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: jedateruk ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | KinectOddelek: Konzole | 5498 (1263) | acookook |
⊘ | Če nisi MOTORIČNI DEBIL, je NEMOGOČE da te pri prečkanju ceste zbije avtoOddelek: Loža | 3901 (3423) | Samael |
» | Vožnja po prednostni in uporaba smernikov (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Na cesti | 40856 (38666) | kiFni |
» | WD tv Live podnapisi težaveOddelek: Zvok in slika | 1588 (1360) | pinctinc |
» | kodiranje in dekodiranjeOddelek: Programiranje | 2571 (2083) | snow |