» »

Poletno delo za samouka

Poletno delo za samouka

techovec ::

Poletje se bliža in gledam, da bi kaj zaslužil. Zanima me, če se najde poletno delo za mladoletnega samouka? Z "samoukom" mislim samouk programiranja in vsega povezanega z računalništvom (Javascript, Python, Css, Html, sestavljanje računalnika, etc..). Kakor gledam po študentskem servisu, moraš za programiranje(c++, Python, razni frameworki) imeti narejen faks, česar na žalost nimam. Pripravljen sem delati tudi, kaj drugega, kot delo z računalniki, saj sem verjetno preveč optimističen, ko mislim da bom lahko zapravljal čas z prsti na tipkovnici. Rad bi si le pridobil izkušnje iz kakšnega bolj računalniško usmerjenega podjetja, pa če moram večino časa prepisovati dokumente v excel in morda kaj malega zaslužil zraven, če bi to šlo. Delo v skladišču, bi bila tako zadnja opcija. Zanima me torej, ali se da dobiti kaj takega ali sem preveč optimističen?
Lepa hvala!
  • spremenilo: techovec ()

OrkAA ::

Zagotovo boš lahko kaj našel, če boš le dovolj na široko povprašal. Za programiranje faks ni potreben, zato se brez problema lahko prijaviš na oglase, ki jih vidiš.

Jaz bi na tvojem mestu povprašal v slovenski facebook grupi za development - https://www.facebook.com/groups/2728125...

Pač napišeš nekaj o sebi, kaj znaš, kaj iščeš in upaš, da bo kdo našel mesto zate.

Lahko se oglasiš tudi na ircu - slo-tech ima svoj kanal. Jaz sem ravno tam spoznal ljudi, ki so mi omogočili zaštartat mojo kariero več kot desetletje nazaj.

Server: irc.sioff.net
Kanal: #slo-tech

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: OrkAA ()

techovec ::

Nekaj časa že gledam po študentskem servisu za oglasi pa vidim da je zelo malo primernih. Je morda kdo že preizkusil tako, da bi se sam ponudil računalniško usmerjenem podjetju, za bolj "črnogorska" dela in bi si tako pridobil izkušnje tam. To deluje?

OrkAA ::

Deluje. Več mailov kot boš napisal, več sreče boš imel. Se ti pa izplača že na začetku poiskati podjetje, ki je znano po dobrih "praksah", ker boš lažje in hitreje napredoval.

IQ Veverica ::

OP, mi lahko napišeš na ZS, kaj znaš, kaj si naredil v zvezi s programiranjem, itd. Slo-tech je namreč tako brilijanten da osebkom kot sem jaz ne pusti pisati zasebnih sporočil. Lahko tudi pošlješ mail, pa se zmeniva.

Mogoče imam delo zate, ampak kot rečeno rabim prej nekaj informacij.

P.S Ne seri s kakimi faksi. Kar gledam jaz je znanje posameznika in njegova volja do dela. Po izkušnjah sodeč jih 95% tistih, ki so naredili faks slabše opravi delo (verjetno tudi zaradi samega egota - imam papir, sedaj sem jaki car), zato se jih praviloma izogibam.
Veveričev kotiček blaznih slotehovih idej:
https://www.facebook.com/So%C4%8Dne-slotehove-izjave-186246118552373/

Zgodovina sprememb…



Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Punca -> Tehnik računalništva, Vegova LJ (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Šola
12931418 (25079) x128
»

A se je možno samostojno naučit programiranja? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Programiranje
14933386 (29480) darkkk
»

Ali rabim faks ali je dovolj da se sam naucim programirat? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Šola
10525124 (21017) NeMeTko
»

Programer brez diplome - je težko najti šiht?

Oddelek: Loža
404161 (1117) hruske
»

učenje c++, ali pascala, ali pa delphija (strani: 1 2 )

Oddelek: Programiranje
935876 (4865) Brilko

Več podobnih tem