Forum » Mobilne tehnologije » A1 ima nov grafični TV vmesnik
A1 ima nov grafični TV vmesnik
kitewing ::
Vam je všeč nov grafični vmesnik?
Osebno se mi zdi korak nazaj. Več pritiskanja po dalaniskem upravljalniku in manj pregledno izbiranje. Upam, da naredijo kmalu upgrade.
Osebno se mi zdi korak nazaj. Več pritiskanja po dalaniskem upravljalniku in manj pregledno izbiranje. Upam, da naredijo kmalu upgrade.
d4vid ::
Na katerih sprejemnikih? Sam mam tastare albise. Moram pogledat ce sem dobil posodobitev.
PS: Lahko kako sliko vmesnika?
PS: Lahko kako sliko vmesnika?
Main PC: HP Z240 | i5-7400 | 32 GB ram
Homelab: HP DL380g9 | Xeon E5-2680 | 192 GB ram
Homelab: HP DL380g9 | Xeon E5-2680 | 192 GB ram
Zgodovina sprememb…
- spremenil: d4vid ()
Djuro ::
Meni je slabši in bistveno manj pregleden.
V bistvu mi je bil od T2 še najboljši od vseh (siol, t2, amis).
V bistvu mi je bil od T2 še najboljši od vseh (siol, t2, amis).
kuvanasarma ::
Tak vmesnik ima tudi telemach! Že odkar je digitalna televizija. Ko se ga navadiš je fleten :)
Besna Glista ::
Tukaj pa T-2 še vedno pelje scat vse po vrsti. Škoda, da imajo vedno znova probleme s pravicami, drugače jim kar se TV-ja tiče nihče ne bi mogel priti niti blizu...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | A1 Kombo M (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Omrežja in internet | 82924 (25329) | Tilen |
» | Kateri Trojček vzeti? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 12252 (9111) | Daliborg |
» | Kako ste zadovoljni z a1 kombo paketom (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 17566 (13211) | GucciSLO |
» | Kateri "provider" digitalne TV ima najboljši vmesnik?Oddelek: Omrežja in internet | 4373 (3410) | ProGo |
» | Pet let stara tožba T-2 proti Telekomu dočakala prvi narok (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Tožbe | 22705 (19276) | xerian |