Forum » Igre » bridge commander taktike
bridge commander taktike
Binji ::
Kaj se kdo se spomni kam treba ciljat pri Hybridih da jih najhitrejs unics? sm pri tazadnji misiji pa me zmerej unicjo (in moje 2 ladje tudi).
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!
asd_guy ::
Upam da si prišparal torpede ki prodejo ščite in izbral ladjo klingona in kapitana McGreeja. poj pa počakej da ti kessoki uničijo vse cardasijene in ko uidejo prasci pa začni z svojem. ciljaj hybirde v warp core tam jih njhitreje uničiš. Aja pa še zelo veliko srečo moraš imeti da zdelaš!
Binji ::
Pa to ni res!! Zbrana mam oba tista kapitana sam mi jih oba unicijo ti Hybridi. Dau sm nej strela v bottom shield, nastavu phase torpedos, uni kreten od takticnega oficirja pa sam krozi okoli ladje pou ure (tacajt oni sevede strelajo z vsem kar majo) in ustreli 1 (eno) salvo torpedov v pol ure. Se enga Hybrida mi ne rata unict ko so vse 3 moje ladje ze fertik.
Se kode sm probou pa mi ne delajo!
Se kode sm probou pa mi ne delajo!
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!
asd_guy ::
zakaj maš pa naštiman da ti strela samo v ta ščit. naštimej da strelja va kateri koli ščit, da strelja po svoje! Pa a si vse keldone uničiv v prejšnimisiji če jih nisi pejt še enkrat tisto misijo in najprej uniči keldone ker potem jih tukaj k mašp hybirde ne bpš imel!
Rock on!
Freelancer ::
Ce hoces bridge commanderja kolikor toliko uspesno igrati, moras ladjo voditi sam. Kaksen takticen oficir, tist clovek je nesposoben
B_Marley ::
Jaz tudi dobivam kurjo kozo ko vidim kak oni officer strelja tak da ti tactics priporocam da vzames v svoje roke
She is electric. Can i be electric too?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | World of Warships (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Igre | 44446 (22885) | oo7 |
» | War Thunder (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 15978 (7230) | ziga1990 |
» | Kitajska razvija "nadzvočno" podmornicoOddelek: Znanost in tehnologija | 8139 (6198) | zmaugy |
» | Star trek enterprise - Pa pa (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 10044 (8104) | simnov |
» | Darkstar One (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Igre | 12568 (6335) | Mercenary |