» »

A1- prekinitev naročniškega razmerja

A1- prekinitev naročniškega razmerja

anjaanjaanja ::

Pozdravljeni, ali kdo ve, če lahko prekinem naročniško razmerje zaradi spremembe splošnih pogojev.
Se pravi brez odpovednega roka, brez plačila stroškov prekinitve naročniškega razmerja in brez pogodbenih kazni, na podlagi tega: https://www.a1.si/pomoc-in-informacije/...

Ko sem klicala na njihovo številko, je bilo rečeno, da moram plačati 10 EUR za prekinitev razmerja oz. 5 EUR če prenesem številko drugam.

Ko sem bila v njihovi poslovalnici pa je bilo rečeno, da moram plačati 10 EUR za prekinitev in 5 EUR za prenos številke.

Ali se kdo bolj spozna na to? Ali lahko do 20. maja prekinem brez stroškov plačila (se pravi, da plačam samo 5 EUR za prenos št.) ali ne?

Sem pa vezana z dvemi številkami.

Hvala za pomoč.

Pa zanima me tudi zakaj smo uporabniki windows telefonov prikrajšani pri npr. Abamobi, moj A1 ( prej sem aplikacijo Moj Simobil uporabljala brez težav, moj A1 pa ne morem uporabljati, ker ga lahko uporabljajo samo tisti z android in iOS phoni)..., ali bi lahko to navedla kot razlog za prekinitev naročniškega razmerja?

Nikonja ::

Ne moreš prekinit pogodbo brez stroškov posebej ker tebi nekaj ni všeč, itak ti piše vse v pogodbi katero si podpisala tako da plačaj teh 15 eur in zaključi z A1

DjTonic ::

anjaanjaanja je izjavil:

ali bi lahko to navedla kot razlog za prekinitev naročniškega razmerja?

Tisto ni razlog, lahko pa se sklicuješ na nove splošne pogoje s katerimi se ne strinjaš in preklic in pogodbena kazen se ne plačata. Plačaš pa prenos številke ter vrneš morebitno prejeto ugodnost za aparat oz. vrneš aparat in plačaš nekakšno uporabnino.

Če tega ne spoštujejo so zreli za prijavo na akos. Pokliči jih še enkrat in po potrebi zahtevaj kakšnega vodjo izmene, ki bo imel malo več info.

Utk ::

Nic ne prekinjaj, nic ne sprasuj, ker tam kar ti povejo...s tistim si lahko rit obrises. Novi pogoji so bli objavljeni 19.4, torej imas se dva dni, da novi operater sprozi prenos stevilke. S tem se ukvarjaj, ne pa z njimi, to je izguba casa. Ko ti bojo poslali racun s temi stroski, in sigurno ga bojo, bos pac reklamirala. Ce ne zamudis s prenosom...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Utk ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Prekinitev razmerja Telemach

Oddelek: Mobilne tehnologije
3624435 (3666) gusto
»

Lahko odstopim od pogodbe Telemacha zaradi podražitve?

Oddelek: Loža
165390 (4620) Lonsarg
»

Prekinitev naročnine pri A1 in novi operater

Oddelek: Pomoč in nasveti
1813643 (12773) smacker
»

Telekom bo zaračunaval prekinitev naročniškega razmerja (strani: 1 2 )

Oddelek: Omrežja in internet
7528846 (20578) 49106
»

Telekom - Paket 2013 v Paket 2014 (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
11127554 (21492) harvey

Več podobnih tem